Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Rechtsbijstand na botbreuk

Het kan iedereen overkomen: een botbreuk oplopen tijdens het sporten, een arbeidsongeluk of een verkeersongeluk. De schrik is groot en de kosten na afloop lopen behoorlijk op. Indien iemand anders aansprakelijk is voor het ongeval, kunt u gratis onze rechtsbijstand inschakelen. B&O Letselschade is een deskundig letselschadebureau dat de belangen behartigt van letselschadeslachtoffers. Onze letselschade experts behandelen uw zaak van het begin tot een succesvol einde.

Bel 085 – 877 17 74 of maak gebruik van het contactformulier om te laten bekijken of u recht heeft op kosteloze rechtsbijstand.

Letselschade na botbreuk

U bent buiten uw schuld om aangereden en heeft daarbij een lelijke botbreuk opgelopen. Een botbreuk lijkt geen langdurige arbeidsongeschiktheid op te leveren. Maar het genezingsproces van een botbreuk verloopt niet altijd volgens een vast patroon. Soms wil een fractuur gewoon niet vastgroeien of ontstaat er een vorm van posttraumatische dystrofie. Een langdurige en kostbare behandeling volgt dan, en uw kosten en loonschade lopen behoorlijk op. Concentreer u volledig op het herstel van uw botbreuk en laat de afwikkeling van uw letselschade over aan een letsel-schadespecialist.

Schadevergoeding botbreuk

Een gladde vloer in het magazijn zorgde voor een zeer ongelukkige val waardoor u een ernstige botbreuk opliep. Uw werkgever blijkt aansprakelijk te zijn voor dit arbeidsongeval en u krijgt te maken met de weinig flexibele verzekeraar van uw baas. Het is u al snel duidelijk: de verzekeraar doet er alles aan om u zo min mogelijk tegemoet te komen. Om weerstand te bieden aan een stugge verzekeraar en een zo hoog mogelijke schadevergoeding te verkrijgen voor de gevolgen van uw botbreuk, doet u er goed aan tijdig de hulp van een letselschadebureau in te schakelen.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen