Neusletsel

B&O Letselschade is een letselschadebureau dat deskundigheid en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel heeft staan. Het gaat ons erom dat u als letselschadeslachtoffer een rechtvaardige schadevergoeding krijgt en u weer zo snel mogelijk kunt deelnemen aan het maatschappelijk verkeer. Dat kan alleen wanneer uw financiële situatie dit toestaat. Wanneer u door schuld van een ander neusletsel oploopt, is elke euro die u hierdoor moet betalen of misloopt een vorm van letselschade. B&O Letselschade biedt u gratis optimale belangenbehartiging en deskundig advies.

Bel 085 – 877 17 74 of maak gebruik van het contactformulier om te laten bekijken of u recht heeft op kosteloze rechtsbijstand.

Verminderd reukvermogen door gebroken neus

Tijdens het werk kan soms zo maar ineens een gevaarlijke situatie ontstaan. Misschien loopt u hierbij een gebroken neus op. Neusletsel is behoorlijk pijnlijk en ziet er ernstig uit. Wanneer de neus weer is rechtgezet, kunnen er alsnog complicaties optreden. Een vermindering van het reukvermogen en een aantasting van de smaak komt vaak voor. Bedenk dat deze beperkingen invloed hebben op de rest van uw leven. Een verzoek tot schadevergoeding indienen bij de verantwoordelijke van het ongeluk maakt het letsel niet ongedaan maar vergoedt wel uw letselschade.

Letselschade door neusletsel

Een auto-ongeluk kan maar zo een gebroken neus opleveren. De schade die u oploopt door dit soort neusletsel kunt u bij de aansprakelijke partij claimen. Neusletsel betekent vaak dat u enige weken niet normaal kunt functioneren en veel pijn heeft. Regelmatig zijn slachtoffers van een bedrijfsongeval of een verkeersongeluk getraumatiseerd en ook dat kan de dagelijkse werkzaamheden belemmeren. Zorg ervoor dat u zich wapent tegen de verzekeraar van de aansprakelijke partij en laat u juridisch bijstaan door een ervaren letselschade expert. Samen met u doen wij er alles aan om een maximale schadevergoeding te realiseren.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74