Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
9,3

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3 uit 268 stemmen

Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Letselschade advocaat Amersfoort

In Amersfoort kunt u kosteloos gebruik maken van de diensten van ons letselschadebureau of van een letselschade advocaat als u letselschade heeft opgelopen na een ongeval. De juridische diensten van ons letselschadebureau of een letselschade advocaat vallen onder uw letselschade en worden verhaald op de aansprakelijke partij. Schakel dus altijd een letselschadebureau of letselschade advocaat in na letselschade voor gratis en deskundige hulp bij letselschade in Amersfoort.

Bel voor deskundig juridisch advies in Amersfoort: 085 – 877 17 74

Om zeker te zijn van deskundige hulp bij letselschade in Amersfoort, schakelt u een erkend letselschadebureau in met het keurmerk van het Register Letselschade. B&O Letselschade is voorzien van dit keurmerk en voldoet aan de strenge eisen die hiermee gepaard gaan. Daarnaast worden onze letselschadejuristen en -experts constant opgeleid om hun vakkennis up-to-date te houden, zoals verwacht mag worden van een letselbureau dat aangesloten is bij het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE).

Aansprakelijkheid bij letselschade

Bij letselschade na een ongeval heeft u recht op een schadevergoeding van de aansprakelijke partij. In veel gevallen is de aansprakelijkheid wettelijk geregeld. Zo is bij een bedrijfsongeval meestal de werkgever aansprakelijk en bij een verkeersongeluk is dit de veroorzaker van het ongeluk. Het kan echter voorkomen dat het niet meteen duidelijk is wie er aansprakelijk is. In een dergelijke situatie is het onvermijdelijk om een letselbureau of een letselschade advocaat in Amersfoort in te schakelen. Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat verzamelt bewijsmateriaal, doet een aansprakelijkheidsonderzoek, bepaalt de hoogte van de letselschade en claimt een schadevergoeding bij de aansprakelijke partij.

> Meer over aansprakelijkheid

Schadeposten bij letselschade

De letselschade na een ongeval bestaat uit materiële en immateriële schadeposten. Voorbeelden van materiële letselschade zijn ziektekosten, reiskosten en reparatiekosten van uw voertuig. Naast deze kosten kunt u een vergoeding vragen voor misgelopen inkomsten in de toekomst, doordat u minder kunt werken of misschien volledig arbeidsongeschikt raakt. Voor de immateriële letselschade kan ons letselschadebureau of een letselschade advocaat een bedrag aan smartengeld berekenen. Dit is een schadevergoeding voor pijn en verdriet als gevolg van het ongeval.

Hieronder vindt u een overzicht van veelvoorkomende letselschade:

  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Verlies van no-claim
  • Smartengeld

> Meer over schadeposten bij letselschade

Gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand van letselschadejuristen in Amersfoort

Ons letselschadebureau kan u, in tegenstelling tot een letselschade advocaat, gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand verlenen in Amersfoort bij letselschade na een ongeval. Naast het feit dat onze rechtsbijstand u niets kost wanneer een ander aansprakelijk is voor het ongeval, is het in veel gevallen onvermijdelijk om de hulp van een letselschade expert in te roepen. Het afwikkelen van een letselschadezaak vraagt namelijk om de nodige kennis en ervaring. Daarnaast kunt u uw tijd waarschijnlijk beter besteden aan het herstel van uw letsel als gevolg van het ongeval.

Na letselschade kunt u ook een letselschade advocaat in Amersfoort inschakelen. De diensten van een erkende letselschade advocaat zijn van hetzelfde kwaliteitsniveau als die van ons letselschadebureau. Het voordeel van een letselschade advocaat is dat hij of zij bevoegd is om te procederen, mocht dit nodig zijn. Het nadeel hiervan is dat het tarief altijd hoger is. Door het hoge tarief van een letselschade advocaat, kan hij of zij vaak geen kosteloze rechtsbijstand verlenen. Tevens kan de tegenpartij bezwaar maken tegen de rekening van de juridische diensten, als deze te hoog oploopt.

Omdat het zeer zeldzaam is dat er een procedure gestart moet worden naar aanleiding van een letselschadezaak, is het verstandig om voor de gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand van ons letselschadebureau te kiezen voor rechtsbijstand in Amersfoort. Zo loopt u niet het risico dat de tegenpartij de rekening van een letselschade advocaat niet volledig wil betalen. Als uw letselschadezaak onverhoopt toch tot een rechtszaak leidt, dan schakelen wij alsnog een letselschade advocaat in om de rechtszaak voor zijn of haar rekening te nemen in Amersfoort.

B&O Letselschade voor rechtsbijstand in Amersfoort

B&O Letselschade is een erkend letselschadebureau met het keurmerk van het Register Letselschade. Wij kunnen u gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand verlenen in Amersfoort. Onze deskundige letselschadejuristen en letselschade experts hebben jarenlange ervaring en komen bij u thuis om uw letselschadezaak te bespreken. Neem bij letselschade contact met ons op voor vrijblijvend advies of voor een afspraak bij u thuis in Amersfoort.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen