Letselschade advocaat Amersfoort

In Amersfoort kunt u kosteloos gebruik maken van de diensten van ons letselschadebureau of van een letselschade advocaat als u letselschade heeft opgelopen na een verkeersongeval of een bedrijfsongeluk. De juridische diensten van ons letselschadebureau of een letselschade advocaat vallen onder uw letselschade en worden verhaald op de aansprakelijke partij. Schakel dus altijd een letselschadebureau of letselschade advocaat in na letselschade voor gratis en deskundige hulp bij letselschade in Amersfoort.

Kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaat Amersfoort

Om zeker te zijn van deskundige hulp bij letselschade in Amersfoort, schakelt u een erkend letselschadebureau in met het Nationaal Keurmerk Letselschade. B&O Letselschade is voorzien van dit keurmerk en voldoet aan de strenge eisen die hiermee gepaard gaan. Daarnaast worden onze letselschadejuristen en -experts constant opgeleid om hun vakkennis up-to-date te houden, zoals verwacht mag worden van een letselbureau dat aangesloten is bij het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE).


UITGELICHT

B&O Letselschade heeft een uitmuntende track record op het gebied van het vorderen van schadevergoeding en smartengeld bij letselschade door een ongeval:

 • U wordt bij B&O Letselschade altijd bijgestaan door een erkende en ervaren letselschade jurist
 • Onze kwaliteit is gewaarborgd door het Nationaal Keurmerk Letselschade en ons lidmaatschap bij het NIS en NIVRE
 • Wij werken geheel en gegarandeerd gratis aan uw letselschadezaak indien wij een andere partij voor u aansprakelijk kunnen stellen
 • Wij zijn werkzaam in geheel Nederland en komen bij u langs om uw letselschadezaak te bespreken
 • Onze juridische dienstverlening heeft een score van gemiddeld 9,3, beoordeeld door onze eigen cliënten
 • Bel voor deskundig juridisch advies in Amersfoort: 085 – 877 17 74

Letselschadejurist Amersfoort

Bij letselschade na een ongeval heeft u recht op een schadevergoeding van de aansprakelijke partij. In veel gevallen is de aansprakelijkheid wettelijk geregeld. Zo is bij een bedrijfsongeval meestal de werkgever aansprakelijk en bij een verkeersongeluk is dit de veroorzaker van het ongeluk. Het kan echter voorkomen dat het niet meteen duidelijk is wie er aansprakelijk is. Of het kan een langlopend proces worden, bijvoorbeeld als u een whiplash heeft opgelopen. In een dergelijke situatie is het onvermijdelijk om een letselbureau of een letselschade advocaat in Amersfoort in te schakelen. Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat verzamelt bewijsmateriaal, doet een aansprakelijkheidsonderzoek, kan voor u de letselschade berekenen en bepaalt zo de hoogte van de letselschade en claimt een schadevergoeding bij de aansprakelijke partij.

> Meer over aansprakelijkheid


Wilt u weten wat cliënten vinden van de afhandeling van hun letselschadezaak door B&O Letselschade? Lees dan de reviews op onze site.


Schadeposten bij letselschade

De letselschade na een ongeval bestaat uit materiële en immateriële schadeposten. Voorbeelden van letselschade bedragen van materiële letselschade zijn ziektekosten, reiskosten en reparatiekosten van uw voertuig. Naast deze kosten kunt u een vergoeding vragen voor misgelopen inkomsten in de toekomst, doordat u minder kunt werken of misschien volledig arbeidsongeschikt raakt. Voor de immateriële letselschade kan ons letselschadebureau of een letselschade advocaat een bedrag aan smartengeld berekenen. Dit is een schadevergoeding voor pijn en verdriet als gevolg van het ongeval.

Hieronder vindt u een overzicht van veelvoorkomende letselschade:

 • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
 • Loonderving
 • Kosten voor huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen van de thuissituatie
 • Verlies van no-claim
 • Smartengeld

> Meer over schadeposten bij letselschade

Kosteloze rechtsbijstand van letselschadejuristen in Amersfoort

Ons letselschadebureau kan u, in tegenstelling tot een letselschade advocaat, gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand verlenen in Amersfoort bij letselschade na een ongeval. Naast het feit dat onze rechtsbijstand u niets kost wanneer een ander aansprakelijk is voor het ongeval, is het in veel gevallen onvermijdelijk om de hulp van een letselschade expert in te roepen. Het afwikkelen van een letselschadezaak vraagt namelijk om de nodige kennis en ervaring. Daarnaast kunt u uw tijd waarschijnlijk beter besteden aan het herstel van uw letsel als gevolg van het ongeval.

Letselschade advocaat Amersfoort inschakelen

Na letselschade kunt u ook een letselschade advocaat in Amersfoort inschakelen. De diensten van een erkende letselschade advocaat zijn van hetzelfde kwaliteitsniveau als die van ons letselschadebureau. Het voordeel van een letselschade advocaat is dat hij of zij bevoegd is om naar de rechter te gaan, mocht dit nodig zijn. Het nadeel hiervan is dat het tarief altijd hoger is. Door het hoge tarief van een letselschade advocaat, kan hij of zij vaak geen kosteloze rechtsbijstand verlenen. Tevens kan de tegenpartij bezwaar maken tegen de rekening van de juridische diensten, als deze te hoog oploopt.

Omdat het zeer zeldzaam is dat er een procedure gestart moet worden naar aanleiding van een letselschadezaak, is het verstandig om voor de gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand van ons letselschadebureau te kiezen voor rechtsbijstand in Amersfoort. Zo loopt u niet het risico dat de tegenpartij de rekening van een letselschade advocaat niet volledig wil betalen. Als uw letselschadezaak onverhoopt toch tot een rechtszaak leidt, dan schakelen wij alsnog een letselschade advocaat in om de rechtszaak voor zijn of haar rekening te nemen in Amersfoort.

Letselschade advocaat no cure no pay Amersfoort

Een letselschade advocaat wil ook nog wel eens aan een cliënt voorstellen om op basis van ‘no cure no pay’ aan een letselschadezaak te werken. ‘No cure no pay’ betekent dat u tevoren met uw letselschade advocaat afspreekt dat u in geen enkel geval iets hoeft te betalen. Als u de zaak wint, dan betaalt de wederpartij de kosten van uw letselschade advocaat. Van te voren spreekt u hierbij af welk percentage uw letselschade advocaat krijgt van de uiteindelijke schadevergoeding. Als u de zaak verliest, hoeft u uw advocaat niet te betalen.

Dit lijkt een interessante en voordelige optie voor u als letselschade slachtoffer. Maar B&O Letselschade is hier toch geen voorstander van. De kosten van een letselschade advocaat worden namelijk betaald door de partij die aansprakelijk is voor uw letselschade, dus ook uw juridische kosten. Dit is geregeld in de wet en betekent dat u als slachtoffer de kosten van uw letselschade advocaat niet zelf hoeft te betalen. Waarom zou u dan nog een percentage van de uiteindelijke schadevergoeding afdragen aan uw letselschade advocaat?

B&O Letselschade voor rechtsbijstand in Amersfoort

B&O Letselschade is een erkend letselschadebureau met het Nationaal Keurmerk Letselschade. Wij kunnen u gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand verlenen in Amersfoort. Onze deskundige letselschadejuristen en letselschade experts hebben jarenlange ervaring en komen bij u thuis om uw letselschadezaak te bespreken. Neem bij letselschade contact met ons op voor vrijblijvend advies of voor een afspraak bij u thuis in Amersfoort.

 

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74