Letselschade advocaat Haarlem

Een verkeersongeluk of bedrijfsongeval met letselschade kan ingrijpende gevolgen hebben op uw leven. U maakt veel kosten als gevolg van het ongeval en u moet herstellen van uw letsel. Misschien houdt u er zelfs wel whiplash of een blijvende handicap op na. U bent daarom op zoek naar een letselschade advocaat of jurist in Haarlem. Wij kunnen u daarbij helpen. Onze aanpak is betrokken, persoonlijk en professioneel. Ook laagdrempeligheid vinden wij belangrijk. Bij letselschade in Haarlem kunt u een beroep doen op onze letselschadespecialisten.

Kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaat Haarlem

Nationaal Keurmerk Letselschade logoOns letselschadebureau kan u in Haarlem juridische hulp bieden in deze moeilijke tijd door een schadevergoeding te claimen bij de aansprakelijke partij. De rechtsbijstand van een letselschade specialist of letselschade advocaat Haarlem is meestal kosteloos als een andere partij aansprakelijk is voor uw letselschade. Ons letselschadebureau kan u in dit geval zelfs kosteloze rechtsbijstand garanderen.

B&O Letselschade is een erkend letselschadebureau met ervaren letselschadejuristen. Ons letselschadebureau draagt het Nationaal Keurmerk Letselschade, wat betekent dat wij aan strenge nationale eisen voldoen die er aan Nederlandse letselschade experts worden gesteld. Daarnaast zijn wij verbonden aan het NIVRE (Nederlands Instituut voor Register Experts) en het NIS (Nederlands Instituut Schaderegelaars). Met de juridische diensten van B&O Letselschade bent u in Haarlem dus verzekerd van betrouwbare en deskundige rechtsbijstand bij letselschade.


UITGELICHT

B&O Letselschade heeft een uitmuntende track record op het gebied van het vorderen van schadevergoeding en smartengeld bij letselschade door een ongeval:

 • U wordt bij B&O Letselschade altijd bijgestaan door een erkende en ervaren letselschade jurist
 • Onze kwaliteit is gewaarborgd door het Nationaal Keurmerk Letselschade en ons lidmaatschap bij het NISen NIVRE
 • Wij werken geheel en gegarandeerd gratis aan uw letselschadezaak indien wij een andere partij voor u aansprakelijk kunnen stellen
 • Wij zijn werkzaam in geheel Nederland en komen bij u langs om uw letselschadezaak te bespreken
 • Onze juridische dienstverlening heeft een score van gemiddeld 9,3, beoordeeld door onze eigen cliënten
 • Letselschade? Bel voor rechtsbijstand in Haarlem: 085 – 877 17 74

Schadeposten bij letselschade

Letselschade is meer dan alleen de schade aan uw voertuig of bezittingen en de kosten voor een ziekenhuisopname of fysiotherapie. Letselschade bestaat uit alle kosten en misgelopen inkomsten als gevolg van een ongeval. Bij het berekenen van de totale letselschade, waarvoor u een schadevergoeding kunt vragen, wordt met deze richtlijn rekening gehouden door ons letselschadebureau of een letselschade advocaat Haarlem.

Zo zal een letselschade advocaat Haarlem of ons letselschadebureau ook een vergoeding claimen voor hulp in de huishouding, reiskosten en extra energiekosten doordat u meer thuis bent. Naast deze materiële letselschade kunt u een schadevergoeding eisen voor immateriële letselschade, oftewel smartengeld. Een letselschade advocaat of ons letselschadebureau zal ook het smartengeld berekenen om de pijn en het verdriet als gevolg van het ongeval te compenseren. Wij kunnen u voorbeelden van letselschade bedragen laten zien die wij gebruiken voor de berekening die hoort bij uw persoonlijke omstandigheden.

Bij letselschade kunt u denken aan:

 • Loonderving
 • Kosten voor huishoudelijke hulp
 • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
 • Verlies van no-claim
 • Aanpassingen van de thuissituatie
 • Smartengeld

Juridische hulp bij letselschade in Haarlem

Als u het slachtoffer bent geworden van een ongeval met letselschade dan heeft u waarschijnlijk veel aan u hoofd. In dat geval is het prettig om niet alleen te staan en de juridische hulp van een letselschadebureau of een letselschade advocaat Haarlem in te schakelen.

De rechtsbijstand van een letselschade advocaat of ons letselschadebureau is gratis als iemand anders aansprakelijk is voor uw letselschade. U kunt zich bij letselschade richten op uw herstel, terwijl ons letselschadebureau of een letselschade advocaat de tegenpartij aansprakelijk stelt, de letselschade vaststelt en de schadevergoeding claimt.


Aan ervaringen van andere slachtoffers hebt u meer.

Voor deze mensen behandelden wij hun letselschade.


Letselschadebureau versus letselschade advocaat

Na een ongeval met letselschade kunt u ervoor kiezen om uw belangen te laten behartigen door een letselschadebureau of een letselschade advocaat in Haarlem. Het eerste verschil is dat een letselschade advocaat een letselschadezaak aan een rechter kan voorleggen en een letselschadebureau niet. In veruit de meeste gevallen komt een letselschadezaak echter niet voor de rechter. Het tweede verschil is dat het tarief van een letselschadebureau beduidend lager is dan dat van een letselschade advocaat.

Het hogere tarief van een letselschade advocaat kan complicaties opleveren bij het claimen van de juridische kosten bij de tegenpartij. Met name als de letselschadezaak zonder tussenkomst van een rechter behandeld wordt door een letselschade advocaat, kan de tegenpartij bezwaar maken tegen de kosten. Het argument is dat een erkend letselschadebureau de zaak goedkoper had kunnen behandelen en dat de kosten onnodig hoog zijn opgelopen. Neem daarom altijd eerst een letselschadebureau in de arm; een letselschade advocaat in Haarlem inschakelen kan altijd nog als het nodig is.

Letselschade advocaat no cure no pay Haarlem

Een letselschade advocaat wil ook nog wel eens aan een cliënt voorstellen om op basis van ‘no cure no pay’ aan een letselschadezaak te werken. ‘No cure no pay’ betekent dat u tevoren met uw letselschade advocaat afspreekt dat u in geen enkel geval iets hoeft te betalen. Als u de zaak wint, dan betaalt de wederpartij de kosten van uw letselschade advocaat. Van te voren spreekt u hierbij af welk percentage uw letselschade advocaat krijgt van de uiteindelijke schadevergoeding. Als u de zaak verliest, hoeft u uw advocaat niet te betalen.

Dit lijkt een interessante en voordelige optie voor u als letselschade slachtoffer. Maar B&O Letselschade is hier toch geen voorstander van. De kosten van een letselschade advocaat worden namelijk betaald door de partij die aansprakelijk is voor uw letselschade, dus ook uw juridische kosten. Dit is geregeld in de wet en betekent dat u als slachtoffer de kosten van uw letselschade advocaat niet zelf hoeft te betalen. Waarom zou u dan nog een percentage van de uiteindelijke schadevergoeding afdragen aan uw letselschade advocaat?

Letselschadebureau B&O Letselschade

Letselschadebureau B&O Letselschade kan u in Haarlem gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand verlenen indien er een andere partij aansprakelijk is voor uw letselschade. Met het Nationaal Keurmerk Letselschade en onze ervaren letselschadespecialisten bent u zeker van deskundige rechtsbijstand. Neem bij letselschade vandaag nog contact met ons op en wij komen persoonlijk bij u langs in Haarlem.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74