Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
9,3

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3 uit 268 stemmen

Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Keurmerk van het Register Letselschade

Wanneer u letselschade heeft opgelopen, is het verstandig professionele rechtsbijstand in te schakelen. Het claimen van letselschade is namelijk een zeer gecompliceerd traject. Op internet zijn vele letselschadebureaus, advocatenkantoren en andere ´experts´ te vinden die juridische hulp bij letselschade aanbieden. Hoe maakt u een keuze? Kiest u voor een kantoor in het bezit van het keurmerk van het Register Letselschade (voorheen Keurmerk Letselschade), dan is kwalitatieve dienstverlening gegarandeerd.

Wat is het Register Letselschade?

Het Register Letselschade wordt aan rechtshulpverleners bij letselschadezaken verleend door de Letselschade Raad. Dit is een onafhankelijke commissie, één overkoepelend kwaliteitsstelsel voor professionele dienstverleners die actief zijn in de letselschadebranche.

De bij de Letselschade Raad aangesloten professionals zijn tevens lid van een onafhankelijke beroepsvereniging. Advocaten zijn aangesloten bij de LSA en letselschade-experts bij het NIVRE.

Wat houdt het Register Letselschade in?

Het belang van het slachtoffer staat bij letselschadezaken altijd voorop. Het keurmerk stelt dan ook aan de belangenbehartiger, in het belang van het slachtoffer, hoge eisen aan de kwaliteit, communicatie en praktijkvoering.

Het doel van het keurmerk is transparantie te creëren over de verhouding tussen het slachtoffer en zijn belangenbehartiger. Zo weet het slachtoffer waar hij aan toe is en dat komt het gehele schadetraject ten goede.

Wie krijgen het keurmerk van het Register Letselschade?

Alle letselschadedeskundigen met het keurmerk moeten voldoen aan de strenge eisen van de keurmerkreglementen. Om het keurmerk te behouden worden ze regelmatig getoetst op hun deskundigheid, onafhankelijkheid, transparantie en communicatie.

B&O Letselschade

B&O Letselschade is in het bezit van het onafhankelijke keurmerk van het Register Letselschade. Alhoewel de aan ons gestelde eisen voor ons vanzelfsprekend zijn, vinden wij het fijn dat de kwaliteit van onze dienstverlening regelmatig door een onafhankelijke organisatie wordt bevestigd. Kiest u voor ons, dan weet u zeker dat u professioneel, betrokken en persoonlijk wordt geholpen.

Toch niet tevreden over onze kwaliteit?

Hier vindt u onze interne klachtenregeling

Lees hier meer over het keurmerk van het Register Letselschade

Lees hier het Keurmerkreglement Expertise

 

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen