Interne klachtenregeling

Niet geheel tevreden over onze dienstverlening?

Wij zullen uiteraard ons best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het afhandelen van uw letselschade. Indien u onverhoopt toch niet geheel tevreden bent, kunt u terugvallen op onze interne klachtenregeling. Wel verzoeken wij u eerst in gesprek te gaan met de expert van ons kantoor die uw dossier behandelt. Hij of zij kan vaak eventuele onduidelijkheden al wegnemen.

Mocht dit echter naar uw mening niet voldoende zijn dan verzoeken wij u een brief of mail aan ons kantoor te sturen t.a.v. de directie. U kunt dit doen per post (zie postadres op de website) of per mail aan één van de directieleden: jvanbeelen@juristenkantoor.nl of avanooijen@juristenkantoor.nl.

Mocht onverhoopt de afhandeling van uw klacht volgens de interne klachtenregeling geen oplossing bieden dan kunt u, omdat wij een aangesloten kantoor zijn, uw klacht voorleggen aan het NIS of NIVRE via www.nivre.nl .

 

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74