Gratis Rechtsbijstand

Bent u slachtoffer van een ongeval, staat uw leven op zijn kop maar bent u bang voor hoge kosten wanneer u gebruik maakt van onze hulp?

Dat is niet nodig, het kost u namelijk niets!

Indien de veroorzaker van het ongeval aansprakelijk is voor het ontstaan hiervan, dan is deze verplicht uw letselschade te vergoeden. Hieronder vallen ook de redelijke kosten van rechtsbijstand, deze zijn nu onderdeel van uw totale letselschade. Onze nota wordt dan ook rechtstreeks aan de wederpartij verzonden; In verreweg de meeste gevallen is dit een verzekeringsmaatschappij.

Gratis rechtsbijstand

Al bij het eerste contact maken wij een inschatting van uw zaak. Als het aannemelijk is dat we de aansprakelijkheid rond krijgen, dan garanderen wij u kosteloze rechtsbijstand. Zelfs wanneer onze nota niet of niet volledig wordt betaald, brengen wij u niets in rekening.

Wilt u weten of wij u gratis kunnen bijstaan? Bel dan met onze letselschade specialisten op 085 – 877 17 74 of vul het contactformulier in; u weet dan snel waar u aan toe bent.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74