Vacature Expert Personenschade

B&O Letselschade, gevestigd in Alblasserdam, onder de rook van Rotterdam, komt op voor de belangen van slachtoffers van letselschade. Een gemotiveerd team van experts en assistenten begeleidt hen gedurende het gehele letselschadetraject en zorgt voor professionele oplossingen en een rechtvaardige schadevergoeding.

B&O Letselschade besteedt veel aandacht aan een persoonlijke communicatie met de cliënt om tot een bevredigende oplossing voor onze cliënten te komen. Onze werkwijze is gebaseerd op de pijlers “betrokken”, “resultaatgericht” en “persoonlijk”. Op deze wijze helpen wij mensen met het na een ongeval opbouwen van een nieuwe toekomst.

Voor ons team zijn wij per direct op zoek naar een energieke

Expert Personenschade (24 – 40 uur)

Wie zijn wij?

B&O Letselschade heeft zorgvuldig een goede naam in de markt opgebouwd en hecht veel waarde aan de optimale begeleiding van onze cliënten. Bij B&O Letselschade ligt de lat hoog voor wat betreft de kwaliteit van onze dienstverlening.

Daarbij zijn maatwerk, communicatie en transparantie belangrijke kernwaarden. Op dit moment bestaat het team uit zeven medewerkers waaronder vijf Experts Personenschade. De medewerkers van B&O Letselschade zijn in onze dienstverlening het meest waardevolle gereedschap.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een informele cultuur waarbij de lijnen kort zijn. Voor meer informatie over ons bureau verwijzen we graag naar onze website www.juristenkantoor.nl.

B&O Letselschade is een gerenommeerde belangenbehartiger van slachtoffers van letselschade en maakt sinds kort onderdeel uit van Letselschadebureau Kloppenburg uit Amersfoort.

In jouw rol als Expert Personenschade

 • Ben je de spin in het web bij de letselschaderegeling van de slachtoffers die wij begeleiden;
 • Communiceer je op uitstekende wijze met alle bij het letselschadeproces betrokken partijen;
 • Houd je je bezig met de letselschaderegeling van A tot Z;
 • Bied je het letselschadeslachtoffer een optimale begeleiding;
 • Speel je een rol bij de verbetering van bedrijfsprocessen en innovaties.

Ideale profiel

 • Academisch/HBO denk- en werkniveau;
 • Een afgeronde NIVRE-RE personenschade opleiding is een pré;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in de letselschaderegeling;
 • Zelfstandig werkend;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Empathisch vermogen;
 • In staat om ‘buiten de kaders’ te denken;
 • Energiek;
 • Proactieve instelling en bereidheid om persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen.

Wat kun je van ons verwachten?

B&O Letselschade heeft je veel te bieden. Naast een prettig en gemotiveerd team bieden we je uitdagend werk waarin je zelfstandig de dossiers behandelt. We zijn een no-nonsense kantoor met een fijne sociale cohesie en collegiaal overleg is een vanzelfsprekendheid. In deze boeiende en informele werkomgeving is geen dag hetzelfde. Uiteraard bieden wij een goede salariëring en prima (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto.

Interesse?

Voel je je aangetrokken door deze vacature en heb je interesse om een bepalende bijdrage te leveren in onze organisatie? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Je kunt je sollicitatie mailen aan Joke van Beelen (jvanbeelen@juristenkantoor.nl).

Mocht je op voorhand vragen hebben, neem dan gerust contact op met Joke Beelen (06 – 49358905).

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74