Letselschade advocaat Groningen

Heeft u na een bedrijfsongeval, een verkeersongeval of een ander ongeluk letselschade opgelopen? Dan is het verstandig om een letselschadebureau of een letselschade advocaat in Groningen te zoeken om rechtsbijstand te verlenen. Deze rechtsbijstand is gratis als iemand anders aansprakelijk is voor uw letselschade. Een letselschadejurist of letselschade advocaat helpt u met het aansprakelijkheidsonderzoek, het vaststellen van de letselschade en het claimen van uw letselschade.

Kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaat Groningen

Wij zijn een letselschadebureau met het Nationaal Keurmerk Letselschade. Dit betekent dat wij voldoen aan de strenge nationale voorwaarden die er bestaan voor letselschadebureaus in Nederland. Verder is ons letselschadebureau verbonden aan het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE). Met het inschakelen van ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Groningen bent u dus verzekerd van hoogwaardige rechtsbijstand.


UITGELICHT

B&O Letselschade heeft een uitmuntende track record op het gebied van het vorderen van schadevergoeding en smartengeld bij letselschade door een ongeval:

 • U wordt bij B&O Letselschade altijd bijgestaan door een erkende en ervaren letselschade jurist
 • Onze kwaliteit is gewaarborgd door het Nationaal Keurmerk Letselschade en ons lidmaatschap bij het NIS en NIVRE
 • Wij werken geheel en gegarandeerd gratis aan uw letselschadezaak indien wij een andere partij voor u aansprakelijk kunnen stellen
 • Wij zijn werkzaam in geheel Nederland en komen bij u langs om uw letselschadezaak te bespreken
 • Onze juridische dienstverlening heeft een score van gemiddeld 9,3, beoordeeld door onze eigen cliënten
 • Bel bij letselschade voor vrijblijvend advies: 085 – 877 17 74

Letselschadejurist Groningen

Na een ongeval met letselschade heeft u recht op een schadevergoeding van de aansprakelijke partij en kunt u een letselschadebureau of letselschade advocaat in Groningen inschakelen. U wordt deskundig geholpen door een ervaren letselschade expert die alle kennis en kunde in huis heeft om uw letselschadezaak met succes af te ronden. Het ongeval hoeft overigens niet in Groningen te hebben plaatsgevonden om de hulp in te roepen van een letselschadejurist of letselschade advocaat in Groningen. Ons letselschadebureau heeft die kennis en ervaring, en bezoekt u bij letselschade gewoon thuis in Groningen.

> Meer over de gevolgen van een bedrijfsongeval


Wij hebben veel ervaring met het succesvol afronden van letselschadezaken. De ervaringen van cliënten met B&O Letselschade leest u in onze reviews.


Letselschade laten claimen door een letselschade advocaat

Een ongeluk brengt altijd kosten met zich mee, zoals schade aan uw voertuig, uw kleding of andere bezittingen. Bij ernstig letsel heeft u ook altijd te maken met ziektekosten, medicijnen en reiskosten die vergoed moeten worden. Naast een vergoeding voor deze materiële letselschade, kunt u ook smartengeld eisen voor de immateriële letselschade als het gevolg van pijn en verdriet. Bij bijvoorbeeld whiplash na een verkeersongeval kunt u aanspraak maken op zowel materiële schadevergoeding als smartengeld. Een letselschadebureau of een letselschade advocaat zal u helpen met het vaststellen van alle letselschade die u heeft geleden en deze vervolgens bij de aansprakelijke partij claimen.

Een aantal voorbeelden van letselschade zijn:

 • Loonderving
 • Verlies van no-claim
 • Aanpassingen van de thuissituatie
 • Kosten voor huishoudelijke hulp
 • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
 • Smartengeld

> Meer over de hoogte van een letselschadevergoeding berekenen

Kosteloos verhalen letselschade Groningen

Bij letselschade is het van belang om zo snel mogelijk de juridische hulp van een letselschadebureau of letselschade advocaat in te schakelen. Voorafgaand aan het claimen van de letselschade moet er namelijk veel gebeuren, zoals een aansprakelijkheidsonderzoek, het verzamelen van bewijs en het vaststellen van de letselschade. Ook moet de hoogte van het letselschade bedrag worden bepaald. Een letselschadejurist of letselschade advocaat in Groningen kan u hierbij helpen door zijn of haar jarenlange ervaring en deskundigheid. Daarnaast heeft u door uw letsel wel andere zaken aan uw hoofd dan u bezighouden met het claimen van uw letselschade. Een letselschadebureau of letselschade advocaat verleent kosteloze rechtsbijstand in Groningen als uw letselschade door iemand anders is veroorzaakt.

Letselschade advocaat Groningen inschakelen

Wanneer kiest u voor een letselschade advocaat en wanneer kiest u voor een letselschadebureau in Groningen? Bij een letselschadebureau werken letselschadejuristen en letselschade experts die uw letselschadezaak volledig kunnen behandelen, mits er niet geprocedeerd hoeft te worden. Als er een rechtszaak komt naar aanleiding van uw letselschade, dan móet er een letselschade advocaat worden ingeschakeld, maar dit komt heel weinig voor.

> Meer over wat doet een letselschade advocaat en wat zijn de kosten

Letselschade advocaat no cure no pay Groningen

Het tarief van een letselschade advocaat is hoger dan dat van een letselschadebureau. Als u dus direct een letselschade advocaat inschakelt, dan zal de rekening, die bij de tegenpartij wordt ingediend, hoger zijn. Dit kan ertoe leiden dat de tegenpartij weigert om het gehele honorarium te vergoeden. U doet er dus goed aan om, in eerste instantie, altijd een letselschadebureau in te schakelen in Groningen.

Een letselschade advocaat stelt ook wel eens aan een cliënt voor om op basis van ‘no cure no pay’ aan een letselschadezaak te werken. ‘No cure no pay’ betekent dat u tevoren met uw letselschade advocaat afspreekt dat u in geen enkel geval iets hoeft te betalen. Van te voren spreekt u hierbij af welk percentage uw letselschade advocaat krijgt van de uiteindelijke schadevergoeding. Als u de zaak verliest, hoeft u uw advocaat niet te betalen.

Dit lijkt een interessante en voordelige optie voor u als letselschade slachtoffer. Maar B&O Letselschade is hier toch geen voorstander van. De kosten van een letselschade advocaat worden namelijk betaald door de partij die aansprakelijk is voor uw letselschade, dus ook uw juridische kosten. Waarom zou u dan nog een percentage van de uiteindelijke schadevergoeding afdragen aan uw letselschade advocaat?

Letselschadebureau Groningen inschakelen

U bent bij B&O Letselschade verzekerd van professionele rechtsbijstand van een ervaren letselschadejurist of een letselschade expert in Groningen. Met het Nationaal Keurmerk Letselschade mogen wij ons een erkend letselschadebureau noemen en zijn wij in staat om u in alle letselschadegevallen deskundig bij te staan. Tevens kunnen wij u gegarandeerd gratis rechtsbijstand verlenen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de juridische kosten als gevolg van uw letselschade. Neem vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74