Letselschade advocaat Delft

letselschade advocaat delftHeeft u letsel opgelopen en bent u woonachtig in Delft? Dan kunt bij letselschade na een aanrijding, een bedrijfsongeval of een ander ongeluk een letselschade advocaat in Delft inschakelen voor rechtsbijstand. Een letselschade advocaat of jurist in Delft helpt u bij het vaststellen van uw letselschade om vervolgens een claim in te dienen bij de aansprakelijke partij. Als de wederpartij volledig aansprakelijk is voor uw letselschade, dan is rechtsbijstand bij letselschade in Delft vrijwel altijd gratis. De aansprakelijke partij is namelijk verplicht om uw juridische kosten te vergoeden.

Neem voor kosteloze rechtsbijstand contact op met: 085 – 877 17 74

Om verzekerd te zijn van professionele hulp van ervaren letselschadespecialisten, is het van belang om alleen in zee te gaan met een letselschadebureau of een letselschade advocaat in Delft dat het Nationaal Keurmerk Letselschade draagt. Het keurmerk controleert namelijk periodiek of de juridische dienstverleners aan de strenge eisen voldoen die er aan hen gesteld worden. B&O Letselschade is een letselschadebureau dat in het bezit is van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE) en het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS). Met de diensten van B&O Letselschade in Delft weet u zeker dat u geholpen wordt door ervaren en deskundige letselschadespecialisten.

Welke schadevergoeding te claimen?

Na een ongeval met letselschade wordt u vaak opgezadeld met veel kosten zoals ziektekosten, reparatiekosten van uw auto en extra reiskosten. U heeft recht op een schadevergoeding van de aansprakelijke partij zodat u niet zelf voor deze kosten hoeft op te draaien. Een letselschade advocaat of letselschadebureau in Delft kan zo nodig direct een voorschot eisen in de eerste week na het ongeval. Dit voorschot op uw schadevergoeding is bedoeld om de eerste kosten te dekken zodat u niet in de financiële problemen komt in de periode totdat de letselschadezaak volledig is afgerond. Als er sprake is van psychische schade, zoals gederfde levensvreugde omdat u bijvoorbeeld uw hobby niet meer kunt uitoefenen door ernstig letsel, dan zal een letselschadebureau of een letselschade advocaat in Delft ook een bedrag aan smartengeld eisen. Een aantal voorbeelden van letselschade zijn:

  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Smartengeld

> Meer over voorbeelden van letselschade bedragen

Letselschade advocaat of letselschadebureau inschakelen?

Het is u wellicht opgevallen dat er tot nu toe gesproken wordt over twee soorten letselschadespecialisten: een letselschade advocaat en een letselschadebureau. Wat zijn nu de overeenkomsten en wat zijn de verschillen? De overeenkomsten zijn dat beide letselschadespecialisten u professionele rechtsbijstand kunnen verlenen bij letselschade in Delft. Daarnaast zijn er twee belangrijke verschillen die met elkaar in verband staan: het uurtarief en de bevoegdheid om een procedure te starten.

> Meer over wanneer een letselschade advocaat inschakelen

Een letselschade advocaat is bevoegd om een procedure te starten en hanteert een hoger uurtarief dan een letselschadebureau. Aangezien een letselschadezaak in slechts 3 procent van de gevallen voor de rechter komt, kan het hogere tarief van een letselschade advocaat leiden tot een bezwaar van de wederpartij. U loopt dan het risico dat u zelf een deel van de juridische kosten moet betalen, omdat de hoge kosten voor een letselschade advocaat onnodig blijken. U doet er goed aan om in eerste instantie ons letselschadebureau in te schakelen om te voorkomen dat u voor onverwachte financiële tegenvallers komt te staan. Mocht er tóch een procedure gestart moeten worden, dan kunnen wij u alsnog doorverwijzen naar een goede letselschade advocaat in Delft die de procedure voor zijn rekening kan nemen.

Schadeclaim indienen bij letselschade Delft

De letselschadejuristen- en experts van B&O Letselschade kunnen u gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand verlenen bij letselschade. Wij hebben een ruime ervaring met en uitgebreide kennis over letselschade door aanrijdingen, bedrijfsongevallen en andere ongevallen. Met het Nationaal Keurmerk Letselschade mogen wij ons een erkend letselschadebureau noemen en bent u verzekerd van professionele rechtsbijstand. Neem bij letselschade in Delft vandaag nog contact met ons op.

> Meer over letselschade claim indienen na ongeval

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74