Letselschade advocaat Eindhoven

Als u betrokken bent geweest bij een verkeersongeval of bedrijfsongeval, dan heeft u zeer waarschijnlijk letselschade opgelopen. U kunt hiervoor een letselschadebureau of een letselschade advocaat in Eindhoven inschakelen om uw belangen te behartigen. Een letselschadebureau of een letselschade advocaat stelt uw letselschade vast en dient een schadeclaim in bij de tegenpartij. Als de tegenpartij aansprakelijk is voor uw letselschade dan zijn de diensten van het letselschadebureau of de letselschade advocaat in Eindhoven gratis.

Kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaat Eindhoven

Door ons als letselschadebureau in te schakelen, bent u verzekerd van professionele juridische rechtsbijstand in Eindhoven. Ons letselschadebureau draagt namelijk het Nationaal Keurmerk Letselschade, wat betekent dat wij aan de strenge eisen van een erkend letselschadebureau voldoen. Naast het keurmerk is ons kantoor aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE). U bent bij ons dus in deskundige handen voor juridische hulp naar aanleiding van uw letselschade.


UITGELICHT

B&O Letselschade heeft een uitmuntende track record op het gebied van het vorderen van schadevergoeding en smartengeld bij letselschade door een ongeval:

 • U wordt bij B&O Letselschade altijd bijgestaan door een erkende en ervaren letselschade jurist
 • Onze kwaliteit is gewaarborgd door het Nationaal Keurmerk Letselschade en ons lidmaatschap bij het NIS en NIVRE
 • Wij werken geheel en gegarandeerd gratis aan uw letselschadezaak indien wij een andere partij voor u aansprakelijk kunnen stellen
 • Wij zijn werkzaam in geheel Nederland en komen bij u langs om uw letselschadezaak te bespreken
 • Onze juridische dienstverlening heeft een score van gemiddeld 9,3, beoordeeld door onze eigen cliënten
 • Letselschade opgelopen? Neem contact met ons op: 085 – 877 17 74

Letselschadejurist Eindhoven

Als u woonachtig bent in Eindhoven dan kunt u in uw eigen woonplaats een letselschadebureau of letselschade advocaat inschakelen, ongeacht waar het ongeval heeft plaatsgevonden. Ook is het niet van belang waar de aansprakelijke wederpartij woonachtig is. U kunt uw letselschadezaak altijd laten behandelen door een erkend letselschadebureau of een letselschade advocaat in Eindhoven. U maakt kosteloos gebruik van de diensten van een letselschadebureau bij letselschade wanneer een ander aansprakelijk is voor het ongeval. Dan kunt u zich richten op uw herstel.


Wilt u weten wat cliënten vinden van de afhandeling van hun letselschadezaak door B&O Letselschade? Lees dan de reviews op onze site


Letselschade advocaat Eindhoven inschakelen

Bij enorm veel ongevallen lopen de slachtoffers letselschade op. Na een scooter- of fietsongeluk is de kans op ernstig letsel bijvoorbeeld vrij groot, met name als u bent aangereden door een auto. Naast de letselschade die het gevolg is van uw verwondingen, zoals ziektekosten, fysiotherapie en reiskosten, maakt u nog veel meer kosten als gevolg van het ongeval. Een automobilist kan bij een ongeval whiplash oplopen, wat tot een langlopend medisch traject kan uitlopen. Al deze kosten vallen onder letselschade en kunt u door een letselschade advocaat of letselschadebureau in Eindhoven laten claimen. Ook kan uw letselschade advocaat of letselschadejurist een schadevergoeding claimen voor immateriële schade in de vorm van smartengeld. Deze immateriële letselschade bestaat doorgaans uit pijn en verdriet.

Schadeposten bij letselschade

De letselschade na een ongeval bestaat uit materiële en immateriële schadeposten. Voorbeelden letselschade bedragenvan materiële letselschade zijn ziektekosten, reiskosten en reparatiekosten van uw voertuig. Naast deze kosten kunt u een vergoeding vragen voor misgelopen inkomsten in de toekomst, doordat u minder kunt werken of misschien volledig arbeidsongeschikt raakt. Voor de immateriële letselschade kan ons letselschadebureau of een letselschade advocaat een bedrag aan smartengeld berekenen. Dit is een schadevergoeding voor pijn en verdriet als gevolg van het ongeval.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van letselschade:

 • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
 • Verlies van no-claim
 • Aanpassingen van de thuissituatie
 • Kosten voor huishoudelijke hulp
 • Loonderving
 • Smartengeld

Rechtsbijstand door letselschade advocaat Eindhoven

Bij letselschade is deskundige rechtsbijstand in Eindhoven door een letselschade advocaat of een letselschadejurist eigenlijk onmisbaar. Een letselschadezaak kan namelijk vrij complex worden. Het is daarom niet voor niets dat het wettelijk is vastgelegd dat deze rechtsbijstand verplicht vergoed moet worden door de aansprakelijke partij. Omdat een ongeval uw leven behoorlijk op de kop kan zetten, is het erg prettig als een professionele letselschade advocaat zich ontfermt over het claimen van uw letselschade. Terwijl het letselschadebureau of de letselschade advocaat zich bezighoudt met uw letselschadezaak, kunt u zich volledig richten op uw gezondheid!

Verschil letselschade advocaat en letselschadebureau

Eén verschil tussen een letselschade advocaat en een letselschadebureau is dat een letselschade advocaat uw zaak aan de rechter mag voorleggen en een letselschadebureau niet. Aangezien het slechts in drie procent van de gevallen tot een rechtszaak komt, is het vrijwel nooit noodzakelijk om direct een letselschade advocaat in te schakelen en kunt u uw letselschadezaak bij een letselschadebureau voorleggen.

Het voordeel hiervan is dat een letselschadebureau altijd goedkoper is dan een letselschade advocaat. Ondanks dat de rechtsbijstand bij letselschade kosteloos hoort te zijn, kan het voorkomen dat de aansprakelijke partij bezwaar maakt tegen de rekening voor uw juridische diensten en slechts een gedeelte van het honorarium wil vergoeden. Deze situatie voorkomt u door altijd eerst een letselschadebureau in Eindhoven in te schakelen. Mocht het toch nodig zijn om de gang naar de rechter te maken, dan zal het letselschadebureau alsnog een letselschade advocaat in de arm nemen.

Letselschade advocaat no cure no pay Eindhoven

Een letselschade advocaat wil ook nog wel eens aan een cliënt voorstellen om op basis van ‘no cure no pay’ aan een letselschadezaak te werken. ‘No cure no pay’ betekent dat u tevoren met uw letselschade advocaat afspreekt dat u in geen enkel geval iets hoeft te betalen. Als u de zaak wint, dan betaalt de wederpartij de kosten van uw letselschade advocaat. Van te voren spreekt u hierbij af welk percentage uw letselschade advocaat krijgt van de uiteindelijke schadevergoeding. Als u de zaak verliest, hoeft u uw advocaat niet te betalen. Dit lijkt een interessante optie, maar toch kan u bedrogen uitkomen.

Dit lijkt een interessante en voordelige optie voor u als letselschade slachtoffer. Maar B&O Letselschade is hier toch geen voorstander van. De kosten van een letselschade advocaat worden namelijk betaald door de partij die aansprakelijk is voor uw letselschade, dus ook uw juridische kosten. Dit is geregeld in de wet en betekent dat u als slachtoffer de kosten van uw letselschade advocaat niet zelf hoeft te betalen. Waarom zou u dan nog een percentage van de uiteindelijke schadevergoeding afdragen aan uw letselschade advocaat?

Letselschadebureau B&O Letselschade

Letselschadebureau B&O Letselschade draagt het Nationaal Keurmerk Letselschade en werkt met letselschade experts en letselschadejuristen met jarenlange ervaring. Wij bieden u gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand in Eindhoven om uw letselschade voor u te claimen. In het geval van letselschade kunt u contact met ons opnemen en als u wilt, dan komen wij persoonlijk bij u thuis in Eindhoven om uw zaak te bespreken. Wij berekenen uw letselschade, begeleiden u tijdens het gehele letselschadetraject en zorgen voor een passende letselschadevergoeding.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74