Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
9,3

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3 uit 268 stemmen

Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Letselschade advocaat Amsterdam

Letselschade door aanrijding, bedrijfsongeval of ander ongeluk? Voor het claimen van letselschade en smartengeld bent u nu op zoek naar een letselschade advocaat of jurist in Amsterdam. Kies voor de zekerheid van kwaliteit en neem een letselschadebureau met het keurmerk van het Register Letselschade in de arm.


Omdat de aansprakelijke partij zowel uw letselschade als de juridische kosten dient te vergoeden, kunnen wij u in verreweg de meeste gevallen gratis bijstaan. Ons kantoor draagt het keurmerk van het Register Letselschade en is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE). U bent daarmee verzekerd van de beste juridische hulp van een ervaren jurist met up to date kennis over letselschadezaken.

Bel vrijblijvend bij letselschade in Amsterdam 085 – 877 17 74

U kunt vrijblijvend uw situatie voorleggen aan een letselschade-expert, u weet snel waar u aan toe bent. Voor het verhalen van letselschade en smartengeld is het niet noodzakelijk dat het ongeval in Amsterdam is gebeurd, of dat de tegenpartij is Amsterdam woont. Een letselschade advocaat of letselschadejurist is een expert op het gebied van aansprakelijkheid bij een ongeval, letselschade berekenen en claimen van schadevergoeding.

Letselschade jurist Amsterdam inschakelen

Een auto-ongeluk of ongeval op het werk heeft voor de slachtoffers vaak ingrijpende gevolgen. De lichamelijke klachten die u ervaart lijden vaak tot financiële schade. Zo kunt u plots minder inkomen hebben doordat u minder of niet meer kunt werken. Ook kunt u kosten maken voor huishoudelijke hulp of therapieën die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Deze verminderde inkomsten en extra uitgaven noemen we ‘materiële letselschade’. Naast ‘materiële letselschade’ lijdt u waarschijnlijk ook ‘immateriële letselschade’. Dit is schade in de vorm van pijn en verdriet. Schadevergoeding voor ‘immateriële letselschade’ wordt smartengeld genoemd.

Bij letselschade kunt u denken aan de volgende schadeposten:

  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Loonderving
  • Verlies van no-claim
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Smartengeld

> Meer over de letselschade berekenen

Letselschade jurist Amsterdam bewijst ongeval

Indien uw letselschade is veroorzaakt door schuld van een ander kunt u dus gratis ons letselschadebureau inschakelen. Het is hoe dan ook verstandig om u te laten bijstaan door een letselschade advocaat of -expert. Ondanks dat u weet dat die ander het ongeval heeft veroorzaakt, zal dit namelijk wel eerst bewezen moeten worden. Helaas gaat dit vaak niet altijd vanzelf. De tegenpartij is in de meeste gevallen een verzekeraar met letselschadespecialisten in dienst. Deze verzekeraar hoeft u niets te betalen wanneer niet bewezen kan worden dat zij aansprakelijk zijn voor uw letselschade.

> Meer over aansprakelijkheid

Een letselschade jurist verzamelt het bewijs omtrent de toedracht van het ongeval en het letsel dat u hierbij hebt opgelopen. Dit doet hij door getuigen van het ongeval aan te schrijven en uw medisch behandelaars en therapeuten aan benaderen met het verzoek om hem te informeren. Deze letsel-informatie wordt vervolgens toegezonden aan een medisch adviseur, welke de informatie verwerkt in een helder verslag en advies. Ook verzamelt een letselschade jurist informatie omtrent de omvang van uw letselschade, waarna hij dit op de tegenpartij verhaalt.

Rechtsbijstand letselschadebureau Amsterdam

Omdat de meeste slachtoffers zelf geen letselschade advocaat of -expert zijn en dus ook geen kennis hebben van het berekenen en claimen van letselschade, is het in Nederland, dus ook in Amsterdam, zo geregeld dat u gratis een specialist op dit gebied mag inschakelen. Dit is niet zomaar, het betreft hier ingewikkelde juridische materie. Twijfelt u over het inschakelen van een letselschade jurist? Neem dan contact op met één van onze experts, u kunt daarna altijd nog beslissen wat u doet.

> Meer over wanneer een letselschade advocaat inschakelen

Letselschadebureau B&O Letselschade

Als letselschadebureau met het keurmerk van het Register Letselschade, komen wij op voor de belangen van onze clienten. Heel bewust hebben wij de keuze gemaakt om ons volledig te specialiseren in het verhalen van letselschade. Onze medemerkers zijn letselschadejurist of -expert met zeer ruime ervaring. Allemaal doen zij hun werk vanuit hun hart, om u zo goed mogelijk op weg te helpen na uw ongeval. Letselschade in Amsterdam? Neem gerust contact met ons op.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen