Letselschade advocaat Amsterdam

Letselschade door een verkeersongevalbedrijfsongeval of ander ongeluk? Voor het claimen van letselschade en smartengeld bent u nu op zoek naar een letselschade advocaat of jurist in Amsterdam. Kies voor de zekerheid van kwaliteit en neem een letselschadebureau met het Nationaal Keurmerk Letselschade in de arm.

Kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaat Amsterdam

Omdat de aansprakelijke partij zowel uw letselschade als de juridische kosten dient te vergoeden, kunnen wij u in verreweg de meeste gevallen gratis bijstaan. Ons kantoor draagt het Nationaal Keurmerk Letselschade en is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE). U bent daarmee verzekerd van de beste juridische hulp van een ervaren jurist met up to date kennis over letselschadezaken.


UITGELICHT

B&O Letselschade heeft een uitmuntende track record op het gebied van het vorderen van schadevergoeding en smartengeld bij letselschade door een ongeval:

 • U wordt bij B&O Letselschade altijd bijgestaan door een erkende en ervaren letselschade jurist
 • Onze kwaliteit is gewaarborgd door het Nationaal Keurmerk Letselschade en ons lidmaatschap bij het NISen NIVRE
 • Wij werken geheel en gegarandeerd gratis aan uw letselschadezaak indien wij een andere partij voor u aansprakelijk kunnen stellen
 • Wij zijn werkzaam in geheel Nederland en komen bij u langs om uw letselschadezaak te bespreken
 • Onze juridische dienstverlening heeft een score van gemiddeld 9,3, beoordeeld door onze eigen cliënten
 • Bel vrijblijvend bij letselschade in Amsterdam 085 – 877 17 74

Letselschadejurist Amsterdam

U kunt vrijblijvend uw situatie voorleggen aan een letselschade-expert, u weet snel waar u aan toe bent. Een letselschade advocaat of letselschadejurist is een expert op het gebied van aansprakelijkheid bij een ongeval, letselschade berekenen en claimen van schadevergoeding. Voor het verhalen van letselschade en smartengeld is het niet noodzakelijk dat het ongeval in Amsterdam is gebeurd, of dat de tegenpartij is Amsterdam woont.


Onze cliënten waarderen ons hoog!

In onze reviews leest u wat zij precies vinden van onze juridische dienstverlening.


Berekenen letselschade door advocaat Amsterdam

Een auto-ongeluk of ongeval op het werk heeft voor de slachtoffers vaak ingrijpende gevolgen. De lichamelijke klachten die u ervaart lijden vaak tot financiële schade. Een whiplash door een verkeersongeval kan bijvoorbeeld erg veel impact hebben op uw dagelijkse leven. Zo kunt u plots minder inkomen hebben doordat u minder of niet meer kunt werken. Ook kunt u kosten maken voor huishoudelijke hulp of therapieën die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Deze verminderde inkomsten en extra uitgaven noemen we ‘materiële letselschade’. Naast ‘materiële letselschade’ lijdt u waarschijnlijk ook ‘immateriële letselschade’. Dit is schade in de vorm van pijn en verdriet. Schadevergoeding voor ‘immateriële letselschade’ wordt smartengeld genoemd. Gespecialiseerde rechtsbijstand van een letselschade advocaat of jurist in Amsterdam is hierbij onmisbaar.

Bij letselschade kunt u denken aan de volgende schadeposten:

 • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
 • Kosten voor huishoudelijke hulp
 • Loonderving
 • Verlies van no-claim
 • Aanpassingen van de thuissituatie
 • Smartengeld

Zo zijn er verschillende letselschade bedragen die meegenomen moeten worden in een letselschadezaak. Uw letselschadejurist heeft de expertise en het overzicht om al uw onkosten hierin mee te nemen.

> Meer over de letselschade berekenen

Kosteloos verhalen letselschade Amsterdam

Indien uw letselschade is veroorzaakt door schuld van een ander kunt u dus gratis ons letselschadebureau inschakelen. Het is hoe dan ook verstandig om u te laten bijstaan door een letselschade advocaat of -expert. Ondanks dat u weet dat die ander het ongeval heeft veroorzaakt, zal dit namelijk wel eerst bewezen moeten worden. Helaas gaat dit niet altijd vanzelf. De tegenpartij is in de meeste gevallen een verzekeraar met letselschadespecialisten in dienst. Deze verzekeraar hoeft u niets te betalen wanneer niet bewezen kan worden dat zij aansprakelijk zijn voor uw letselschade.

> Meer over aansprakelijkheid

Letselschade onderzoek door letselschadejurist

Een letselschadejurist verzamelt het bewijs omtrent de toedracht van het ongeval en het letsel dat u hierbij hebt opgelopen. Dit doet hij door getuigen van het ongeval aan te schrijven en uw medisch behandelaars en therapeuten aan benaderen met het verzoek om hem te informeren. Deze letsel-informatie wordt vervolgens toegezonden aan een medisch adviseur, welke de informatie verwerkt in een helder verslag en advies. Ook verzamelt een letselschade jurist informatie omtrent de omvang van uw letselschade, waarna hij dit op de tegenpartij verhaalt.

Rechtsbijstand letselschadebureau Amsterdam

Omdat de meeste slachtoffers zelf geen letselschade advocaat of -expert zijn en dus ook geen kennis hebben van het berekenen en claimen van letselschade, is het in Nederland, dus ook in Amsterdam, zo geregeld dat u gratis een specialist op dit gebied mag inschakelen. Dit is niet zomaar, het betreft hier ingewikkelde juridische materie. Twijfelt u over het inschakelen van een letselschade jurist? Neem dan contact op met één van onze experts, u kunt daarna altijd nog beslissen wat u doet.

> Meer over wanneer een letselschade advocaat inschakelen

Letselschade advocaat no cure no pay Amsterdam

‘No cure, no pay’ bij letselschade. Hier bestaat veel onduidelijkheid over: wat houdt het in en is dit ook mogelijk bij een letselschadezaak? ‘No cure no pay’ betekent dat u tevoren met uw letselschade advocaat afspreekt dat u in geen enkel geval iets hoeft te betalen. Als u de zaak wint, dan betaalt de wederpartij de kosten van uw letselschade advocaat. Van te voren spreekt u hierbij af welk percentage uw letselschade advocaat krijgt van de uiteindelijke schadevergoeding. Als u de zaak verliest, hoeft u uw advocaat niet te betalen.

Dit lijkt een goedkope optie voor u als letselschade slachtoffer. Maar B&O Letselschade is hier toch geen voorstander van. De kosten van een letselschade advocaat worden namelijk betaald door de partij die aansprakelijk is voor uw letselschade, dus ook uw juridische kosten. Dit is geregeld in de wet en betekent dat u als slachtoffer de kosten van uw letselschade advocaat niet zelf hoeft te betalen. Waarom zou u dan nog een percentage van de uiteindelijke schadevergoeding afdragen aan uw letselschade advocaat?

Hoe B&O Letselschade te werk gaat en de nadelen van een ‘no cure no pay’-overeenkomst met uw letselschade advocaat leest u op onze pagina No cure, no pay letselschade advocaat.

Letselschadebureau Amsterdam inschakelen

Als letselschadebureau met het Nationaal Keurmerk Letselschade, komen wij op voor de belangen van onze cliënten. Heel bewust hebben wij de keuze gemaakt om ons volledig te specialiseren in het verhalen van letselschade. Onze medemerkers zijn letselschadejurist of -expert met zeer ruime ervaring. Allemaal doen zij hun werk vanuit hun hart, om u zo goed mogelijk op weg te helpen na uw ongeval. Letselschade in Amsterdam? Neem gerust contact met ons op.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74