Letselschade advocaat Den Haag

Bent u na een aanrijding met de auto, ongeval op uw werk of ander ongeluk op zoek naar een letselschade jurist Den Haag? Dan kunt u bij ons terecht voor gratis rechtsbijstand. Als uw letselschade door een ander is veroorzaakt, kunt u de berekening van letselschade en smartengeld overlaten aan onze letselschade experts. Wij bezoeken u thuis in Den Haag.

Kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaat Den Haag

Register LetselschadeOmdat de aansprakelijke partij zowel uw letselschade als de kosten voor juridische bijstand dient te vergoeden, kan een letselschade advocaat Den Haag u gratis bijstaan. De kwaliteit van ons letselschadebureau is gewaarborgd door het keurmerk van het Register Letselschade. Hiervoor dienen wij aan strenge kwaliteitsnormen te voldoen, die periodiek door de Letselschade Raad  worden gecontroleerd. Tevens zijn wij aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE) en het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS).


UITGELICHT

B&O Letselschade heeft een uitmuntende track record op het gebied van het vorderen van schadevergoeding en smartengeld bij letselschade door een ongeval:

 • U wordt bij B&O Letselschade altijd bijgestaan door een erkende en ervaren letselschade jurist
 • Onze kwaliteit is gewaarborgd door het keurmerk van het Register Letselschade en ons lidmaatschap bij het NISen NIVRE
 • Wij werken geheel en gegarandeerd gratis aan uw letselschadezaak indien wij een andere partij voor u aansprakelijk kunnen stellen
 • Onze juridische dienstverlening heeft een score van gemiddeld 9,3, beoordeeld door onze eigen cliënten
 • Wij zijn werkzaam in geheel Nederland en komen bij u langs om uw letselschadezaak te bespreken
 • In Den Haag hebben wij een bezoekadres waar u ons op afspraak kunt bezoeken voor hulp bij uw letselschade.
 • Het bezoekadres in Den Haag is:
  • B&O Letselschade Den Haag
  • J.P. Coenstraat 7
  • 2595 WP, Den Haag
 • Heeft u letselschade? Of wilt u een afspraak inplannen? Bel ons dan op 085 – 877 17 74

Letselschadejurist Den Haag

Een letselschade advocaat kan u veel uit handen nemen. Professionele rechtsbijstand is eigenlijk onmisbaar bij het verhalen van letselschade in Den Haag, bijvoorbeeld naar aanleiding van een verkeersongeval of een bedrijfsongeval.

Zo dient als eerst het bewijsmateriaal te worden veiliggesteld, dienen eventuele getuigen te worden aangeschreven en moet er een eerste inventarisatie van uw letselschade worden gemaakt. De communicatie met een verzekeraar, letselschade berekenen en schade claimen vergen de juiste kennis en ervaring.

Ons letselschadebureau heeft die kennis en ervaring, en bezoekt u bij letselschade in Den Haag gewoon thuis. Indien uw letselschade niet direct met de verzekeraar kan worden geregeld en de zaak onverhoopt voor de rechter moet komen, kan een letselschade advocaat in Den Haag de zaak vanaf dat punt verder voortzetten. Overigens is het voor het claimen van letselschade niet van belang of de tegenpartij ook uit de omgeving van Den Haag komt.


Bent u benieuwd naar ervaringen van slachtoffers die hun letselschadezaak door ons lieten behandelen, lees dan de reviews van onze cliënten!


Kosteloos verhalen letselschade Den Haag

Het slachtoffer van een aanrijding of bedrijfsongeluk met letselschade maakt in veel gevallen ingrijpende gevolgen door. Slachtoffers van bijvoorbeeld whiplash letsel ervaren naast de lichamelijke pijn ook de zware emotionele gevolgen van het letsel. Daarnaast blijft u ook zitten met de materiële schade. Hoe gaat u om met deze letselschade en hoe kunt u schadevergoeding claimen? Gespecialiseerde rechtsbijstand van een letselschade advocaat of jurist in Den Haag is hierbij onmisbaar.

Letselschade kan bestaan uit:

 • Loonderving
 • Kosten voor huishoudelijke hulp
 • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
 • Verlies van no-claim
 • Aanpassingen van de thuissituatie
 • Smartengeld

Letselschade advocaat Den Haag inschakelen

Benieuwd wat een letselschade jurist of advocaat uit Den Haag na een ongeval voor u kan betekenen? Een letselschade advocaat gaat als volgt te werk. Allereerst wordt in kaart gebracht welke kosten u maakt en welke inkomsten u door het ongeval misloopt: de materiële letselschade. Om de ernst van uw letsel en het verloop van het herstel in kaart te brengen verzamelt een letselschade jurist of advocaat alle hiervoor relevante informatie bij uw huisarts, manueel therapeut, fysiotherapeut, chirurg of andere behandelaar. Vervolgens stuurt een letselschade jurist of advocaat de informatie door naar diens medisch adviseur, die het geheel in een rapport verwerkt.

Berekenen letselschade door letselschade advocaat

Op basis van al deze informatie wordt uw letselschade berekend en vertaald naar een schadeclaim, die wordt ingediend bij de aansprakelijk partij. Omdat een letselschadezaak pas definitief kan worden afgewikkeld als u bent genezen of als duidelijk is welke beperkingen eventuele blijvende invaliditeit tot gevolg hebben, wordt er tussentijds steeds een voorschot op de schadevergoeding geclaimd.

Ook kan pas aan het einde van uw zaak worden bepaald welke immateriële letselschade u hebt opgelopen, waarvoor een letselschade advocaat of jurist schadevergoeding kan claimen in de vorm van smartengeld. Wel kunnen wij u van te voren voorbeelden van letselschade bedragen geven, om u een idee te geven waar u rekening mee kunt houden.

Letselschade advocaat doet aansprakelijkheidsonderzoek

Om bij letselschade in aanmerking te komen voor schadevergoeding, is het van belang dat wordt bewezen dat het letsel is veroorzaakt door een ongeval door schuld van een ander en dat deze hiervoor aansprakelijk is. De toedracht van het ongeval dient vast komen te staan. Na een bijvoorbeeld een auto-ongeluk, kan een letselschade advocaat het politierapport opvragen en kan hij getuigen vragen om een verklaring af te leggen. Afhankelijk van de omstandigheden waaronder het auto-ongeluk heeft plaatsgevonden kan dit een ingewikkeld en soms langdurig proces zijn. Bij uitstek werk voor een specialist als een letselschade advocaat of -expert.

Rechtsbijstand door letselschade jurist Rotterdam

Na een ongeval zijn er dus behoorlijk wat stappen die u moet ondernemen om letselschade te claimen. Laat daarom uw belangen behartigen door een letselschade advocaat of letselschade expert met het keurmerk van het Register Letselschade en waarbij u een goed gevoel heeft. Al onze letselschade-experts zijn zeer ervaren en gedreven om uw belangen op de best mogelijke wijze te behartigen. Een hoop werk wordt u dan uit handen genomen, zodat u zich volledig kunt richten op lichamelijk en geestelijk herstel. Ons letselschadekantoor verzorgt:

Letselschade advocaat no cure no pay Den Haag

‘No cure, no pay’ bij letselschade. We krijgen hier vaak vragen over: wat houdt het in en kan dit ook toegepast worden bij letselschade? ‘No cure no pay’ betekent dat u tevoren met uw letselschade advocaat afspreekt dat u in geen enkel geval iets hoeft te betalen. Als u de zaak wint, dan betaalt de wederpartij de kosten van uw letselschade advocaat. Van te voren spreekt u hierbij af welk percentage uw letselschade advocaat krijgt van de uiteindelijke schadevergoeding. Als u de zaak verliest, hoeft u uw advocaat niet te betalen.

Dit lijkt een goedkope optie voor u als letselschade slachtoffer. Maar B&O Letselschade is hier toch geen voorstander van. De kosten van een letselschade advocaat worden namelijk betaald door de partij die aansprakelijk is voor uw letselschade, dus ook uw juridische kosten. Dit is geregeld in de wet en betekent dat u als slachtoffer de kosten van uw letselschade advocaat niet zelf hoeft te betalen. Waarom zou u dan nog een percentage van de uiteindelijke schadevergoeding afdragen aan uw letselschade advocaat?

Hoe B&O Letselschade te werk gaat en de nadelen van een ‘no cure no pay’-overeenkomst met uw letselschade advocaat leest u op onze pagina No cure, no pay letselschade advocaat.

Letselschadebureau Den Haag inschakelen

Veel mensen gaan ervan uit dat een letselschade expert erg duur is. Dat is echter geheel niet het geval. Binnen de Nederlandse wet is geregeld dat de aansprakelijke partij uw letselschade dient te vergoeden. De kosten van een letselschadebureau vallen hier ook onder. In de meeste gevallen kunnen wij u dus vanaf vandaag gratis bijstaan.

Bent u slachtoffer van een ongeval met letselschade of kent u iemand die letsel heeft opgelopen, neem dan rust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en bezoeken u kosteloos thuis in Den Haag.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74