Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
9,3

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3 uit 268 stemmen

Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Letselschade advocaat Den Haag

Bent u na een aanrijding met de auto, ongeval op uw werk of ander ongeluk op zoek naar een letselschade jurist Den Haag? Dan kunt u bij ons terecht voor gratis rechtsbijstand. Als uw letselschade door een ander is veroorzaakt, kunt u de berekening van letselschade en smartengeld overlaten aan onze letselschade experts. Wij bezoeken u thuis in Den Haag.


Omdat de aansprakelijke partij zowel uw letselschade als de kosten voor juridische bijstand dient te vergoeden, kan een letselschade advocaat Den Haag u gratis bijstaan. De kwaliteit van ons letselschadebureau is gewaarborgd door het keurmerk van het Register Letselschade. Hiervoor dienen wij aan strenge kwaliteitsnormen te voldoen, die periodiek door de Letselschade Raad  worden gecontroleerd. Tevens zijn wij aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE) en het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS).

Letselschade? Bel ons dan op 085 – 877 17 74

Een letselschade advocaat kan u veel uit handen nemen. Professionele rechtsbijstand is eigenlijk onmisbaar bij het verhalen van letselschade in Den Haag. Zo dient als eerst het bewijsmateriaal te worden veiliggesteld, dienen eventuele getuigen te worden aangeschreven en moet er een eerste inventarisatie van uw letselschade worden gemaakt. De communicatie met een verzekeraar, letselschade berekenen en schade claimen vergen de juiste kennis en ervaring.

Ons letselschadebureau heeft die kennis en ervaring, en bezoekt u bij letselschade in Den Haag gewoon thuis. Indien uw letselschade niet direct met de verzekeraar kan worden geregeld en de zaak onverhoopt voor de rechter moet komen, kan een letselschade advocaat of jurist in Den Haag de zaak vanaf dat punt verder voortzetten. Overigens is het voor het claimen van letselschade niet van belang of de tegenpartij ook uit de omgeving van Den Haag komt.

Bent u benieuwd naar ervaringen van slachtoffers die hun letselschadezaak door ons lieten behandelen, klik dan hier!

Letselschade advocaat Den Haag voor schadevergoeding

Het slachtoffer van een aanrijding of bedrijfsongeluk met letselschade, maakt in veel gevallen ingrijpende gevolgen door. Slachtoffers van bijvoorbeeld whiplash letsel ervaren naast de lichamelijke pijn ook de zware emotionele gevolgen van het letsel. Daarnaast blijft u ook zitten met de materiële schade. Hoe gaat u om met deze letselschade en hoe kunt u schadevergoeding claimen? Gespecialiseerde rechtsbijstand van een letselschade advocaat Den Haag of letselschade-expert is hierbij onmisbaar.

Letselschade kan bestaan uit:

  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Smartengeld

Letselschade jurist Den Haag inschakelen?

Benieuwd wat een letselschade jurist of advocaat uit Den Haag na een ongeval voor u kan betekenen? Een letselschade advocaat gaat als volgt te werk. Allereerst wordt in kaart gebracht welke kosten u maakt en welke inkomsten u door het ongeval misloopt; de materiële letselschade. Om de ernst van uw letsel en het verloop van het herstel in kaart te brengen verzamelt een letselschade jurist of advocaat Den Haag alle hiervoor relevante informatie bij uw huisarts, manueel therapeut, fysiotherapeut, chirurg of andere behandelaar. Vervolgens stuurt een letselschade jurist of advocaat de informatie door naar diens medisch adviseur, die het geheel in een rapport verwerkt. Op basis van al deze informatie wordt uw letselschade berekend en vertaald naar een schadeclaim, die wordt ingediend bij de aansprakelijk partij. Omdat een letselschadezaak pas definitief kan worden afgewikkeld als u bent genezen of als duidelijk is welke beperkingen eventuele blijvende invaliditeit tot gevolg hebben, wordt er tussentijds steeds een voorschot op de schadevergoeding geclaimd. Ook kan pas aan het einde van uw zaak worden bepaald welke immateriële letselschade u hebt opgelopen, waarvoor een letselschade advocaat of jurist schadevergoeding kan claimen in de vorm van smartengeld.

Letselschade advocaat doet aansprakelijkheidsonderzoek

Om bij letselschade in aanmerking te komen voor schadevergoeding, is het van belang dat wordt bewezen dat het letsel is veroorzaakt door een ongeval dat een ander heeft veroorzaakt en dat deze ander hiervoor aansprakelijk is. De toedracht van het ongeval dient vast komen te staan. Na een bijvoorbeeld een auto-ongeluk, kan een letselschade advocaat Den Haag het politierapport opvragen en kan hij getuigen vragen om een verklaring af te leggen. Afhankelijk van de omstandigheden waaronder het auto-ongeluk heeft plaatsgevonden kan dit een ingewikkeld en soms langdurig proces zijn. Bij uitstek werk voor een specialist als een letselschade advocaat of -expert.

Rechtsbijstand letselschade advocaat Den Haag

Na een ongeval zijn er dus behoorlijk wat stappen die u moet ondernemen om letselschade te claimen. Laat daarom uw belangen behartigen door een letselschade advocaat of letselschade expert met het keurmerk van het Register Letselschade en waarbij u een goed gevoel heeft. Al onze letselschade-experts zijn zeer ervaren en gedreven om uw belangen op de best mogelijke wijze te behartigen. Een hoop werk wordt u dan uit handen genomen, zodat u zich volledig kunt richten op lichamelijk en geestelijk herstel. Ons letselschadekantoor verzorgt: onderzoek aansprakelijkheid ongeval, berekening van letselschade, claimen letselschade, berekenen en claimen smartengeld.

Letselschadebureau inschakelen

Veel mensen gaan ervan uit dat een letselschade expert erg duur is. Dat is echter geheel niet het geval. Binnen de Nederlandse wet is geregeld dat de aansprakelijke partij uw letselschade dient te vergoeden. De kosten van een letselschadebureau vallen hier ook onder. In de meeste gevallen kunnen wij u dus vanaf vandaag gratis bijstaan.

Bent u slachtoffer van een ongeval met letselschade of kent u iemand die letsel heeft opgelopen, neem dan rust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en bezoeken u kosteloos thuis in Den Haag.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen