Letselschade advocaat Den Haag

In het kort

 • Heeft u letselschade opgelopen en wilt u uw schade claimen? Wij komen bij u op bezoek in Den Haag om u te helpen met uw letselschadezaak.
 • U bent ook altijd welkom op ons kantoor in Alblasserdam, vlakbij Den Haag. Wij helpen al sinds 2006 cliënten bij het verhalen van hun letselschade en zijn in het bezit van het Nationaal Keurmerk Letselschade.
 • Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Heeft u recht op gratis juridische hulp bij letselschade? Doe de letselschadetest

Bent u na een aanrijding met de auto, ongeval op uw werk of ander ongeluk op zoek naar een letselschade jurist Den Haag? Dan kunt u bij ons terecht voor gratis rechtsbijstand. Als uw letselschade door een ander is veroorzaakt moet de tegenpartij namelijk onze kosten vergoeden. Wij bezoeken u thuis in Den Haag, maar natuurlijk bent u ook welkom op ons kantoor in Alblasserdam.

Register LetselschadeB&O Letselschade bestaat al sinds 2006 en in de afgelopen jaren hebben we honderden klanten met succes bijgestaan. Wij worden dan ook goed beoordeeld door onze cliënten en zetten ons elke dag in om voor hen een rechtvaardige schadevergoeding te krijgen. De kwaliteit van ons letselschadebureau is gewaarborgd door het keurmerk van het Register Letselschade. Hiervoor dienen wij aan strenge kwaliteitsnormen te voldoen, die periodiek door de Letselschade Raad worden gecontroleerd. Tevens zijn wij aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE) en het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS). U kunt er dus op vertrouwen dat u wordt geholpen door kundige en professionele letselschadespecialisten.


OVER B&O Letselschade

 • U wordt bij B&O Letselschade altijd bijgestaan door een erkende en ervaren letselschade jurist
 • Onze kwaliteit is gewaarborgd door het keurmerk van het Register Letselschade en ons lidmaatschap bij het NIS en NIVRE
 • Ook volgen wij de Gedragscode Behandeling Letselschade (GBL) waardoor u kunt rekenen op deskundige, eerlijke en betrouwbare juridische bijstand
 • Wij werken geheel en gegarandeerd gratis aan uw letselschadezaak indien wij een andere partij voor u aansprakelijk kunnen stellen
 • Wij zijn werkzaam in heel Nederland en komen bij u langs om uw letselschadezaak te bespreken
 • Onze juridische dienstverlening heeft een score van gemiddeld 9,4 beoordeeld door onze eigen cliënten
 • Wilt u vrijblijvend advies over uw letselschadezaak? Bel dan 085 – 877 17 74 of vul ons contactformulier in

Letselschadejurist Den Haag

Indien u het slachtoffer bent geworden van een ongeval met letsel kunt u uw letselschade verhalen op de aansprakelijke partij. De meest voorkomende ongevallen zijn bedrijfsongevallen en verkeersongevallen. Na een dergelijk ongeval kan er veel op u afkomen. Misschien heeft u (ernstig) lichamelijk letsel en zijn er bezittingen van u kapot. U zult zich dan moeten richten op uw lichamelijk herstel en het vervangen van uw spullen. Naast dat dit veel tijd en energie kost, brengt dit ook direct kosten met zich mee.

Onze letselschadejuristen kunnen u helpen om deze kosten voor u te verhalen op de aansprakelijke partij. Zo kunt u zich richten op uw herstel, terwijl wij zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. En bij aansprakelijkheid van de tegenpartij is onze hulp voor u gratis.

Hoe wij voor u te werk gaan

B&O Letselschade begint altijd met een telefonische kennismaking en beoordeling van uw zaak. Indien wij beoordelen dat de tegenpartij aansprakelijk is voor uw letselschade, nemen wij uw zaak aan en kunnen wij u geheel gratis bijstaan. Wij bezoeken u vervolgens thuis in Den Haag voor een persoonlijke kennismaking. In het gesprek wisselen we belangrijke informatie uit over uw zaak en leggen u de procedure uit en welke informatie u moet aanleveren en bijhouden.

Onze jurist gaat daarna als volgt voor u aan het werk. Allereerst wordt in kaart gebracht welke kosten u maakt en welke inkomsten u door het ongeval misloopt: de materiële letselschade. Om de ernst van uw letsel en het verloop van het herstel in kaart te brengen verzamelt onze letselschade jurist alle hiervoor relevante informatie bij uw huisarts, manueel therapeut, fysiotherapeut, chirurg of andere behandelaar. Vervolgens sturen wij de informatie door naar een medisch adviseur, die het geheel in een rapport verwerkt.

Op basis van al deze informatie wordt uw letselschade berekend en vertaald naar een schadeclaim, die wordt ingediend bij de aansprakelijk partij. Omdat een letselschadezaak pas definitief kan worden afgewikkeld als u bent genezen of als duidelijk is welke beperkingen eventuele blijvende invaliditeit tot gevolg hebben, wordt er tussentijds steeds een voorschot op de schadevergoeding geclaimd. Zo kunt u alvast uw kosten dekken en hoeft u niet alles voor te schieten tot uw letselschadezaak afgehandeld is.

Het laatste onderdeel van de afwikkeling van uw letselzaak is het ondertekenen van de vaststellingsovereenkomst. In deze overeenkomst staat het totale letselschade bedrag vermeld, welke bedragen u reeds als voorschot heeft ontvangen en welke bedragen u nog zult ontvangen. Na het tekenen van de vaststellingsovereenkomst is uw letselschadezaak afgesloten en kunt u later niet meer terug komen op de letselschade bedragen die in de overeenkomst genoemd staan. Uiteraard krijgt u van onze juristen het advies wanneer u de overeenkomst kunt ondertekenen.


Bent u benieuwd naar ervaringen van slachtoffers die hun letselschadezaak door ons lieten behandelen, lees dan de reviews van onze cliënten!


Verschil letselschadejurist en letselschadeadvocaat

Na een ongeval met letselschade kunt u een letselschadejurist of letselschadeadvocaat inschakelen. Maar wat is het verschil eigenlijk tussen beide?

Een letselschadejurist en advocaat mogen u beide bijstaan bij het verhalen van uw letselschade. Alle door ons eerder genoemde stappen zoals het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en het berekenen en claimen van uw letselschade mogen door beide worden uitgevoerd. Het enige verschil is dat een letselschadeadvocaat naar de rechter mag gaan. Het klinkt dat misschien logisch om altijd een letselschadeadvocaat in te schakelen. Toch is het goed om te weten wat de voor- en nadelen zijn voor u een beslissing maakt.

 • Het komt in de praktijk zeer weinig voor dat uw zaak aan de rechter voorgelegd hoeft te worden. Bij het grootste deel van de letselschadezaken wordt er tot overeenstemming gekomen met de tegenpartij. Indien uw zaak toch voor de rechter moet komen, werken wij samen met enkele letselschadeadvocaten die voor u naar de rechter kunnen gaan. Het is daarom vaak niet nodig om een advocaat in de hand te nemen.
 • Dan komen we meteen bij de belangrijkste reden om voor een letselschadejurist te kiezen: de kosten. Hoewel uw juridische kosten bij aansprakelijkheid van de tegenpartij door hen moeten worden vergoed, moeten deze kosten wel redelijk zijn. En de kosten van letselschadeadvocaten zijn vaak hoger dan die letselschadejuristen. Dan kan het voorkomen dat de tegenpartij aangeeft de kosten niet redelijk te vinden, waardoor u misschien deels zelf voor de kosten moet opdraaien.

In bijna alle gevallen kan een letselschadejurist uw letselschade dus voor u claimen. Indien u toch een letselschadeadvocaat nodig heeft kunnen wij die voor u inschakelen. Wilt u weten hoe wij u kunnen bijstaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Hoe kiest u voor goede letselschade hulp in Den Haag?

De laatste tijd is het steeds meer in het nieuws: malafide letselschadespecialisten. Helaas is ons beroep nog niet beschermd en dat zorgt ervoor dat er partijen in de markt zijn die u niet goed helpen of woekerprijzen rekenen. Wilt u zeker weten dat u de juiste hulp krijgt bij uw letselschade? Let dan op de volgende punten:

 • Controleer altijd of het bureau een Nationaal Keurmerk Letselschade heeft. Deze wordt uitgegeven door de Letselschade Raad aan kwalitatief goede dienstverleners die zich als keurmerkhouder onderscheiden in de markt en daarmee aantonen dat zij kwaliteit leveren. Op onze pagina leest u meer over dit keurmerk.
 • Bekijk of (de werknemers van) het letselschadebureau te vinden zijn in het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE). Het NIVRE registreert schade-experts die voldoen aan de eisen die daarvoor vastgesteld zijn en waarborgt daarmee de kwaliteit van de schade-experts.
 • Goede letselschadebureaus volgen de Gedragscode Behandeling Letselschade (GBL) waardoor u kunt rekenen op deskundige, eerlijke en betrouwbare juridische bijstand.
 • Pas ook op met advocaten die ‘no cure, no pay’ oplossingen bieden. Zij krijgen dan een deel van uw schadevergoeding als uw zaak opgelost wordt. Dat is echter niet nodig. De tegenpartij moet namelijk de kosten voor uw rechtsbijstand vergoeden. Dat betekent dat de kosten van de advocaat door hen worden vergoed. Het is dus niet nodig om ook nog een deel van uw schadevergoeding af te staan.

Door bovenstaande tips te volgen kunt u een goed letselschadebureau in Den Haag vinden. Ons letselschadebureau voldoet aan alle bovenstaande punten en zal u nooit een ‘no cure, no pay’ voorstel doen. Wij werken gratis voor u en declareren onze kosten bij de tegenpartij. Zo krijgt u waar u recht op heeft, zonder dat het u geld kost. Wilt u weten hoe wij u kunnen bijstaan? Bel dan 085 – 877 17 74 of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij komen dan graag bij u langs in Den Haag om uw zaak verder te bespreken.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74