Letselschade advocaat Utrecht

Als u letselschade heeft opgelopen na bijvoorbeeld een motorongeluk, auto-ongeluk of bedrijfsongeval, dan kunt u terecht voor een deskundige letselschadejurist of een letselschade advocaat of jurist in Utrecht. Voor het vaststellen van uw letselschade en smartengeld, alsmede de complete juridische afwikkeling van uw schadeclaim kunt u kosteloos de juridische hulp van een letselschade expert of een letselschade advocaat inroepen.

Kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaat Utrecht

Onze rechtsbijstand kost u niets, omdat de aansprakelijke partij wettelijk verplicht is om de juridische kosten van uw letselschade te vergoeden. Wij zijn een erkend letselschadebureau met het Nationaal Keurmerk Letselschade dat elk jaar aan een strenge controle onderhevig is. Daarnaast is onze kwaliteit en deskundigheid gegarandeerd doordat wij aangesloten zijn bij het NIS (Nederlands Instituut voor Schaderegelaars) en het NIVRE (Nederlands Instituut voor Register Experts).


UITGELICHT

B&O Letselschade heeft een uitmuntende track record op het gebied van het vorderen van schadevergoeding en smartengeld bij letselschade door een ongeval:

 • U wordt bij B&O Letselschade altijd bijgestaan door een erkende en ervaren letselschade jurist
 • Onze kwaliteit is gewaarborgd door het Nationaal Keurmerk Letselschade en ons lidmaatschap bij het NISen NIVRE
 • Wij werken geheel en gegarandeerd gratis aan uw letselschadezaak indien wij een andere partij voor u aansprakelijk kunnen stellen
 • Onze juridische dienstverlening heeft een score van gemiddeld 9,3, beoordeeld door onze eigen cliënten
 • Wij zijn werkzaam in geheel Nederland en komen bij u langs om uw letselschadezaak te bespreken
 • In Utrecht hebben wij een bezoekadres waar u ons op afspraak kunt bezoeken voor hulp bij uw letselschade.
 • Het bezoekadres in Utrecht is:
  • B&O Letselschade Utrecht
  • Goeman Borgesiuslaan 77
  • 3515 ET, Utrecht
 • Neem bij letselschade of voor het maken van een bezoekafspraak contact met ons op:
  085 – 877 17 74

Letselschadejurist Utrecht

Na een ongeluk met letsel is het prettig om uw letselschadezaak toe te kunnen vertrouwen aan een deskundige letselschadejurist of letselschade advocaat in Utrecht. U heeft immers uw handen vol aan het herstellen van uw letsel na een ongeval, zoals bijvoorbeeld bij een whiplash. Om aanspraak te maken op de juridische diensten van een letselschade in Utrecht, is het geen vereiste dat het ongeval in Utrecht heeft plaatsgevonden. U kunt telefonisch contact met ons opnemen voor advies en als u er behoefte aan heeft, dan komen wij persoonlijk bij u thuis in Utrecht.

> Meer over wat te doen na een aanrijding met letselschade


Wilt u weten wat cliënten vinden van de afhandeling van hun letselschadezaak door B&O Letselschade? Lees dan de reviews op onze site.


Letselschade advocaat Utrecht inschakelen

Een verkeersongeval kan ernstig letsel met zich meebrengen en u opzadelen met veel onkosten. Motorrijders hebben na een motorongeluk bijvoorbeeld een verhoogd risico op een dwarslaesie of een schedelbasisfractuur. Welke letselschade u ook oploopt na een ongeval, u heeft er recht op om een schadevergoeding te claimen bij de aansprakelijke partij om alle onkosten te dekken. Naast de materiële letselschade, zoals schade aan uw voertuig, kleding en medische kosten, kunt u ook een schadevergoeding claimen voor de opgelopen immateriële schade. De immateriële letselschade bestaat doorgaans uit gederfde levensvreugde en psychische schade. Een letselschadebureau of letselschade advocaat in Utrecht kan u helpen om alle materiële en immateriële schade vast te stellen en te claimen bij de wederpartij.

Een aantal voorbeelden van letselschade zijn:

   • Aanpassingen van de thuissituatie
   • Verlies van no-claim
   • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
   • Smartengeld
   • Loonderving
   • Kosten voor huishoudelijke hulp

> Meer over berekening letselschade

Rechtsbijstand door letselschade jurist Utrecht

Als er na een ongeval sprake is van letselschade, dan kunt u kosteloos de juridische hulp inschakelen van een letselschade jurist in Utrecht. Neem zo snel mogelijk na het ongeval contact op met een letselschade advocaat of een letselschadebureau om u te ontlasten door al het werk uit handen te nemen. Naast het feit dat u zich bij letselschade liever volledig richt op een spoedig mogelijk herstel, heeft een letselschadejurist of een letselschade advocaat de ervaring en de kennis in huis om uw letselschadezaak, van aansprakelijkheidsonderzoek tot de schadevergoeding claimen, succesvol af te wikkelen. In veel gevallen kan een letselschade jurist u voorbeelden van letselschade bedragengeven, zodat u voor u eigen situatie een goede inschatting kan maken van de letselschadevergoeding.

Letselschade advocaat no cure no pay Utrecht

Om te voorkomen dat de wederpartij het volledige honorarium niet wil vergoeden, is het aan te raden om uw letselschadezaak eerst voor te leggen bij een letselschadebureau in Utrecht. Een letselschadebureau hanteert namelijk een lager tarief dan een letselschade advocaat en kan daarom garanderen dat de rechtsbijstand gratis is.

Een letselschade advocaat wil ook nog wel eens aan een cliënt voorstellen om op basis van ‘no cure no pay’ aan een letselschadezaak te werken. ‘No cure no pay’ betekent dat u tevoren met uw letselschade advocaat afspreekt dat u in geen enkel geval iets hoeft te betalen. Als u de zaak wint, dan betaalt de wederpartij de kosten van uw letselschade advocaat. Van te voren spreekt u hierbij af welk percentage uw letselschade advocaat krijgt van de uiteindelijke schadevergoeding. Als u de zaak verliest, hoeft u uw advocaat niet te betalen.

Dit lijkt een interessante en voordelige optie voor u als letselschade slachtoffer. Maar B&O Letselschade is hier toch geen voorstander van. De kosten van een letselschade advocaat worden namelijk betaald door de partij die aansprakelijk is voor uw letselschade, dus ook uw juridische kosten. Dit is geregeld in de wet en betekent dat u als slachtoffer de kosten van uw letselschade advocaat niet zelf hoeft te betalen. Waarom zou u dan nog een percentage van de uiteindelijke schadevergoeding afdragen aan uw letselschade advocaat?

Letselschade jurist versus letselschade advocaat

Een letselschadebureau werkt met letselschade juristen en letselschade experts die de letselschade voor u kunnen claimen, mits uw zaak niet aan rechter voorgelegd hoeft te worden. Het komt echter heel weinig voor dat een letselschadezaak voor de rechter komt. Tijdens een rechtszaak is het noodzakelijk dat er een letselschade advocaat ingeschakeld wordt. Mocht uw letselschadezaak bij een letselschadebureau in Utrecht behandeld worden, dan zal het letselschadebureau zorgen voor een letselschade advocaat om de gang naar de rechter te maken.

Kosteloos verhalen letselschade Utrecht

Bij letselschade kunt u ons als letselschadebureau inschakelen in Utrecht. Onze letselschadejuristen verlenen u rechtsbijstand en schakelen eventueel een letselschade advocaat in. Maakt u zich geen zorgen over de kosten en of u zich onze juridische diensten wel kunt veroorloven, omdat deze volledig vergoed worden door de aansprakelijke partij. U maakt dus kosteloos gebruik van ons erkende letselschadebureau met het Nationaal Keurmerk Letselschade. Wij geven u professioneel juridisch advies en verzorgen uw letselschadezaak van A tot Z. Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundige rechtsbijstand in Utrecht.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74