Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
9,3

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3 uit 268 stemmen

Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Letselschade advocaat Utrecht


Als u letselschade heeft opgelopen na bijvoorbeeld een motorongeluk, auto-ongeluk of bedrijfsongeval, dan kunt u terecht voor een deskundige letselschadejurist of een letselschade advocaat of jurist in Utrecht. Voor het vaststellen van uw letselschade en smartengeld, alsmede de complete juridische afwikkeling van uw schadeclaim kunt u kosteloos de juridische hulp van een letselschade expert of een letselschade advocaat inroepen.

Onze rechtsbijstand kost u niets, omdat de aansprakelijke partij wettelijk verplicht is om de juridische kosten van uw letselschade te vergoeden. Wij zijn een erkend letselschadebureau met het keurmerk van het Register Letselschade dat elk jaar aan een strenge controle onderhevig is. Daarnaast is onze kwaliteit en deskundigheid gegarandeerd doordat wij aangesloten zijn bij het NIS (Nederlands Instituut voor Schaderegelaars) en het NIVRE (Nederlands Instituut voor Register Experts).

Neem bij letselschade contact met ons op: 085 – 877 17 74

Na een ongeluk met letsel is het prettig om uw letselschadezaak toe te kunnen vertrouwen aan een deskundige letselschadejurist of letselschade advocaat in Utrecht. U heeft immers uw handen vol aan het herstellen van uw letsel na een ongeval. Om aanspraak te maken op de juridische diensten van een letselschade in Utrecht, is het geen vereiste dat het ongeval in Utrecht heeft plaatsgevonden. U kunt telefonisch contact met ons opnemen voor advies en als u er behoefte aan heeft, dan komen wij persoonlijk bij u thuis in Utrecht.

> Meer over wat te doen na een aanrijding met letselschade

Letselschade jurist in Utrecht claimt uw letselschade

Een verkeersongeval kan ernstig letsel met zich meebrengen en u opzadelen met veel onkosten. Motorrijders hebben na een motorongeluk bijvoorbeeld een verhoogd risico op een dwarslaesie of een schedelbasisfractuur. Welke letselschade u ook oploopt na een ongeval, u heeft er recht op om een schadevergoeding te claimen bij de aansprakelijke partij om alle onkosten te dekken. Naast de materiële letselschade, zoals schade aan uw voertuig, kleding en medische kosten, kunt u ook een schadevergoeding claimen voor de opgelopen immateriële schade. De immateriële letselschade bestaat doorgaans uit gederfde levensvreugde en psychische schade. Een letselschadebureau of letselschade advocaat in Utrecht kan u helpen om alle materiële en immateriële schade vast te stellen en te claimen bij de wederpartij.

> Meer over berekening letselschade

Een aantal voorbeelden van letselschade zijn:

  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Verlies van no-claim
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Smartengeld
  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp

Rechtsbijstand door letselschade jurist Utrecht

Als er na een ongeval sprake is van letselschade, dan kunt u kosteloos de juridische hulp inschakelen van een letselschade jurist in Utrecht. Neem zo snel mogelijk na het ongeval contact op met een letselschade advocaat of een letselschadebureau om u te ontlasten door al het werk uit handen te nemen. Naast het feit dat u zich bij letselschade liever volledig richt op een spoedig mogelijk herstel, heeft een letselschadejurist of een letselschade advocaat de ervaring en de kennis in huis om uw letselschadezaak, van aansprakelijkheidsonderzoek tot de schadevergoeding claimen, succesvol af te wikkelen.

Schakel een letselschadebureau in

Om te voorkomen dat de wederpartij het volledige honorarium niet wil vergoeden, is het aan te raden om uw letselschadezaak eerst voor te leggen bij een letselschadebureau in Utrecht. Een letselschadebureau hanteert namelijk een lager tarief dan een letselschade advocaat en kan daarom garanderen dat de rechtsbijstand gratis is.

> Meer over het kiezen van een letselschade advocaat

Een letselschadebureau werkt met letselschadejuristen en letselschade experts die de letselschade voor u kunnen claimen, mits er niet geprocedeerd hoeft te worden. Het komt echter heel weinig voor dat een letselschadezaak voor de rechter komt. Tijdens een rechtszaak is het noodzakelijk dat er een letselschade advocaat ingeschakeld wordt. Mocht uw letselschadezaak bij een letselschadebureau in Utrecht behandeld worden, dan zal het letselschadebureau zorgen voor een letselschade advocaat om de tegenpartij te procederen.

Letselschadebureau B&O Letselschade bij letselschade

Bij letselschade kunt u ons als letselschadebureau inschakelen in Utrecht. Onze letselschadejuristen verlenen u rechtsbijstand en schakelen eventueel een letselschade advocaat in. Maakt u zich geen zorgen over de kosten en of u zich onze juridische diensten wel kunt veroorloven, omdat deze volledig vergoed worden door de aansprakelijke partij. U maakt dus kosteloos gebruik van ons erkende letselschadebureau met het keurmerk van het Register Letselschade. Wij geven u professioneel juridisch advies en verzorgen uw letselschadezaak van A tot Z. Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundige rechtsbijstand in Utrecht.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen