Letselschade advocaat Zoetermeer

Helaas komen ongevallen met als gevolg letselschade dagelijks voor. Veel ongevallen vinden plaats op het werk of in het verkeer. Als u tijdens uw werk een bedrijfsongeval krijgt, dan kan de werkgever daarvoor aansprakelijk worden gesteld. U kunt alle kosten van uw letselschade dan claimen bij uw werkgever. Als iemand anders aansprakelijk is voor bijvoorbeeld een ongeval in het verkeer, dan heeft u recht op vergoeding van alle schade. Het claimen van letselschade is ingewikkeld omdat daarvoor kennis nodig is op verschillende gebieden.

Letselschadejurist Zoetermeer

Het inschakelen van een letselschade advocaat of jurist Zoetermeer is belangrijk omdat een gespecialiseerde letselschade expert het beste weet hoe u de maximale vergoeding kunt krijgen. Een letselschade advocaat of jurist met het Nationaal Keurmerk Letselschade vertegenwoordigt het slachtoffer en heeft kennis en ervaring op het gebied van letselschade claimen. Hij of zij heeft de benodigde kennis op juridisch, financieel en medisch gebied, heeft ervaring met het claimen van schadevergoeding letselschade en kan u het beste adviseren in uw letselschadezaak.


UITGELICHT

B&O Letselschade heeft een uitmuntende track record op het gebied van het vorderen van schadevergoeding en smartengeld bij letselschade door een ongeval:

  • U wordt bij B&O Letselschade altijd bijgestaan door een erkende en ervaren letselschade jurist
  • Onze kwaliteit is gewaarborgd door het Nationaal Keurmerk Letselschade en ons lidmaatschap bij het NIS en NIVRE
  • Wij werken geheel en gegarandeerd gratis aan uw letselschadezaak indien wij een andere partij voor u aansprakelijk kunnen stellen
  • Wij zijn werkzaam in geheel Nederland en komen bij u langs om uw letselschadezaak te bespreken
  • Onze juridische dienstverlening heeft een score van gemiddeld 9,3, beoordeeld door onze eigen cliënten
  • Letselschade in Zoetermeer? Bel direct 085 –877 17 74

Letselschade advocaat Zoetermeer en schade claimen

Wanneer u een verkeersongeval heeft gehad waarbij u als slachtoffer een derde aansprakelijk wilt stellen dan zal uw letselschade advocaat of jurist Zoetermeer eerst het proces-verbaal van het ongeluk opvragen. Soms moet een schade expert van een auto garage een onderzoek instellen. Alle kosten die u heeft worden genoteerd waarna de onderhandelingen met de wederpartij kunnen beginnen. De wederpartij wordt vaak vertegenwoordigd door een letselschade deskundige van een grote verzekeringsmaatschappij.

Als sprake is van inzittenden in uw auto, de zogenaamde schuldeloze derde, zal ook hij of zij schade willen claimen. Indien het slachtoffer een kind betreft, dan is extra zorgvuldigheid geboden. Immers, bij kinderen is nog moeilijker vast te stellen wat de gevolgen van het letsel op de lange termijn zullen zijn. Kinderen zijn nog niet volgroeid en daarom wordt een schadeprocedure waarbij een kind het slachtoffer is, soms niet afgerond voor deze de volwassen leeftijd heeft bereikt. Pas dan kunnen alle effecten van het letsel zichtbaar zijn geworden. Uw letselschade advocaat of jurist Zoetermeer kan u –ook als schuldeloze derde- of uw kind bijstaan bij het verhalen van letselschade en de maximale schadevergoeding claimen.

> Meer over schuldeloze derde bij aanrijding


Onze cliënten waarderen ons hoog! In onze reviews leest u wat zij precies vinden van onze juridische dienstverlening.


Nationaal Keurmerk Letselschade

Alleen juristen en advocaten die beschikken over alle benodigde kennis en ervaring alsmede werken volgen vaste richtlijnen mogen het Nationaal Keurmerk Letselschade dragen. Zij worden regelmatig onderworpen aan toetsing van deze kennis en ook worden zij getoetst op hun onafhankelijkheid en transparantie. Een letselschade advocaat Zoetermeer zal het slachtoffer centraal stellen bij de afwikkeling van de letselschade claim. Een gespecialiseerde letselschade jurist is aangesloten bij een speciale branchevereniging: Het NIVRE. Een letselschade advocaat met het keurmerk is aangesloten bij de branchevereniging Letselschade Advocaten (LSA).

Wanneer u op zoek gaat naar deskundige juridische hulp na een ongeval, kunt u het beste eerst terecht bij een erkende letselschade jurist. Als u de hulp inroept van een letselschade jurist of letselschade advocaat Zoetermeer die het Nationaal Keurmerk Letselschade mag dragen dan bent u verzekerd van de beste juridische hulp bij het claimen van uw letselschade.

De taken van een letselschade advocaat Zoetermeer

Een letselschade advocaat of jurist Zoetermeer kan u bijstaan in het claimen van een schadevergoeding voor uw letselschade. Deze kan de wederpartij aansprakelijk stellen en de totale letselschade berekenen. Daarnaast zal uw letselschade advocaat of jurist Zoetermeer smartengeld claimen als u daarvoor in aanmerking komt. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, bent u niet verplicht een letselschade advocaat in te schakelen. Totdat uw letselschadezaak voor de rechter komt, wat in slechts 3% van de gevallen voorkomt, bent u beter af met een letselschade jurist.

Een deskundige letselschade jurist kan voor u de aansprakelijkstelling doen, de letselschade berekenen en de schadevergoeding claimen. De kosten van een letselschade jurist zijn lager dan die van een letselschade advocaat. Hierdoor kan een letselschade jurist u gegarandeerd kosteloos bijstaan, gerechtvaardigde juridische kosten zijn immers deel van de totale letselschade en worden door de aansprakelijke partij vergoed.

> Meer over letselschade jurist

Letselschade advocaat no cure no pay Zoetermeer

Een letselschade advocaat wil ook nog wel eens aan een cliënt voorstellen om op basis van ‘no cure no pay’ aan een letselschadezaak te werken. ‘No cure no pay’ betekent dat u tevoren met uw letselschade advocaat afspreekt dat u in geen enkel geval iets hoeft te betalen. Als u de zaak wint, dan betaalt de wederpartij de kosten van uw letselschade advocaat. Van te voren spreekt u hierbij af welk percentage uw letselschade advocaat krijgt van de uiteindelijke schadevergoeding. Als u de zaak verliest, hoeft u uw advocaat niet te betalen.

Dit lijkt een interessante en voordelige optie voor u als letselschade slachtoffer. Maar B&O Letselschade is hier toch geen voorstander van. De kosten van een letselschade advocaat worden namelijk betaald door de partij die aansprakelijk is voor uw letselschade, dus ook uw juridische kosten. Dit is geregeld in de wet en betekent dat u als slachtoffer de kosten van uw letselschade advocaat niet zelf hoeft te betalen. Waarom zou u dan nog een percentage van de uiteindelijke schadevergoeding afdragen aan uw letselschade advocaat?

Berekenen letselschade door letselschadejurist

Het berekenen van de totale letselschade is een taak voor een deskundig specialist. Deze kosten zijn namelijk zeer divers: niet vergoede medische hulp maar ook gemaakte kosten voor huishoudelijke hulp, misgelopen inkomsten, en uiteraard de kosten van reparatie aan persoonlijke eigendommen, kleding of een voertuig. Alle kosten die u maakt ten gevolge van het ongeval worden meegenomen in de berekening van de totale letselschade.

U heeft recht op smartengeld als u de rest van uw leven de gevolgen moet ondervinden van het opgelopen letsel, maar vaak ook bij whiplash na een verkeersongeval. Ook –of juist- een kind met letselschade komt voor smartengeld in aanmerking. De schadevergoeding voor letselschade bij een kind wordt uitgekeerd op een bankrekening met een zogenaamde BEM-clausule. Dit betekent dat uw kind pas ná zijn 18e verjaardag de beschikking krijgt over dit geld.

> Meer over voorbeelden letselschade bedragen

Kosteloze rechtsbijstand van B&O Letselschade

De juristen van B&O Letselschade beschikken over het Nationaal Keurmerk Letselschade en zijn aangesloten bij de branchevereniging het NIVRE. Dit betekent dat wij u als slachtoffer centraal stellen en werken volgens vaste richtlijnen. Wij bezoeken u aan huis in Zoetermeer en nemen u de gehele letselschade procedure uit handen. Zo kunt u zich richten op herstel van uw letsel. Ruim 97% van de letselschade zaken worden via bemiddeling tot een goed einde gebracht. Onze juridische dienstverlening is voor u gratis omdat de kosten van uw juridische bijstand moeten worden vergoed door de tegenpartij. Mochten wij er met de wederpartij onverhoopt niet uitkomen dragen wij uw zaak over aan een gespecialiseerde letselschade advocaat. Neemt u contact met ons op voor nadere informatie of een vrijblijvend advies.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74