Gratis hulp bij letselschade in Rotterdam

In het kort

 • Heeft u letselschade opgelopen en wilt u uw schade claimen? Wij komen bij u op bezoek in Rotterdam om u te helpen met uw letselschadezaak.
 • U bent ook altijd welkom op ons kantoor in Alblasserdam, onder de rook van Rotterdam. Wij helpen al sinds 2006 cliënten bij het verhalen van hun letselschade.
 • Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Heeft u recht op gratis juridische hulp bij letselschade? Doe de letselschadetest

Woont u in Rotterdam en heeft u letselschade opgelopen? Dan helpen wij u graag. En indien de tegenpartij aansprakelijk is voor uw letsel, is onze hulp voor u helemaal gratis. Wij helpen al sinds 2006 bij het krijgen van een maximale schadevergoeding na verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en overige letselschade. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed bijstaan in elke letselschadezaak.

Ons kantoor ligt in Alblasserdam, onder de rook van Rotterdam. U bent hier altijd welkom, maar wij bezoeken wij u ook gratis thuis in Rotterdam. Onze kwaliteit is gewaarborgd door het Nationaal Keurmerk Letselschade. Tevens zijn wij aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE). Wilt u weten wat anderen van onze dienstverlening vinden? Lees dan de ervaringen van eerdere klanten.


Over B&O Letselschade

 • U wordt bij B&O Letselschade altijd bijgestaan door een erkende en ervaren letselschade jurist
 • Onze kwaliteit is gewaarborgd door het Nationaal Keurmerk Letselschade en ons lidmaatschap bij het NIS en NIVRE
 • Ook volgen wij de Gedragscode Behandeling Letselschade (GBL) waardoor u kunt rekenen op deskundige, eerlijke en betrouwbare juridische bijstand
 • Wij werken geheel en gegarandeerd gratis aan uw letselschadezaak indien wij een andere partij voor u aansprakelijk kunnen stellen
 • Wij zijn werkzaam in heel Nederland en komen bij u langs om uw letselschadezaak te bespreken
 • Onze juridische dienstverlening heeft een score van gemiddeld 9,4 beoordeeld door onze eigen cliënten
 • Wilt u vrijblijvend advies over uw letselschadezaak? Bel dan 085 – 877 17 74 of vul ons contactformulier in

Letselschadeadvocaat of jurist inschakelen Rotterdam

Er gebeuren in een grote stad als Rotterdam helaas dagelijks vele verkeersongevallen en bedrijfsongevallen met letselschade tot gevolg. Opvallend is dat in Rotterdam relatief veel fietsers worden aangereden door een auto. Ook komt een aanrijding op een zebrapad regelmatig voor. Omdat Rotterdam een echte havenstad is, zijn ook bedrijfsongevallen met grote machines helaas aan de orde van de dag. Zowel voor de slachtoffers als diens naasten zijn de gevolgen vaak zeer ingrijpend.

Bij letselschade kunt u naast lichamelijke klachten ook last krijgen van emotionele klachten. Deze schade kunt u ook claimen in de vorm van smartengeld. Na een ongeval met letsel is letselschade verhalen niet het eerste waaraan u denkt. Uiteraard heeft uw lichamelijk herstel prioriteit. Toch is het goed om snel een letselschadebureau of een letselschade advocaat in Rotterdam in te schakelen. Zo kunnen eventuele bewijzen alvast worden verzameld en zorgt u ervoor dat u niet in de financiële problemen belandt. Als juridisch belangenbehartiger nemen wij u al het werk uit handen zodat u zich kunt richten op uw herstel.

Heeft u een ongeval gehad en daarbij letsel opgelopen? En is iemand anders aansprakelijk voor het ongeval? Dan helpen wij u graag bij het claimen van uw schade. Ongevallen waar wij u bij kunnen helpen zijn onder andere:

Waar wij u helaas niet bij kunnen helpen zijn zaken als medische geschillen en geweldsmisdrijven. Hiervoor kunt u een reguliere advocaat inschakelen. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen zodat wij uw persoonlijke situatie kunnen beoordelen. Of vul onze letselschadetest in voor een snel advies.

Hoe wij voor u te werk gaan

Hoewel elke letselschadezaak uniek is, zijn er wel algemene stappen te benoemen die we doorlopen bij het behandelen van uw letselschade. Het letselschadeproces ziet er vaak als volgt uit:

 • Eerste telefonische kennismaking en beoordeling van uw zaak. Indien wij beoordelen dat de tegenpartij aansprakelijk is voor uw letselschade, nemen wij uw zaak aan en kunnen wij u geheel gratis bijstaan
 • U komt langs bij ons op kantoor of wij komen bij u op bezoek voor een persoonlijke ontmoeting. Bij B&O Letselschade staat een persoonlijke benadering voorop en wij ontmoeten u daarom graag in persoon. Op die manier weet u wie u helpt en kunnen we tegelijkertijd belangrijke informatie uitwisselen over uw zaak. Wij leggen u de procedure uit en welke informatie u moet aanleveren en bijhouden. Daarna gaan wij voor u aan de slag
 • Wij stellen eerst de tegenpartij aansprakelijk voor uw letselschade
 • Vervolgens vragen wij uw medische documenten op en verzamelen we andere documentatie over uw letsel en bijkomende kosten
 • Wij berekenen het totale letselschade bedrag en vragen indien nodig een voorschot aan
 • Wij onderhandelen met (de verzekering van) de tegenpartij en zorgen voor een schadevergoeding waar u recht op heeft
 • Wij schakelen indien relevant een arbeidsdeskundige indien u (deels) arbeidsongeschikt wordt verklaard

U kunt natuurlijk ook zelf uw letselschadezaak in handen nemen. Onze ervaring is echter dat er veel specialistische kennis voor nodig is en dat de tegenpartij probeert om de vergoeding zo laag mogelijk te houden. Dit kan zorgen voor lange en intensieve zaken. Ook bent u vaak al veel tijd en energie kwijt aan het herstellen van uw ongeval. Daarom adviseren wij u altijd om een goede letselschadejurist in te schakelen. Zeker omdat deze u in bijna alle gevallen gratis kan helpen. Zo kunt u zich richten op uw herstel, terwijl wij de schadevergoeding regelen waar u recht op heeft.

Verschil letselschadejurist en letselschadeadvocaat

Een letselschadejurist en een letselschadeadvocaat kunnen beide alle eerder genoemde stappen uitvoeren. Een letselschadeadvocaat mag echter ook naar de rechter gaan. Het klinkt dat misschien logisch om altijd een letselschadeadvocaat in te schakelen. Toch is het goed om te weten wat overige verschillen zijn voor u een beslissing maakt.

 • In bijna alle gevallen kunnen wij met de tegenpartij tot overeenstemming komen over een passende schadevergoeding. In slechts enkele gevallen lukt dit niet en moet er toch een gang naar de rechter worden gemaakt. Indien dit het geval is werken wij samen met enkele letselschadeadvocaten die u kunnen helpen bij de gang naar de rechter.
 • Een belangrijke reden om voor een letselschadejurist te kiezen zijn de kosten:
  • Uw juridische kosten moeten volledig worden vergoed door de tegenpartij, maar alleen als deze redelijk zijn. De kosten van advocaten zijn vaak hoger dan die van juristen. De verzekeraar van de tegenpartij kan zich dan beroepen op het feit dat hij de kosten niet redelijk vindt. Als u dan geen duidelijk afspraken heeft gemaakt met de advocaat moet u misschien zelf opdraaien voor de kosten.
  • Er zijn enkele letselschadeadvocaten die een ‘no cure no pay’ oplossing bieden. Dat betekent dat de advocaat een percentage van uw schadevergoeding krijgt, maar alleen als uw zaak wordt opgelost. Anders betaalt u niks. Dit is vaak helemaal niet nodig. De juridische kosten kunnen namelijk worden ingediend bij de tegenpartij. U hoeft dus niks van uw schadevergoeding in te leveren, want de advocaat kan zijn uren al declareren binnen het totale letselschade bedrag. Indien u wel meegaat in ‘no cure no pay’ wordt de advocaat in feite dus tweemaal betaalt, ten koste van de hoogte van uw schadevergoeding.

Gratis juridische bijstand in Rotterdam

Heeft u letselschade opgelopen in Rotterdam en wilt u hulp van een letselschadespecialist? Bel dan 085 – 877 17 74 of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij beantwoorden uw vragen graag en kunnen uw letselschadezaak dan beoordelen. Is de tegenpartij aansprakelijk voor uw letselschade? Dan kunnen wij u gratis helpen en komen we graag bij u langs in Rotterdam om uw zaak verder te bespreken. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Alblasserdam. Wilt u eerst lezen hoe eerdere cliënten onze dienstverlening heeft ervaren? Bekijk u dan hier alle klantervaringen op onze website. Wij horen graag van u.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74