Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
9,3

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3 uit 268 stemmen

Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Letselschade advocaat Rotterdam

Door een ongeval hebt u helaas letselschade opgelopen. Voor het claimen van schadevergoeding en smartengeld bent op zoek naar een Letselschade advocaat in Rotterdam.

In verreweg de meeste gevallen kunnen onze letselschade experts u vanaf vandaag gratis bijstaan. Hiervoor bezoeken wij u thuis. Onze kwaliteit is gewaarbord door het keurmerk van het Register Letselschade. Tevens zijn wij aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE).

Ook vrijblijvend advies? Bel 085 – 877 17 74

Na een ongeval met letsel is letselschade verhalen niet het eerste waaraan u denkt. Uiteraard heeft uw lichamelijk herstel prioriteit. Toch is het goed om bijtijds een letselschadebureau in Rotterdam of een letselschade advocaat Rotterdam in te schakelen. Zo kunnen eventuele bewijzen alvast worden verzameld en zorgt u ervoor dat u niet in de financiële problemen belandt. Als letselschadebureau mogen wij u gegarandeerde kosteloze rechtsbijstand aanbieden. Dit betekent dat u niets voor onze diensten betaalt, ook niet wanneer de zaak onverhoopt niet rond komt.

Aan ervaringen van andere slachtoffers hebt u meer. Voor deze mensen behandelden wij hun letselschade.

Letselschade jurist Rotterdam berekent schadevergoeding

Ook in Rotterdam gebeuren er helaas dagelijks vele verkeersongevallen en bedrijfsongevallen met letselschade tot gevolg. Opvallend is dat in Rotterdam relatief veel fietsers worden aangereden door een auto. Ook komt een aanrijding op een zebrapad regelmatig voor. Omdat Rotterdam een echte havenstad is, zijn ook ongevallen met grote machines helaas aan de orde van de dag. Zowel voor de slachtoffers als diens naasten zijn de gevolgen vaak zeer ingrijpend. Naast lichamelijke klachten kunt u ook last krijgen van emotionele klachten. De letselschade waarmee u geconfronteerd kunt worden bestaat o.a. uit:

  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Smartengeld

Hoe een letselschade advocaat Rotterdam of letselschade expert u kan helpen uw schade te verhalen?
Na berekening van de omvang van uw schadeclaim en het verzamelen van de benodigde informatie over uw letsel en herstel, verhaalt een letselschade jurist uw letselschade op de tegenpartij. Deze tegenpartij hoeft hiervoor niet ook in Rotterdam of Zuid-Holland gevestigd te zijn. Om in aanmerking te komen voor een schadevergoeding dient uw letselschade advocaat of jurist te kunnen bewijzen dat uw letselschade is veroorzaakt door het betreffende ongeval; Dit wordt het ‘causaal verband’ genoemd. Hiervoor worden uw huisarts, fysiotherapeut, manueel therapeut, chirurg of andere behandelaars geraadpleegd. Zij rapporteren vervolgens hun bevindingen aan onze medisch adviseur, welke op zijn beurt verslag uitbrengt aan uw letselschade advocaat in Rotterdam.

Rechtsbijstand door letselschade jurist Rotterdam

Na het ongeval is het van belang dat u zich volledig kunt richten op het herstel van uw klachten. U kunt zich hierdoor niet ook bezighouden met de stappen die ondernomen moeten worden om uw letselschade te verhalen. Wij raden u daarom aan om uw belangen te laten behartigen door een letselschade advocaat Rotterdam of letselschade expert Rotterdam. Onze letselschade experts hebben vele jaren ervaring met de behandeling van complexe letselschadezaken en kunnen uw standpunten sterk onderbouwen. En, niet geheel onbelangrijk, zij zijn ook zelf vrijwel allemaal afkomstig uit Rotterdam of hebben in Rotterdam gestudeerd.

Letselschade jurist Rotterdam biedt juridische slachtofferhulp

Is een ander aansprakelijk voor het ongeval, dan kunnen onze letselschade experts u gratis bijstaan. Het is namelijk bij Nederlandse wet geregeld dat de aansprakelijke partij uw letselschade dient te vergoeden. Hieronder vallen ook de kosten voor juridische bijstand. Neem daarom nog vandaag contact op met ons letselschadebureau. Wij komen naar u toe in Rotterdam en kunnen u vanaf vandaag bijstaan.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen