Letselschade advocaat Rotterdam

Door een ongeval hebt u helaas letselschade opgelopen. Voor het claimen van schadevergoeding en smartengeld bent op zoek naar een letselschade advocaat in Rotterdam.

Kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaat Rotterdam

Register LetselschadeIn verreweg de meeste gevallen kunnen onze letselschade experts en juristen u vanaf dag 1 gratis bijstaan. Hiervoor bezoeken wij u thuis. Onze kwaliteit is gewaarborgd door het keurmerk van het Register Letselschade. Tevens zijn wij aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE).


UITGELICHT

B&O Letselschade heeft een uitmuntende track record op het gebied van het vorderen van schadevergoeding en smartengeld bij letselschade door een ongeval:

 • U wordt bij B&O Letselschade altijd bijgestaan door een erkende en ervaren letselschade jurist
 • Onze kwaliteit is gewaarborgd door het keurmerk van het Register Letselschade en ons lidmaatschap bij het NISen NIVRE
 • Wij werken geheel en gegarandeerd gratis aan uw letselschadezaak indien wij een andere partij voor u aansprakelijk kunnen stellen
 • Wij zijn werkzaam in geheel Nederland en komen bij u langs om uw letselschadezaak te bespreken
 • Onze juridische dienstverlening heeft een score van gemiddeld 9,3, beoordeeld door onze eigen cliënten
 • Ook vrijblijvend advies? Bel 085 – 877 17 74

Letselschadejurist Rotterdam

Ook in Rotterdam gebeuren er helaas dagelijks vele verkeersongevallen en bedrijfsongevallen met letselschade tot gevolg. Opvallend is dat in Rotterdam relatief veel fietsers worden aangereden door een auto. Ook komt een aanrijding op een zebrapad regelmatig voor. Omdat Rotterdam een echte havenstad is, zijn ook bedrijfsongevallen met grote machines helaas aan de orde van de dag. Zowel voor de slachtoffers als diens naasten zijn de gevolgen vaak zeer ingrijpend.

Bij letselschade kunt u naast lichamelijke klachten ook last krijgen van emotionele klachten. Na een ongeval met letsel is letselschade verhalen niet het eerste waaraan u denkt. Uiteraard heeft uw lichamelijk herstel prioriteit. Toch is het goed om bijtijds een letselschadebureau of een letselschade advocaat in Rotterdam in te schakelen. Zo kunnen eventuele bewijzen alvast worden verzameld en zorgt u ervoor dat u niet in de financiële problemen belandt.


Aan ervaringen van andere slachtoffers hebt u meer.

Voor deze mensen behandelden wij hun letselschade.


Kosteloos verhalen letselschade Rotterdam

Er wordt vaak gedacht dat een letselschade advocaat of jurist veel geld kost. In werkelijkheid blijkt dat niets minder waar is. Als letselschadebureau mogen wij u gegarandeerde kosteloze rechtsbijstand aanbieden. Dit betekent dat u niets voor onze diensten betaalt, ook niet wanneer de zaak onverhoopt niet rond komt.

De letselschade waarmee u geconfronteerd kunt worden bestaat o.a. uit:

 • Loonderving / verlies aan verdienvermogen
 • Kosten voor verzorging of verpleging
 • Kosten voor huishoudelijke hulp
 • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
 • Verlies van no-claim
 • Aanpassingen van de thuissituatie
 • Reis- en parkeerkosten
 • Smartengeld

Wij kunnen uw letselschade berekenen en verhalen al deze kosten die u maakt door uw letselschade bij de verzekeraar van de tegenpartij, inclusief uw juridische kosten.

Letselschade advocaat Rotterdam inschakelen

Na berekening van de omvang van uw schadeclaim en het verzamelen van de benodigde informatie over uw letsel en herstel, verhaalt een letselschade jurist uw letselschade op de tegenpartij. Deze tegenpartij hoeft hiervoor niet ook in Rotterdam of Zuid-Holland gevestigd te zijn. Om in aanmerking te komen voor een schadevergoeding dient uw letselschade advocaat of jurist te kunnen bewijzen dat uw letselschade is veroorzaakt door het betreffende ongeval; dit wordt het ‘causaal verband’ genoemd. Hiervoor worden uw huisarts, fysiotherapeut, manueel therapeut, chirurg of andere behandelaars geraadpleegd. Zij rapporteren vervolgens hun bevindingen aan onze medisch adviseur, welke op zijn beurt verslag uitbrengt aan uw letselschade advocaat in Rotterdam.

U kunt een letselschade advocaat of jurist inschakelen voor het vorderen van letselschadevergoeding of smartengeld. Wij kunnen u vaak al wat voorbeelden van letselschade bedragen geven bij:

 • Een verkeersongeval
 • Een bedrijfsongeval
 • Whiplash
 • Letselschade veroorzaakt door een dier
 • Na een ongelukkige val waar een andere partij aansprakelijk voor te stellen is

Rechtsbijstand door letselschade jurist Rotterdam

Na het ongeval is het van belang dat u zich volledig kunt richten op het herstel van uw klachten. U kunt zich hierdoor niet ook bezighouden met de stappen die ondernomen moeten worden om uw letselschade te verhalen. Wij raden u daarom aan om uw belangen te laten behartigen door een letselschade advocaat Rotterdam of letselschade expert Rotterdam. Onze letselschade experts hebben vele jaren ervaring met de behandeling van complexe letselschadezaken en kunnen uw standpunten sterk onderbouwen. En, niet geheel onbelangrijk, zij zijn ook zelf vrijwel allemaal afkomstig uit Rotterdam of hebben in Rotterdam gestudeerd.

Letselschade advocaat no cure no pay Rotterdam

Wat betekent ‘no cure no pay’? Het betekent dat u tevoren met uw letselschade advocaat afspreekt dat u in geen enkel geval iets hoeft te betalen. Als u de zaak wint, dan betaalt de wederpartij de kosten van uw letselschade advocaat. U spreekt tevoren af welk percentage van de uiteindelijke schadevergoeding uw letselschade advocaat krijgt. Als u de zaak verliest, hoeft u uw advocaat niet te betalen. Vaak wordt gedacht dat dit voordeliger is voor een letselschade slachtoffer.

Wanneer er twijfel is over de schuldvraag of de mogelijkheid de schuld van de ander te bewijzen, dan kan een regeling op ‘no cure no pay’ basis een oplossing bieden. De kosten van uw letselschade advocaat, maar ook andere kosten die de procedure met zich mee kan brengen, hoeft u dus niet zelf te betalen.

B&O Letselschade is hier echter geen voorstander van. U loopt bij een letselschadezaak beperkte risico’s. De kosten van een letselschade advocaat worden betaald door de partij die aansprakelijk is voor uw letselschade, dus ook uw juridische kosten. Dit is geregeld in de wet en betekent dat u als slachtoffer de kosten van uw letselschade advocaat niet zelf hoeft te betalen. Er moet wel bewezen kunnen worden dat de wederpartij schuldig is aan het door u opgelopen letsel. Wij leggen u nader uit wat ‘no cure no pay’ voor u kan betekenen op onze pagina No cure, no pay letselschade advocaat.

Letselschade jurist Rotterdam biedt juridische slachtofferhulp

Is een ander aansprakelijk voor het ongeval, dan kunnen onze letselschade experts u gratis bijstaan. Het is namelijk bij Nederlandse wet geregeld dat de aansprakelijke partij uw letselschade dient te vergoeden. Hieronder vallen ook de kosten voor juridische bijstand. Neem daarom nog vandaag contact op met ons letselschadebureau. Wij komen naar u toe in Rotterdam en kunnen u vanaf vandaag bijstaan.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74