Letselschade advocaat Dordrecht

Heeft u na een bedrijfsongeval, een auto-ongeluk of een ander ongeval letselschade opgelopen? Dan is het verstandig om een letselschadebureau of een letselschade advocaat te zoeken om u in Dordrecht rechtsbijstand te verlenen. Deze rechtsbijstand is gratis als iemand anders aansprakelijk is voor uw letselschade. Een letselschadejurist of letselschade advocaat helpt u met het aansprakelijkheidsonderzoek, het vaststellen van de letselschade en het claimen van uw letselschade.

Wij zijn een letselschadebureau met het keurmerk van het Register Letselschade. Dit betekent dat wij voldoen aan de strenge nationale voorwaarden die er bestaan voor letselschadebureaus in Nederland. Verder is ons letselschadebureau verbonden aan het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE). Met het inschakelen van ons letselschadebureau in Dordrecht bent u dus verzekerd van hoogwaardige rechtsbijstand.

Bel bij letselschade voor vrijblijvend advies: 085 – 877 17 74

Na een ongeval met letselschade heeft u recht op een schadevergoeding van de aansprakelijke partij en kunt u in Dordrecht een letselschadebureau of letselschade advocaat inschakelen. Bij ons wordt u deskundig geholpen door een ervaren letselschade expert die alle kennis en kunde in huis heeft om uw letselschadezaak met succes af te ronden. Het ongeval hoeft overigens niet in Dordrecht te hebben plaatsgevonden om de hulp in te roepen van een letselschadejurist of letselschade advocaat in Dordrecht.

Letselschade laten claimen door letselschade advocaat Dordrecht

Een ongeluk brengt altijd kosten met zich mee, zoals schade aan uw voertuig, uw kleding of andere bezittingen. Bij ernstig letsel heeft u ook altijd te maken met ziektekosten, medicijnen en reiskosten die vergoed moeten worden. Naast een vergoeding voor deze materiële letselschade, kunt u ook smartengeld eisen voor de immateriële letselschade als het gevolg van pijn en verdriet. Een letselschadebureau of een letselschade advocaat zal u helpen met het vaststellen van alle letselschade die u heeft geleden en deze vervolgens bij de aansprakelijke partij claimen.

Een aantal voorbeelden van letselschade zijn:

  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Smartengeld

Juridische hulp bij letselschade Dordrecht

Bij letselschade is het van belang om zo snel mogelijk de juridische hulp van een letselschadebureau of letselschade advocaat in te roepen. Voorafgaand aan het claimen van de letselschade moet er namelijk veel gebeuren, zoals een aansprakelijkheidsonderzoek, het verzamelen van bewijs en het vaststellen van de letselschade. Een letselschadejurist of letselschade advocaat kan u hier in Dordrecht bij helpen door zijn of haar jarenlange ervaring en deskundigheid. Daarnaast heeft u door uw letsel wel andere zaken aan uw hoofd dan u bezighouden met het claimen van uw letselschade. Een letselschadebureau of letselschade advocaat verleent kosteloze rechtsbijstand in Dordrecht als uw letselschade door iemand anders is veroorzaakt.

Een letselschadebureau inschakelen

Wanneer kiest u voor een letselschade advocaat en wanneer kiest u voor een letselschadebureau in Dordrecht? Bij een letselschadebureau werken letselschadejuristen en letselschade experts die uw letselschadezaak volledig kunnen behandelen, mits er niet geprocedeerd hoeft te worden. Als er toch een rechtszaak komt, dan moet er een letselschade advocaat worden ingeschakeld, maar dit komt heel weinig voor.

Het tarief van een letselschade advocaat is hoger dan dat van een letselschadebureau. Als u dus direct een letselschade advocaat inschakelt, dan zal de rekening die bij de tegenpartij wordt ingediend, hoger zijn. Dit kan ertoe leiden dat de tegenpartij weigert om het gehele honorarium te vergoeden. U doet er dus goed aan om, in eerste instantie, altijd een letselschadebureau in te schakelen. Mocht uw zaak dan toch voor de rechter komen, dan verwijzen wij u door naar de juiste letselschade advocaat, zodat dit deel van de procedure kan worden uitgevoerd.

Letselschadebureau B&O Letselschade voor deskundige hulp bij letselschade

U bent bij B&O Letselschade verzekerd van professionele rechtsbijstand van een ervaren letselschadejurist of een letselschade expert in Dordrecht. Met het keurmerk van het Register Letselschade mogen wij ons een erkend letselschadebureau noemen en zijn wij in staat om u in alle letselschadegevallen deskundig bij te staan. Tevens kunnen wij u gegarandeerd gratis rechtsbijstand verlenen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de juridische kosten als gevolg van uw letselschade. Neem vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74