Letselschade advocaat Dordrecht

In het kort

 • Heeft u letselschade opgelopen en wilt u uw schade claimen? Wij komen bij u op bezoek in Dordrecht om u te helpen met uw letselschadezaak.
 • U bent ook altijd welkom op ons kantoor in Alblasserdam vlakbij Dordrecht. Wij helpen al sinds 2006 cliënten bij het verhalen van hun letselschade en zijn in het bezit van het Nationaal Keurmerk Letselschade.
 • Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Heeft u recht op gratis juridische hulp bij letselschade? Doe de letselschadetest

Heeft u na een bedrijfsongeval, een auto-ongeluk of een ander ongeval letselschade opgelopen? Dan is het verstandig om een letselschadebureau of een letselschade advocaat in Dordrecht te zoeken om u rechtsbijstand te verlenen en een schadevergoeding te claimen. Deze rechtsbijstand is voor u gratis als iemand anders aansprakelijk is voor uw letselschade. Wilt u weten of wij uw zaak gratis voor u kunnen behandelen? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismaking en wie weet komen wij daarna snel bij u langs in Dordrecht om u te helpen met uw letselschadezaak.

Wij zijn B&O Letselschade, een ervaren letselschadebureau opgericht in 2006 en met het Nationaal Keurmerk Letselschade. Dit betekent dat wij voldoen aan de strenge nationale voorwaarden die er bestaan voor letselschadebureaus in Nederland. Verder is ons letselschadebureau verbonden aan het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE). Met het inschakelen van ons letselschadebureau bent u dus verzekerd van hoogwaardige rechtsbijstand in Dordrecht.

 


OVER B&O Letselschade

 • U wordt bij B&O Letselschade altijd bijgestaan door een erkende en ervaren letselschade jurist
 • Onze kwaliteit is gewaarborgd door het keurmerk van het Register Letselschade en ons lidmaatschap bij het NIS en NIVRE
 • Ook volgen wij de Gedragscode Behandeling Letselschade (GBL) waardoor u kunt rekenen op deskundige, eerlijke en betrouwbare juridische bijstand
 • Wij werken geheel en gegarandeerd gratis aan uw letselschadezaak indien wij een andere partij voor u aansprakelijk kunnen stellen
 • Wij zijn werkzaam in heel Nederland en komen bij u langs in Dordrecht om uw letselschadezaak te bespreken
 • Onze juridische dienstverlening heeft een score van gemiddeld 9,4 beoordeeld door onze eigen cliënten
 • Wilt u vrijblijvend advies over uw letselschadezaak? Bel dan 085 – 877 17 74 of vul ons contactformulier in

Letselschadeadvocaat of jurist inschakelen Dordrecht

Na een ongeval kunt u last krijgen van zowel lichamelijke als psychische klachten. Als iemand anders verantwoordelijk is voor dit geval kunt u diegene aansprakelijk stellen. De aansprakelijke partij moet u dan een schadevergoeding betalen. Omdat er na een ongeval veel op u af kan komen is een letselschadebureau inschakelen niet altijd uw eerste prioriteit. Vaak heeft uw herstel namelijk terecht prioriteit. Toch is het goed om snel een letselschadebureau in te schakelen om u te helpen bij uw letselschadezaak. Op deze manier kunnen eventuele bewijzen alvast worden verzameld en heeft u sneller uw schadevergoeding geregeld zodat uw kosten vergoed worden.

Onze ervaren letselschadejuristen nemen u graag het werk uit handen, zodat u zich kunt richten op uw herstel. Heeft u een ongeval gehad en daarbij letsel opgelopen? En is iemand anders aansprakelijk voor het ongeval? Dan helpen wij u graag bij het claimen van uw schade. Het ongeval hoeft overigens niet in Dordrecht te hebben plaatsgevonden om de hulp in te roepen van een letselschadejurist of letselschadeadvocaat in Dordrecht.

Waar wij u helaas niet bij kunnen helpen zijn zaken als medische geschillen en geweldsmisdrijven. Hiervoor kunt u een reguliere advocaat inschakelen. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen zodat wij uw persoonlijke situatie kunnen beoordelen. Of vul onze letselschadetest in voor een snel advies.


Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen die hun letselschadezaak door ons lieten behandelen? Lees dan de reviews van onze cliënten!


Hoe wij voor u te werk gaan

Elke letselschadezaak is uniek, maar ons proces is in vrijwel alle gevallen hetzelfde. Als wij voor u aan de slag gaan, ziet dat er als volgt uit:

 1. Tijdens onze eerste telefonische kennismaking beoordelen we uw situatie. Als blijkt dat de tegenpartij verantwoordelijk is voor uw letselschade, nemen wij uw zaak aan. In dat geval bieden wij onze diensten volledig kosteloos aan. De tegenpartij moet dan namelijk onze kosten vergoeden.
 2. Na het aannemen van uw zaak ontmoeten we u graag in persoon. Bij B&O Letselschade geloven wij namelijk in een persoonlijke benadering. U bent welkom op ons kantoor, maar indien gewenst bezoeken wij u ook thuis in Dordrecht voor een persoonlijk gesprek. Zo leert u ons ook direct kennen en kunnen we essentiële details over uw zaak bespreken. We zullen de procedure toelichten en aangeven welke informatie u dient te verzamelen en bij te houden. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag.
 3. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk voor de door u opgelopen letselschade.
 4. We vragen uw medische gegevens op en verzamelen aanvullende documentatie betreffende uw letsel en eventuele extra kosten.
 5. We berekenen de totale omvang van uw letselschade en vragen zo nodig een voorschot aan.
 6. We onderhandelen met de tegenpartij of hun verzekeraar om de schadevergoeding te verkrijgen waar u recht op heeft.
 7. Indien relevant, schakelen wij een arbeidsdeskundige in als u (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt wordt verklaard.
 8. Na het bereiken van een medische eindsituatie wikkelen wij uw letselschadezaak af en tekenen we de vaststellingsovereenkomst.

Wij hebben op deze manier al honderden cliënten geholpen met het claimen van een schadevergoeding en zijn trots op de goede beoordeling van onze cliënten. U kunt alle klantervaringen hier lezen.

Letselschadejurist of letselschadeadvocaat?

Wij krijgen vaak de vraag wat het verschil is tussen een letselschadejurist en een letselschadeadvocaat. Kort gezegd zit er weinig verschil tussen beiden, enkel mag een letselschadeadvocaat ook naar de rechter gaan indien er geen overeenkomst komt met de tegenpartij. Dit is echter bijna nooit nodig in een letselschadezaak. Het nadeel van het inschakelen van een letselschadeadvocaat is dat het uurloon vaak hoger ligt. Hoewel de kosten voor juridische bijstand door de tegenpartij moeten worden vergoed, kunnen zij bezwaar maken indien ze de kosten niet redelijk vinden. Dit kan bij de hoge uurtarieven van een letselschadeadvocaat het geval zijn.

Ons advies is daarom om u bij te laten staan door een letselschadejurist. In het uitzonderlijke geval dat uw zaak toch aan de rechter voorgelegd moet worden, werken wij samen met enkele letselschadeadvocaten die dit voor u kunnen doen. Op deze manier krijgt u goede hulp die vergoed wordt door de aansprakelijke tegenpartij.

Hoe kiest u voor goede letselschade hulp in Dordrecht?

Recentelijk komt het steeds vaker in het nieuws: malafide letselschadespecialisten. Omdat ons vakgebied nog niet wettelijk beschermd is, bevinden zich helaas partijen op de markt die geen goede hulp bieden of exorbitante tarieven hanteren. Wilt u er zeker van zijn dat u betrouwbare en correcte ondersteuning ontvangt voor uw letselschade? Let dan op de volgende belangrijke punten:

 1. Controleer of het letselschadebureau beschikt over het Nationaal Keurmerk Letselschade. Dit keurmerk, uitgegeven door de Letselschade Raad, identificeert dienstverleners van hoge kwaliteit die zich onderscheiden in de markt en blijk geven van hun expertise. Meer informatie over dit keurmerk vindt u hier op onze website.
 2. Ga na of het letselschadebureau of diens medewerkers geregistreerd staan bij het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE). Het NIVRE registreert schade-experts die voldoen aan strikte kwaliteitseisen, wat een garantie biedt voor de professionaliteit van de experts.
 3. Kijk of het letselschadebureau de Gedragscode Behandeling Letselschade (GBL) volgt, wat garant staat voor vakkundige, eerlijke en betrouwbare juridische ondersteuning.
 4. Wees voorzichtig met advocaten die werken op basis van ‘no cure, no pay’. Bij deze regeling ontvangen zij een deel van uw schadevergoeding als uw zaak wordt opgelost. Dit is echter onnodig, omdat de tegenpartij wettelijk verplicht is om uw juridische kosten te dekken. Het is dus niet nodig om daarnaast een deel van uw schadevergoeding af te staan aan de letselschadeadvocaat.

B&O Letselschade bestaat al sinds 2006 en heeft sinds die tijd altijd voldaan aan de hoogste eisen en keurmerken. Een professionele en persoonlijke aanpak staat bij ons voorop. Ons bureau zal u nooit een ‘no cure, no pay’ voorstel doen en uw zaak altijd volledig gratis behandelen. De aansprakelijke tegenpartij vergoedt onze kosten, terwijl u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. En in bijna alle gevallen doen wij dit naar volledige tevredenheid. Lees hier hoe eerdere cliënten onze ondersteuning hebben ervaren.

Wilt u weten hoe wij u kunnen bijstaan? Bel dan 085 – 877 17 74 of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij komen dan graag bij u langs in Dordrecht om uw zaak verder te bespreken.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74