Letselschade advocaat Tilburg

Nadat u letsel opliep bij een verkeersongeval of een bedrijfsongeval, wilt u uw letselschade vergoed zien. U bent daarom op zoek naar een letselschade advocaat of jurist in Tilburg. Wij kunnen u daarbij helpen. Onze aanpak is betrokken, persoonlijk en professioneel. Ook laagdrempeligheid vinden wij belangrijk. Bij letselschade in Tilburg kunt u een beroep doen op onze letselschadespecialisten.

Kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaat Tilburg

Ons team bestaat uit gedreven letselschadejuristen en -experts. Wij hebben allemaal jarenlange werkervaring op het gebied van letselschade. Uiteraard beschikken we over aantoonbare vakkennis en hebben we de vereiste diploma’s. Onze kwaliteit blijkt onder andere uit het feit dat we zijn aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade. Ook zijn we aangesloten bij verschillende brancheorganisaties, zoals het Nederlands Instituut Voor Register Experts (NIVRE) en het Nederlands Instituut Schaderegelaars (NIS).


UITGELICHT

B&O Letselschade heeft een uitmuntende track record op het gebied van het vorderen van schadevergoeding en smartengeld bij letselschade door een ongeval:

 • U wordt bij B&O Letselschade altijd bijgestaan door een erkende en ervaren letselschade jurist
 • Onze kwaliteit is gewaarborgd door het Nationaal Keurmerk Letselschade en ons lidmaatschap bij het NISen NIVRE
 • Wij werken geheel en gegarandeerd gratis aan uw letselschadezaak indien wij een andere partij voor u aansprakelijk kunnen stellen
 • Wij zijn werkzaam in geheel Nederland en komen bij u langs om uw letselschadezaak te bespreken
 • Onze juridische dienstverlening heeft een score van gemiddeld 9,3, beoordeeld door onze eigen cliënten
 • Letselschade opgelopen? Neem contact met ons op: 085 – 877 17 74

Schadeposten bij letselschade

Onze medewerkers zijn betrokken bij uw zaak. Na een ongeval komt er veel op u af; niet alleen financieel maar ook emotioneel. U krijgt daarom een vaste behandelaar toegewezen, die gedurende het gehele letselschadetraject uw aanspreekpunt blijft.

Uiteraard komen wij de meest uiteenlopende letsels tegen, de meest voorkomende zijn echter:

 • Nekletsel en whiplash
 • Schedelbasisfractuur
 • Gebroken arm en/of gebroken been
 • Gebroken rug
 • Geamputeerde vingers

Het claimen van letselschade (materieel en smartengeld) is een ingewikkeld proces, waarvoor zowel juridische als rekenkundige kennis voor is vereist. Onze medewerkers houden zich uitsluitend bezig met letselschade, zij zijn jurist en register-expert. Wij berekenen uw letselschade nauwkeurig en met de benodigde expertise. Indien nodig kunnen wij u van te voren enige voorbeelden van letselschade bedragen laten zien, zodat we een mogelijke inschatting kunt maken van uw situatie.


Wij hebben veel ervaring met het succesvol afronden van letselschadezaken.

De ervaringen van cliënten met de letselschade juristen van B&O Letselschade leest u in onze reviews.


Letselschadejurist Tilburg

Als u woonachtig bent in Tilburg dan kunt u in uw eigen woonplaats een letselschadebureau of letselschade advocaat inschakelen, ongeacht waar het ongeval heeft plaatsgevonden. Ook is het niet van belang waar de aansprakelijke wederpartij woonachtig is.

Bij ons bent u geen dossiernummer. Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk en bezoeken u dan ook graag thuis in Tilburg om kennis te maken. Zo kunt u in uw vertrouwde omgeving uw verhaal doen en uw vragen stellen. De letselschadespecialist zal uw kansen inschatten en u de eventueel te volgen stappen uitleggen. Spreekt u liever niet thuis af, dan bent u van harte welkom in onze overlegruimte in Tilburg.

Kosten letselschade advocaat Tilburg

Wij merken dat veel letselschadeslachtoffers bang zijn voor de hoge kosten van rechtsbijstand. Dat is jammer. De aansprakelijke tegenpartij is namelijk wettelijk verplicht ook de kosten van rechtsbijstand van het letselschade-slachtoffer te betalen. Als wij u bijstaan gaat onze rekening rechtstreeks naar de tegenpartij. U betaalt helemaal niets.

Wilt u meer weten over onze gratis rechtsbijstand bij u in Tilburg? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op.

Letselschade advocaat no cure no pay Tilburg

‘No cure, no pay’ bij letselschade. Hier bestaat veel onduidelijkheid over: wat houdt het in en is dit ook mogelijk bij een letselschadezaak? ‘No cure no pay’ betekent dat u tevoren met uw letselschade advocaat afspreekt dat u in geen enkel geval iets hoeft te betalen. Als u de zaak wint, dan betaalt de wederpartij de kosten van uw letselschade advocaat. Van te voren spreekt u hierbij af welk percentage uw letselschade advocaat krijgt van de uiteindelijke schadevergoeding. Als u de zaak verliest, hoeft u uw advocaat niet te betalen.

Dit lijkt een goedkope optie voor u als letselschade slachtoffer. Maar B&O Letselschade is hier toch geen voorstander van. De kosten van een letselschade advocaat worden namelijk betaald door de partij die aansprakelijk is voor uw letselschade, dus ook uw juridische kosten. Dit is geregeld in de wet en betekent dat u als slachtoffer de kosten van uw letselschade advocaat niet zelf hoeft te betalen. Waarom zou u dan nog een percentage van de uiteindelijke schadevergoeding afdragen aan uw letselschade advocaat?

Hoe B&O Letselschade te werk gaat en de nadelen van een ‘no cure no pay’-overeenkomst met uw letselschade advocaat leest u op onze pagina No cure, no pay letselschade advocaat.

Letselschadebureau Tilburg inschakelen

Als letselschadebureau met het Nationaal Keurmerk Letselschade, komen wij op voor de belangen van onze cliënten. Heel bewust hebben wij de keuze gemaakt om ons volledig te specialiseren in het verhalen van letselschade. Onze medemerkers zijn letselschadejurist of -expert met zeer ruime ervaring. Allemaal doen zij hun werk vanuit hun hart, om u zo goed mogelijk op weg te helpen na uw ongeval. Letselschade in Tilburg? Neem gerust contact met ons op.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74