Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
9,3

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3 uit 268 stemmen

Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Letselschade advocaat Tilburg

Nadat u letsel opliep bij een ongeval, wilt u uw letselschade vergoed zien. U bent daarom op zoek naar een letselschade advocaat of jurist in Tilburg. Wij kunnen u daarbij helpen. Onze aanpak is betrokken, persoonlijk en professioneel. Ook laagdrempeligheid vinden wij belangrijk. Bij letselschade in Tilburg kunt u een beroep doen op onze letselschadespecialisten.

Letselschadebureau met keurmerk voor regio Tilburg

Ons team bestaat uit gedreven letselschadejuristen en -experts. Wij hebben allemaal jarenlange werkervaring op het gebied van letselschade. Uiteraard beschikken we over aantoonbare vakkennis en hebben we de vereiste diploma’s. Onze kwaliteit blijkt onder andere uit het feit dat we zijn aangesloten bij het keurmerk van het Register Letselschade. Ook zijn we aangesloten bij verschillende brancheorganisaties, zoals het Nederlands Instituut Voor Register Experts (NIVRE) en het Nederlands Instituut Schaderegelaars (NIS).

Betrokken bijstand letselschade

Onze medewerkers zijn betrokken bij uw zaak. Na een ongeval komt er veel op u af; niet alleen financieel maar ook emotioneel. U krijgt daarom een vaste behandelaar toegewezen, die gedurende het gehele letselschadetraject uw aanspreekpunt blijft.

Uiteraard komen wij de meest uiteenlopende letsels tegen, de meest voorkomende zijn echter:

Het claimen van letselschade is een ingewikkeld proces, waarvoor zowel juridische als rekenkundige kennis voor is vereist. Onze medewerkers houden zich uitsluitend bezig met letselschade, zij zijn jurist en register-expert.

Thuisbezoek letselschadespecialist Tilburg

Bij ons bent u geen dossiernummer. Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk en bezoeken u dan ook graag thuis in Tilburg om kennis te maken. Zo kunt u in uw vertrouwde omgeving uw verhaal doen en uw vragen stellen. De letselschadespecialist zal uw kansen inschatten en u de eventueel te volgen stappen uitleggen. Spreekt u liever niet thuis af, dan bent u van harte welkom in onze overlegruimte in Tilburg.

Kosten letselschade advocaat Tilburg

Wij merken dat veel letselschadeslachtoffers bang zijn voor de hoge kosten van rechtsbijstand. Dat is jammer. De aansprakelijke tegenpartij is namelijk wettelijk verplicht ook de kosten van rechtsbijstand van het letselschade-slachtoffer te betalen. Als wij u bijstaan gaat onze rekening rechtstreeks naar de tegenpartij. U betaalt helemaal niets.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze gratis rechtsbijstand bij u in Tilburg? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen