Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
9,3

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3 uit 268 stemmen

Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Letselschade Raad

Letselschade RaadDe Letselschade Raad is in het leven geroepen om transparantie en duidelijkheid te geven en vergroten bij de afhandeling van letselschadezaken. Zij stellen daarbij het belang voorop van slachtoffers met letselschade door een ongeval, medisch incident of misdrijf. Aangesloten partijen, zoals ook B&O Letselschade, streven naar meer aandacht voor een respectvolle en persoonlijke behandeling van slachtoffers van letselschade. Daarnaast houdt men de verbetering van technische aspecten van de schaderegeling in het oog, zodat voorkomen kan worden dat het schaderegelingsproces onnodig veel tijd kost en extra leed voor slachtoffers tot gevolg heeft.

Wat kan de Letselschade Raad voor u betekenen?

De Letselschade Raad stelt relevante informatie beschikbaar voor alle betrokken partijen, waaronder letselschadejuristen, verzekeraars, medisch adviseurs en slachtoffers. U kunt hierbij denken aan informatie over welke stappen u kunt nemen na een ongeval. Hoewel de Letselschade Raad geen uitspraken doet over de inhoudelijke kant van uw letselschadezaak, kunt u hier wel terecht voor opmerkingen of klachten zoals over het niet naleven van gedragscodes en richtlijnen.

Wat is het Register Letselschade?

B&O Letselschade is in het bezit van het keurmerk van het Register Letselschade. Dit Register is een door de Letselschade Raad in het leven geroepen onafhankelijk kwaliteitsstelsel voor professionele dienstverleners in de letselschadebranche. In het Register vindt u advocaten, belangenbehartigers en andere organisaties die voldoen aan de kwaliteitseisen die de branche aan hen stelt. Alle letselschadedeskundigen met het keurmerk moeten voldoen aan de strenge eisen van de keurmerkreglementen. Om het keurmerk te behouden worden ze regelmatig getoetst op hun deskundigheid, onafhankelijkheid, transparantie, communicatie en of zij nog voldoen aan alle gestelde kwaliteits- en opleidingseisen. De letselschade professionals die zijn aangesloten bij het Register Letselschade zijn tevens lid van een onafhankelijke beroepsvereniging. B&O Letselschade is bijvoorbeeld aangesloten bij het NIVRE (Nederlands Instituut voor Register Experts) en het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS).

Hoe vindt u een goede letselschade jurist?

Als u op het internet een zoekactie doet naar een letselschade jurist of advocaat, omdat u naar aanleiding van een ongeval letselschade heeft opgelopen, dan zijn de resultaten niet mals. Er is in de zoekresultaten zoveel keuze aan juridische ‘experts’ en allemaal bieden ze juridische hulp bij letselschade. Welk letselschadebureau is betrouwbaar en professioneel? En hoe maakt u de juiste keuze voor uw situatie?

Op de site van de Letselschade Raad kunt u in het Register Letselschade zien welke letselschade specialisten aangesloten zijn en dus voldoen aan alle vereisten om het daaraan verbonden Keurmerk te mogen dragen. U zult zien dat B&O Letselschade hier ook toe behoort. Kiest u voor een letselschade jurist of bureau met het keurmerk van het Register Letselschade (voorheen Keurmerk Letselschade), dan kiest u gegarandeerd voor kwalitatieve juridische dienstverlening.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen