Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
9,3

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3 uit 268 stemmen

Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Letselschadejurist – Juridische hulp na ongeval met letsel

In het kort

  • Deskundige hulp in de vorm van een letselschadejurist zorgt voor een gelijkwaardige onderhandeling met de verzerkeringsmaatschappij van de tegenpartij. En uw letselschadejurist komt uitsluitend op voor uw belangen
  • Een letselschadejurist kan de gevolgen voor het slachtoffer vertalen in een financiële vordering op de verzekeraar van de tegenpartij
  • Met een letselschadejurist van B&O Letselschade mag u rekenen op vakkundige juridische ondersteuning, de aansprakelijke tegenpartij betaalt onze kosten
Heeft u recht op gratis juridische hulp bij letselschade? Doe de letselschadetest

Waarom is het goed om een letselschadejurist in de arm te nemen? Met welk soort ongeval of letsel u ook wordt geconfronteerd, letselschade wordt meestal afgewikkeld met een verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij. En natuurlijk is deze verzekeraar deskundig op het gebied van letselschade, maar hij komt niet op voor uw belangen. In tegendeel, deze partij is er alles aan gelegen om u met een zo’n laag mogelijke schadevergoeding naar huis te sturen. Deskundige hulp in de vorm van een letselschadejurist zorgt voor een gelijkwaardige onderhandeling tussen beide partijen. En uw letselschadejurist komt uitsluitend op voor uw belangen!

Vordering bij verzekeraar verzorgd door letselschadejurist

Een ongeval waardoor letselschade ontstaat, kan grote gevolgen hebben voor de toekomst van het slachtoffer. Een letselschadejurist kan de gevolgen voor het slachtoffer vertalen in een financiële vordering op de verzekeraar van de tegenpartij. Dat betekent dat een letselschade jurist alle aspecten van uw letselschade zal inventariseren om een berekening te maken van de al gemaakte kosten, maar ook van de nog te verwachten kosten van uw letsel. Onze juristen doen er alles aan om uw toekomst financieel zoveel mogelijk veilig te stellen.

Minder zorgen over financiën met letselschadejurist

U bent herstellende van een behoorlijk ingrijpend bedrijfsongeval waaraan u letselschade heeft overgehouden. Dokters, ziekenhuizen, fysiotherapie, medicatie…..u heeft totaal geen overzicht meer op de kosten die u maakt. Dankzij onze juristen worden deze zaken nauwlettend geregistreerd omdat u door de fout van iemand anders in deze situatie terecht bent gekomen. En wij stellen deze partij aansprakelijk voor de letselschade die u heeft opgelopen. Ondanks het moeizame genezingsproces, weet u dat de zakelijke kant prima geregeld is door de letselschadejurist. Een grote zorg minder.

Met letselschadejurist van B&O Letselschade verzekerd van vakkundig advies

Letselschadebureau B&O Letselschade is gespecialiseerd in letselschade door whiplash, verkeersongeval of bedrijfsongeval. Onze letselschadejuristen zijn dan ook prima in staat om uw letselschaderegeling te begeleiden en deze tot een bevredigend einde te brengen. Hij of zij wordt immers bijgestaan door een professioneel team van medisch adviseurs en arbeidsdeskundigen. Met een letselschadejurist van B&O Letselschade mag u rekenen op vakkundige juridische ondersteuning.

Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op via 085 – 877 17 74 of het contactformulier.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen