Over ons

Wanneer u kiest voor hulp van B&O Letselschade, kiest u voor professionaliteit, betrokkenheid en persoonlijke aandacht.

Professioneel omdat ons team bestaat uit gedreven letselschadejuristen en experts met ruime ervaring, de vereiste diploma’s en aantoonbare vakkennis. Wij zijn in het bezit van het Nationaal Keurmerk Letselschade en lid van alle relevante brancheorganisaties, zoals het Nederlands Instituut Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut Voor Register Experts (NIVRE).

Betrokken omdat onze medewerkers allen affiniteit hebben met juist dit rechtsgebied. Er is u iets overkomen waar u niet om hebt gevraagd; een ongeval dat uw leven op zijn kop zet. Dit veroorzaakt pijn, verdriet en onzekerheid. Wanneer het gaat om letselschade, is geen zaak hetzelfde. Het vraagt inlevingsvermogen van uw behandelaar om tot het beste resultaat te komen. Bij ons staat uw belang voorop.

Wij begrijpen dat persoonlijke aandacht voor u belangrijk is en bezoeken u dan ook thuis voor een eerste kennismaking. Uiteraard alleen als u dit ook prettig vindt. Ook vervolgbezoeken kunnen bij u thuis plaatsvinden. Wij houden u op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen binnen uw dossier en informeren regelmatig bij u hoe het met u gaat en of er veranderingen zijn waarmee wij rekening moeten houden. Hebt u zelf een vraag, dan staat uw behandelaar u persoonlijk te woord.

Elk kantoor kan bovenstaande echter op zijn website vermelden. De ervaringen van clienten die u voor gingen spreken u daarom waarschijnlijk meer aan. U leest deze hier.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74