Jeroen de Kruijff

Letselschade Jurist

Jeroen is afgestudeerd jurist en heeft zijn Masterdiploma behaald aan de Universiteit van Tilburg en is sinds 2009 werkzaam in de letselschadebranche.Jeroen de Kruijff

Hij is afwisselend werkzaam geweest bij verzekeraars en belangenbehartigers, maar zijn hart ligt absoluut bij de rechtsbijstand. “Je krijgt de kans om mensen te begeleiden bij een heel vervelend hoofdstuk in hun leven. Het persoonlijk contact met cliënten voegt zoveel toe voor mij! Daarnaast is B&O Letselschade een kwalitatief erg goed, gerenommeerd bedrijf met professionals waardoor ik als letselschade-expert heel prettig kan werken en mijn cliënten op de best mogelijke manier kan bijstaan.”

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74