Arjan van Ooijen

Letselschade Jurist | Directeur Eigenaar

Arjan van Ooijen is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en werkt sinds 1990 in de letselschadebranche. Daarnaast is hij één van de oprichters van B&O Letselschade. Hij is NIVRE-expert en lid van het NIS.

“Bij B&O Letselschade bieden wij kwalitatief hoogwaardige hulp aan benadeelden. Onze experts volgen alle relevante opleidingen en bijscholing. Wij stellen als kantoor absoluut onze cliënten centraal. Wij doen dat door meer tijd en aandacht aan onze cliënten te bieden dan andere kantoren dat doen. Iedere cliënt en iedere situatie vraagt om maatwerk. Onze sociale bewogenheid, inhoudelijke kennis en korte lijnen zorgen voor een hele grote mate van cliënttevredenheid waar wij heel trots op zijn!”

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74