Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
9,3

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3 uit 266 stemmen

Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Letselschadebureau B&O Letselschade

In het kort

  • Als u slachtoffer bent geweest van een ongeval en daarbij letselschade heeft opgelopen, kunt u bij letselschadebureau B&O Letselschade terecht voor deskundige en snelle hulp
  • Wij werken volgens de Gedragscode Behandeling Letselschade (GBL). Deze gedragscode ziet erop toe dat de afhandeling van een letselschadezaak op de juiste manier verloopt
  • In de meeste gevallen betaalt u niets voor onze hulp. We geven altijd kosteloos en vrijblijvend advies over uw letselschadezaak
  • Als de wederpartij aansprakelijk is voor uw schade en die aansprakelijkheid ook erkent, worden de kosten voor juridische bijstand op hem verhaald
  • B&O Letselschade is een ervaren letselschadebureau met een laagdrempelige dienstverlening van hoge kwaliteit, waar klanttevredenheid centraal staat
Heeft u recht op gratis juridische hulp bij letselschade? Doe de letselschadetest

Als u slachtoffer bent geweest van een ongeval en daarbij letselschade heeft opgelopen, kunt u bij letselschadebureau B&O Letselschade terecht voor deskundige en snelle hulp. Het vaststellen van de omvang van letselschade en het claimen van een vergoeding is een ingewikkelde aangelegenheid. Soms kan het ontaarden in een langdurig juridisch steekspel met de wederpartij. En de verzekeraar die de schade moet uitkeren, doet er vaak veel aan om een zo laag mogelijk bedrag te vergoeden.

Bij letselschade doet u er dus goed aan om een belangenbehartiger in te schakelen. Iemand die ervoor zorgt dat de aansprakelijke partij wordt aangesproken en uw letselschade wordt vergoed. Iemand die het klappen van de zweep kent bij het behandelen van letselschadezaken en die ervoor zorgt dat u uw recht haalt. Letselschadebureau B&O Letselschade biedt u die hulp. En dat kost u in de meeste gevallen niets!

Een keur aan letselschadebureaus

Letselschadebureaus zijn er te kust en te keur. Maar ze zijn niet allemaal van dezelfde kwaliteit. Zo zijn er bijvoorbeeld letselschadebureaus die zelf geen zaken afhandelen, maar alleen tussenpersoon zijn. De zaak wordt dan doorgespeeld naar een ander bureau. Ook zijn er kleine bureaus die uit één of twee personen bestaan. De dienstverlening kan goed zijn, maar deze bureaus hebben niet altijd de capaciteit om bij calamiteiten de zaken accuraat af te handelen.

Keurmerken voor letselschadebureaus

Een van de belangrijkste zaken waar u op moet letten voordat u een letselschadebureau inschakelt, is of het bureau over het keurmerk van het Register Letselschade (voorheen Keurmerk Letselschade) beschikt. Een dergelijk keurmerk garandeert dat de kwaliteit van dienstverlening is gewaarborgd. Er vindt regelmatig een toets plaats op deskundigheid, onafhankelijkheid, communicatie en transparantie.

Bij B&O Letselschade kunt u erop vertrouwen dat uw letselschadezaak in goede handen is. Wij beschikken over het keurmerk van het Register Letselschade en zijn lid van het Nederlands Instituut Voor Register Experts (NIVRE) en het Nederlands Instituut Schaderegelaars (NIS).

Wij hebben een team van ervaren letselschadespecialisten die al vele mensen hebben geholpen bij het afwikkelen van hun letselschadezaak. U kunt rekenen op:

  • Professionaliteit
  • Betrokkenheid
  • Persoonlijke aandacht

Klanten geven de dienstverlening van B&O Letselschade gemiddeld een 9,3. U leest er meer over op onze pagina met klantenervaringen.

Gedragscode Behandeling Letselschade

Wij werken volgens de Gedragscode Behandeling Letselschade (GBL). Deze gedragscode ziet erop toe dat de afhandeling van een letselschadezaak op de juiste manier verloopt. Zo gaat de code uit van respectvol handelen door alle partijen, duidelijke communicatie en een transparante schaderegeling. De Gedragscode geeft de spelregels aan waar alle partijen (slachtoffers, verzekeraars en belangenbehartigers) zich aan moeten houden bij een letselschadezaak. Op de site van De Letselschade Raad kunt u meer lezen over de Gedragscode Behandeling Letselschade.

Het slachtoffer staat altijd centraal. Met een letselschadebureau dat in het bezit is van het keurmerk van het Register Letselschade en werkt volgens de Gedragscode, kunt u rekenen op deskundige, eerlijke en betrouwbare juridische bijstand.

Gratis juridische bijstand

In de meeste gevallen betaalt u niets voor onze hulp. We geven altijd kosteloos en vrijblijvend advies over uw letselschadezaak. Ook onze juridische bijstand bij het afwikkelen van de schadeclaim is meestal gratis. Als de wederpartij aansprakelijk is voor uw schade en die aansprakelijkheid ook erkent, worden de kosten voor juridische bijstand op hem verhaald. De kosten maken dan een onderdeel uit van de totale schadevergoeding.

In de wet is geregeld dat de kosten voor rechtsbijstand in beginsel voor rekening komen van de aansprakelijke partij. De voorwaarde hierbij is wel dat die kosten redelijk zijn. Dit staat bepaald in artikel 6:96 van het Burgerlijk Wetboek. Kosten voor rechtsbijstand kunnen kosten van een advocaat zijn of van een letselschadebureau.

De vraag is natuurlijk wel wanneer de kosten nog redelijk zijn. Als de rechter vindt dat dat niet meer het geval is, zult u ook zelf een deel van de kosten moeten dragen. Dit kan zich bijvoorbeeld voordoen bij een advocatenkantoor dat dure honoraria in rekening brengt. Dit risico loopt u niet bij ons letselschadebureau: de kosten voor onze dienstverlening zijn altijd redelijk. En mocht het toch voorkomen dat de tegenpartij niet de gehele rekening wil betalen, dan brengen wij u het restant ook niet rekening. U loopt dus geen risico dat u uiteindelijk toch een deel van de kosten voor juridische bijstand zelf moet betalen.

Als de wederpartij de aansprakelijkheid niet erkent, ontvangt u van ons letselschadebureau ook geen schadevergoeding. Wij brengen u geen kosten in rekening als de zaak spaak loopt op erkenning van aansprakelijkheid. Als u geen schadevergoeding ontvangt, hoeft u ons dus niet te betalen voor geboden dienstverlening.

Uw letselschadezaak in goede handen

Wij staan erop voor dat u altijd de beste behandeling krijgt van uw zaak. Een snelle, deskundige en efficiënte afwikkeling van uw schadeclaim met een zo gunstig mogelijk resultaat. Dat is waar wij ons voor inspannen. U heeft het immers zelf al zwaar genoeg met de nasleep van het ongeval en het opgelopen letsel. Wij zorgen voor de juridische en financiële afwikkeling van uw letselschade, zodat u zich weer volledig kunt richten op herstel en verwerking. In de veilige wetenschap dat u een zo gunstig mogelijke schadevergoeding ontvangt.

Een advocatenkantoor met hoge honoraria waar geld verdienen de eerste prioriteit heeft, zijn we zeker niet. Wat we wel zijn, is een ervaren letselschadebureau met een laagdrempelige dienstverlening van hoge kwaliteit, waar klanttevredenheid centraal staat. Als slachtoffer van letselschade, vinden wij ook dat u de beste hulp verdient. Wij staan u bij met uw schadeclaim en zorgen ervoor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen