Letselschade advocaat Nijmegen

Als u letselschade heeft opgelopen na een bedrijfsongeval, een verkeersongeluk of een ander ongeval, dan bent u wellicht op zoek naar de rechtsbijstand van een letselschade advocaat of jurist in Nijmegen. Als er een andere partij schuldig is aan uw letselschade, dan is de rechtsbijstand van een letselschade advocaat of jurist in Nijmegen zelfs gratis. U hoeft u zich bij letselschade dus zelf geen zorgen te maken over ingewikkelde juridische procedures. Een letselschade advocaat in Nijmegen claimt uw letselschade zodat u zich op uw gezondheid kunt richten.

Ook als het ongeval in een andere plaats of stad heeft plaatsgevonden, dan kunt u voor rechtsbijstand terecht bij een letselschade advocaat in Nijmegen. Ook is het niet van belang waar de aansprakelijke partij woonachtig is om uw letselschade te claimen. Als u op zoek gaat naar een letselschadebureau of letselschade advocaat in Nijmegen, dan is het van belang om te letten op de kwaliteit van de juridische hulp bij letselschade. U kunt de kwaliteit van een letselschadespecialist herkennen aan het keurmerk van het Register Letselschade.

Neem bij letselschade in Nijmegen contact op met: 085 – 877 17 74

Letselschadebureau B&O Letselschade draagt het keurmerk van het Register Letselschade en is tevens verbonden aan het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE). Dit wil zeggen dat ons juridische dienstverlening voldoet aan de strenge eisen van het keurmerk van het Register Letselschade. Onze verbondenheid aan het NIS en het NIVRE manifesteert zich onder andere door het constant up-to-date houden van de vakkennis van onze letselschadejuristen- en experts. Kortom, bij B&O Letselschade bent u verzekerd van professionele en hoogwaardige rechtsbijstand bij letselschade.

> Meer over keurmerk van het Register Letselschade

Letselschade claimen

Voordat ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Nijmegen uw schadevergoeding gaat claimen, wordt eerst de totale letselschade vastgesteld. Dit houdt in dat wij alle kosten die u maakt, en nog zal maken in de toekomst, als gevolg van het ongeluk zorgvuldig op een rijtje zullen zetten. Hierbij kunt u denken aan ziektekosten, hulp in de huishouding en schade aan goederen. Ook kunnen wij u helpen bij het berekenen van smartengeld als u door het ongeval psychische schade heeft opgelopen of als er sprake is van gederfde levensvreugde. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van schadeposten die ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Nijmegen voor u kan claimen:

  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Loonderving
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Smartengeld

> Meer over letselschade claimen

Rechtsbijstand van letselschade advocaat in Nijmegen

Bij letselschade in Nijmegen kunt u kiezen voor de juridische dienstverlening van een letselschade advocaat of een letselschadebureau. Wat is nu precies het verschil tussen een letselschade advocaat en een letselschadebureau? Een letselschade advocaat kan een procedure starten als uw letselschadezaak voor de rechter moet komen en hanteert een hoger tarief dan een letselschadebureau. Het nadeel van het hogere tarief van een letselschade advocaat is dat de tegenpartij een deel van de juridische kosten weigert te vergoeden.

> Meer over wat doet een letselschadeadvocaat

Ons letselschadebureau kan u door het lagere tarief gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand verlenen en uw schade claimen bij de aansprakelijke partij mits er geen procedure gestart hoeft te worden. In Nederland wordt 97% van de letselschadezaken echter afgewikkeld zonder de tussenkomst van een rechter. U kunt in alle gevallen een letselschadebureau inschakelen, omdat het letselschadebureau een letselschade advocaat zal inschakelen indien uw letselschadezaak voor de rechter moet komen.

B&O Letselschade bij letselschade

B&O Letselschade is een erkend letselschadebureau met meer dan 15 jaar ervaring in het claimen van schadevergoedingen en smartengeld bij letselschade. De deskundige letselschadejuristen van B&O Letselschade verzorgen uw letselschadezaak van begin tot einde en zijn pas tevreden als u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft. Als de wederpartij aansprakelijk is voor uw letselschade dan kunnen wij u gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand bieden. Neem bij letselschade vrijblijvend contact met ons op voor rechtsbijstand in Nijmegen.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74