Letselschade advocaat Deventer

Als u letselschade heeft opgelopen in Deventer na een ongeval buiten uw schuld om, dan kunt u een schadevergoeding eisen van de aansprakelijke partij. De aansprakelijke partij kan bijvoorbeeld de bestuurder zijn van de auto die u heeft aangereden of uw werkgever bij een bedrijfsongeval.

Er komt vaak veel kijken bij het claimen van uw letselschade na een ongeval. Het is goed om te weten dat u kosteloos de rechtsbijstand van een letselschade advocaat of jurist kunt inschakelen wanneer een ander aansprakelijk is voor het ongeval. Een letselschade advocaat of jurist in Deventer helpt u bij het vaststellen van de letselschade en zal een schadeclaim indienen bij de aansprakelijke partij. Het is overigens niet van belang waar het ongeval met letselschade heeft plaatsgevonden. U kunt altijd een letselschade advocaat inschakelen in Deventer om uw belangen te behartigen.

Bel voor kosteloze rechtsbijstand in Deventer naar: 085 – 877 17 74

In Nederland worden er strenge eisen gesteld aan letselschadespecialisten. U herkent een erkend letselschade advocaat of letselschadebureau aan het Nationaal Keurmerk Letselschade. Dit keurmerk toont aan dat u te maken heeft met een ervaren en deskundige letselschadespecialist die u professionele rechtsbijstand kan verlenen bij letselschade in Deventer. Letselschadebureau B&O Letselschade draagt het Nationaal Keurmerk Letselschade en is daarnaast aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars en het Nederlands Instituut voor Register Experts. Met de juridische bijstand van B&O Letselschade bent u dus verzekerd van professionele letselschadejuristen en -experts die hun vakkennis continue bijspijkeren.

Letselschade claimen in Deventer

Letselschade bestaat uit alle kosten die u maakt en alle inkomsten die u misloopt als gevolg van een ongeval. Als iemand anders aansprakelijk is voor uw letselschade, dan dient de aansprakelijke partij deze kosten en misgelopen inkomsten te vergoeden. Daarom zal een letselschadebureau of een letselschade advocaat in Deventer eerst beginnen met het inventariseren van alle schadeposten. Aan de ene kant is er de materiële letselschade, zoals ziektekosten, reiskosten en vervanging of reparatie van bezittingen, en aan de andere kant is er de immateriële schade, zoals psychische schade en gederfde levensvreugde. Deze immateriële schade is lastig te vertalen naar een geldbedrag. Een ervaren letselschade advocaat in Deventer of ons letselschadebureau heeft echter de kennis in huis hiervoor een bedrag te berekenen en te claimen als smartengeld. Een aantal veelvoorkomende schadeposten voor letselschade zijn:

  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Smartengeld

> Meer over smartengeld claimen

Rechtsbijstand door letselschade advocaat in Deventer

Bij letselschade na een ongeval in Deventer kunt u ervoor kiezen om een letselschade advocaat of een letselschadebureau in te schakelen. Voordat u een keuze maakt tussen één van deze letselschadespecialisten is het goed om te weten wat de verschillen nu precies zijn. Een letselschade advocaat heeft de bevoegdheid om een gerechtelijke procedure te starten mocht dit na aanleiding van uw letselschade nodig zijn. Een letselschadebureau heeft deze bevoegdheid niet, maar hanteert daarentegen een lager tarief dan een letselschade advocaat.

Wat zijn nu de implicaties van deze verschillen? Het komt slechts in drie procent van de gevallen voor dat een letselschadezaak voor de rechter moet komen. Dit betekent dat het voordeel van de bevoegdheid om een procedure te starten van een letselschade advocaat in 97 procent van de gevallen niet geldt. Het tarief blijft echter wel hoger dan dat van een letselschadebureau. De hogere juridische kosten van een letselschade advocaat kunnen daarom leiden tot een bezwaar van de aansprakelijke partij. U loopt de kans dat u alsnog een deel van de juridische kosten zelf moet betalen. Wanneer u een letselschadebureau inschakelt bij letselschade in Deventer, dan is uw rechtsbijstand altijd gratis.

> Meer over schadeclaim bij letselschade, wanneer kan dat?

Letselschadebureau B&O Letselschade

Als letselschadebureau kan B&O Letselschade u altijd gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand verlenen als de wederpartij aansprakelijk is voor uw letselschade. Onze deskundige letselschadejuristen en -experts hebben meer dan vijftien jaar ervaring in het behandelen van letselschadezaken en voldoen aan de wettelijke eisen die het Nationaal Keurmerk Letselschade aan hen stelt. Neem vandaag nog contact met ons op voor kosteloze rechtsbijstand bij letselschade in Deventer.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74