Letselschade advocaat ‘s-Hertogenbosch

Als u na een ongeval letselschade heeft opgelopen, dan is het van belang om deskundige rechtsbijstand te zoeken. Ons letselschadebureau kan u juridische bijstand verlenen in ‘s-Hertogenbosch om een schadeclaim in te dienen bij de aansprakelijke partij.

U kunt altijd juridische hulp inroepen van ons letselschadebureau of een letselschade advocaat , ook als het ongeval ergens anders heeft plaatsgevonden. Rechtsbijstand van een letselschade specialist of  letselschade advocaat is kosteloos als iemand anders aansprakelijk is voor uw letselschade.

Letselschade opgelopen? Neem contact met ons op: 085 – 877 17 74

Letselschadebureau B&O Letselschade is een erkend letselschadebureau met het keurmerk van het Register Letselschade. Dit keurmerk is onderhevig aan strenge nationale kwaliteitseisen voor letselschade experts. Daarnaast zijn wij verbonden aan het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE).

Met de rechtsbijstand van B&O Letselschade heeft u dus gegarandeerd te maken met ervaren en deskundige letselschadejuristen en -experts die hun vakkennis te allen tijde up-to-date houden.

Aansprakelijkheid bij letselschade

Bij letselschade na een ongeval is het niet altijd direct duidelijk wie er aansprakelijk is voor uw letselschade. In dat geval moet er eerst een aansprakelijkheidsonderzoek gedaan worden, voordat er een schadeclaim ingediend kan worden. Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat ‘s-Hertogenbosch kan een degelijk aansprakelijkheidsonderzoek verrichten en is op de hoogte van alle wetten en regels rondom de aansprakelijkheid bij letselschade na een ongeval.

Bij een bedrijfsongeval is de werkgever in de meeste gevallen aansprakelijk voor de letselschade van een werknemer. Omdat de werkgever wettelijk verplicht is om het tegendeel te bewijzen, zal er meestal een schadevergoeding uitgekeerd worden. Toch is het verstandig om ons letselschadebureau of een letselschade advocaat ‘s-Hertogenbosch in te schakelen, omdat ons letselschadebureau of een letselschade advocaat kan bemiddelen zodat de arbeidsrelatie zo optimaal mogelijk blijft.

Verder worden voetgangers en fietsers in het verkeer extra beschermd door de Nederlandse wet als kwetsbare verkeersdeelnemers. Wanneer u als kwetsbare verkeersdeelnemer letselschade oploopt na een ongeluk met een motorvoertuig, dan is de bestuurder van het motorvoertuig altijd voor minimaal 50% aansprakelijk. Neem dus altijd contact op met ons letselschadebureau of een letselschade advocaat voor rechtsbijstand om u te adviseren wat uw rechten zijn naar aanleiding van uw letselschade.

> Meer over de letselschade bemiddelaar

Schade claimen door letselschade advocaat ‘s-Hertogenbosch

Voordat u uw letselschade kunt claimen zal ons letselschadebureau of een letselschade advocaat ‘s-Hertogenbosch de totale letselschade in kaart brengen. U kunt een vergoeding eisen voor alle kosten die u maakt en alle gederfde inkomsten naar aanleiding van het ongeluk. Ten eerste zijn dit de kosten voor medicijnen en medische behandelingen, schade aan bezittingen en extra reiskosten.

Ook zal ons letselschadebureau of een letselschade advocaat een bedrag berekenen aan smartengeld. Dit bedrag wordt gebaseerd op de mate waarin u pijn en verdriet ervaart naar aanleiding van uw letselschade.

Voorbeelden van letselschadeposten die u kunt claimen zijn:

  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Smartengeld

> Meer over voorbeelden letselschade bedragen

Kosteloze rechtsbijstand van letselschadebureau B&O Letselschade

Als u letselschade heeft opgelopen na een ongeval, waarvoor iemand anders aansprakelijk is, dan kunt u ervoor kiezen om een letselschadebureau of een letselschade advocaat ‘s-Hertogenbosch in te schakelen. In al deze gevallen kan letselschadebureau B&O Letselschade u gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand verlenen. Een letselschade advocaat ‘s-Hertogenbosch kan deze garantie niet bieden doordat zijn tarief hoger ligt. Het hogere tarief van een letselschade advocaat kan er in sommige gevallen toe leiden dat de tegenpartij de volledige kosten van uw rechtsbijstand niet wil vergoeden. Daarnaast komen onze juristen graag bij u thuis in ’s-Hertogenbosch voor een kennismakingsgesprek.

Aangezien een letselschade advocaat ‘s-Hertogenbosch alleen noodzakelijk is in het zeldzame geval wanneer uw letselschadezaak voor de rechter moet komen, is het verstandig om in eerste instantie een letselschadebureau in te schakelen. Letselschadebureau B&O Letselschade zal wanneer een derde aansprakelijk is voor het letsel uw zaak gratis behandelen en slechts een letselschade advocaat ‘s-Hertogenbosch inschakelen als de noodzaak zich aandient om een procedure te starten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw zaak door deskundige en ervaren letselschadejuristen wordt behandeld en dat u niet het risico loopt dat u alsnog een deel van de rechtsbijstand van een letselschade advocaat zelf moet betalen.

Neem bij letselschade vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak bij u thuis in ‘s-Hertogenbosch.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74