Letselschade advocaat Arnhem

Een auto-ongeluk, een bedrijfsongeval of een ander ongeluk met letselschade heeft vaak veel gevolgen. Afhankelijk van de ernst van het ongeval krijgt u te maken met een ziekenhuisopname, schade aan goederen of zelfs arbeidsongeschiktheid. Als een ander aansprakelijk is voor uw letselschade, dan heeft u recht op een schadevergoeding en gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat of jurist in Arnhem. Een letselschade advocaat of jurist stelt uw letselschade vast en claimt een schadevergoeding bij de tegenpartij in Arnhem. Zo voorkomt u dat u niet in de financiële problemen komt door de gevolgen van een ongeluk waar u zelf geen schuld aan heeft. Een letselschade advocaat in Arnhem kan er zelfs voor zorgen dat u binnen een week na het ongeval een voorschot ontvangt om de eerste onkosten te dekken.

Letselschade in Arnhem? Bel voor vrijblijvend advies: 085 – 877 17 74

Ook bij kosteloze rechtsbijstand worden er strenge eisen gesteld aan de juridische dienstverlening bij letselschade. U herkent de kwaliteit van een letselschadebureau of een letselschade advocaat in Arnhem onder andere aan het Nationaal Keurmerk Letselschade. De dragers van dit keurmerk worden jaarlijks gecontroleerd op de nationale eisen die hieraan verbonden zijn. B&O Letselschade draagt het Nationaal Keurmerk Letselschade en is verbonden aan het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars en het Nederlands Instituut voor Register Experts. Bij letselschadebureau B&O Letselschade bent u verzekerd van professionele juridische dienstverlening van ervaren letselschadejuristen en -experts.

Aansprakelijkheid bij letselschade

Voordat ons letselschadebureau of een letselschade advocaat een schadevergoeding kan claimen, moet de aansprakelijkheid worden vastgesteld. Bij een bedrijfsongeval is uw werkgever in de meeste gevallen aansprakelijk voor uw letselschade. Vaak heeft uw werkgever een bedrijfsongevallenverzekering die een schadevergoeding uitkeert in het geval van een bedrijfsongeval. Als u als voetganger of fietser bent aangereden door een automobilist, dan is de automobilist altijd voor minimaal 50% aansprakelijk. Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Arnhem verricht, indien nodig, een aansprakelijkheidsonderzoek om de aansprakelijkheid te bepalen.

> Meer over iemand aansprakelijk stellen na een ongeval

Letselschade advocaat stelt schadeposten vast bij letselschade

Na een ongeval met letselschade heeft u altijd te maken met meerdere schadeposten. Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Arnhem is erin gespecialiseerd om uw totale letselschade vast te stellen. Naast de vanzelfsprekende schadeposten zoals reiskosten, ziektekosten en schade aan bezittingen, zijn er een groot aantal andere materiële en immateriële schadeposten waarvoor u een schadevergoeding voor kunt vragen.

> Meer over hoogte letselschade vergoeding berekenen

Ook een klusjesman, een waardeloos geworden fitnessabonnement of gederfde levensvreugde zijn schadeposten bij letselschade. Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Arnhem zal een schadevergoeding eisen voor bijvoorbeeld de onderstaande schadeposten:

  • Smartengeld
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Loonderving

> Meer over loonderving en Verlies aan Verdienvermogen

Rechtsbijstand van letselschade advocaat of letselschadebureau

Bij het maken van een keuze voor de rechtsbijstand van een letselschade advocaat of een letselschadebureau is het verstandig om even stil te staan bij de belangrijkste verschillen. Een letselschade advocaat hanteert een hoger uurtarief dan een letselschadebureau en is tevens bevoegd om uw letselschadezaak aan een rechter voor te leggen. Het is echter zeer zeldzaam in Nederland dat een letselschadezaak tot een rechtszaak leidt. Ongeveer 97% van de letselschadezaken worden afgewikkeld zonder de tussenkomst van een rechter.

U kunt voor rechtsbijstand bij letselschade altijd terecht bij een letselschadebureau. Het voordeel van ons letselschadebureau is namelijk dat wij u gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand kunnen verlenen. Het hogere tarief van een letselschade advocaat in Arnhem kan er namelijk toe leiden dat de aansprakelijke partij slechts een deel van de juridische kosten wil betalen. U loopt in dit geval dus het risico dat de rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Arnhem niet volledig kosteloos is, ondanks dat een ander aansprakelijk is voor uw letselschade.

B&O Letselschade voor rechtsbijstand in Arnhem

Als letselschadebureau kan B&O Letselschade u gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand bieden bij letselschade in Arnhem. Onze letselschadejuristen en -experts hebben stuk voor stuk meer dan 15 jaar ervaring in het behandelen van letselschadezaken. Bij ons staat een persoonlijke en toegankelijke benadering hoog in het vaandel. Neem bij letselschade vrijblijvend contact met ons op en wij komen graag bij u thuis in Arnhem om u te helpen met uw letselschadezaak.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74