Letselschade advocaat Dongen

Heeft u letselschade opgelopen na een bedrijfsongeval, een verkeersongeluk of een ander ongeval? Een letselschade advocaat of jurist in Dongen kan u juridisch bijstaan en een vergoeding claimen voor uw geleden letselschade. Als een andere partij aansprakelijk is voor uw letselschade, dan worden de kosten van een letselschade advocaat doorberekend aan de aansprakelijke partij. Ook als het ongeval u in een andere plaats is overkomen en als de tegenpartij in een andere stad woonachtig is, kunt u een letselschade advocaat in Dongen inschakelen om uw belangen te behartigen.

Letselschade in Dongen? Bel vrijblijvend met: 085 – 877 17 74

Een letselschadebureau of letselschade advocaat met het Nationaal Keurmerk Letselschade voldoet aan hoge kwaliteitseisen. De Letselschaderaad controleert jaarlijks of de aangesloten letselschade experts nog aan de strenge eisen voldoen zoals transparantie, deskundigheid en onafhankelijkheid. Letselschadebureau B&O Letselschade draagt het Nationaal Keurmerk Letselschade en is daarnaast verbonden aan de brancheverenigingen NIS (Nederlands Instituut voor Schaderegelaars) en NIVRE (Nederlands Instituut voor Register Experts).

Letselschade in Dongen

Een ongeval met letselschade betekent vaak dat u veel extra kosten heeft. Na een auto-ongeluk met whiplash heeft u misschien maandenlang fysiotherapie nodig. Deze ziektekosten, inclusief het eigen risico van uw ziektekostenverzekering, kunt u vergoed krijgen van de aansprakelijke partij. Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Dongen inventariseert alle schadeposten waar u door een ongeval mee te maken krijgt. U kunt bijvoorbeeld een schadevergoeding eisen voor een hulp in de huishouding, misgelopen inkomsten en het abonnement op de sportschool dat door het ongeval nutteloos is geworden. Bij psychische schade of gederfde levensvreugde claimt ons letselschadebureau of een letselschade advocaat ook smartengeld om het leed te verzachten.

> Meer over schadevergoeding letselschade

Een aantal veelvoorkomende schadeposten bij letselschade zijn:

  • Verlies van no-claim
  • Loonderving
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Smartengeld
  • Honorarium letselschadebureau of letselschade advocaat

Aansprakelijkheid na ongeval met letselschade

Bij letselschade na een ongeval kan ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Dongen een aansprakelijkheidsonderzoek verrichten. De uitslag van dit onderzoek bepaald bij welke partij u kunt aankloppen voor een schadevergoeding. In een aantal gevallen is de aansprakelijkheid bij letselschade wettelijk geregeld. Na een bedrijfsongeval is de werkgever meestal aansprakelijk omdat hij een wettelijke zorgplicht heeft tegenover zijn werknemers. Voetgangers, fietsers en met name kinderen onder de 14 jaar zijn bij een verkeersongeval nooit volledig aansprakelijk. Ook al heeft u als voetganger of fietser zelf schuld aan het ongeval, dan is de bestuurder van een motorvoertuig voor minimaal 50% aansprakelijk. In het geval van kinderen onder de 14 jaar is er meestal sprake van volledige aansprakelijkheid van de bestuurder van het motorvoertuig.

> Meer over schade verhalen naar aanrijding of auto-ongeluk

Gegarandeerd gratis rechtsbijstand in Dongen

Als een andere partij aansprakelijk is voor uw letselschade, dan dient deze partij uw juridische kosten te vergoeden. Ons letselschadebureau kan u vooraf garanderen dat uw rechtsbijstand bij letselschade gratis is. Een letselschade advocaat in Dongen kan u deze garantie niet bieden, doordat hij een hoger tarief hanteert. Het hogere tarief van een letselschade advocaat hangt samen met zijn bevoegdheid om uw zaak aan een rechter voor te leggen. De meeste letselschadezaken in Nederland komen overigens niet voor de rechter. Als u voor de gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand van ons letselschadebureau kiest, dan dragen wij uw letselschadezaak over een letselschade advocaat mocht het tóch nodig zijn om een gerechtelijke procedure te starten.

> Meer over het verschil tussen een letselschadebureau en letselschade advocaat

Letselschadebureau B&O Letselschade

B&O Letselschade beschikt over een team van ervaren en deskundige letselschadejuristen en -experts die uw belang bovenaan hun prioriteitenlijst hebben staan. Wij proberen altijd maximale schadevergoeding te claimen voor uw letselschade. Neem bij letselschade in Dongen vrijblijvend contact op met letselschadebureau B&O Letselschade voor deskundig juridisch advies.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74