Letselschade advocaat Etten-Leur

Na een bedrijfsongeval, auto-ongeluk of een ander ongeval heeft u recht op gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat als iemand anders aansprakelijk is voor uw letselschade. U kunt het aansprakelijkheidsonderzoek, het berekenen van schadevergoeding en smartengeld en het indienen van de schadeclaim met een gerust hart overlaten aan een erkend letselschade advocaat of jurist in Etten-Leur. Een letselschade advocaat of jurist neemt al het juridische werk uit handen zodat u alle aandacht kunt vestigen op een spoedig herstel. Ook als u uw letselschade in een andere plaats heeft opgelopen kunt u gebruik maken van de juridische dienstverlening van een letselschade advocaat in Etten-Leur.

Neem bij letselschade in Etten-Leur contact op: 085 – 877 17 74

Rechtsbijstand in Nederland moet voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Om de kwaliteit van letselschade experts inzichtelijk te maken voor slachtoffers van letselschade, is het Nationaal Keurmerk Letselschade opgericht. Als u een letselschadebureau of letselschade advocaat in Etten-Leur inschakelt die het keurmerk draagt, weet u zeker dat u door een professional wordt bijgestaan. Letselschadebureau B&O Letselschade is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade, het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars en het Nederlands Instituut voor Register Experts. Bij B&O Letselschade wordt u dus juridisch bijgestaan door ervaren en betrokken letselschade experts die weten wat ze doen.

Schadeposten bij letselschade

Bij letselschade zijn er meer schadeposten dan waar u in eerste instantie bij stilstaat. U kunt meestal meer schade claimen dan ziektekosten, beschadigde goederen en voertuigen en vervoerskosten. Als u door een whiplash voor een langere periode arbeidsongeschikt bent, zal ons letselschadebureau of een letselschade advocaat een schadevergoeding eisen voor uw misgelopen inkomsten. Ook nutteloze kosten, zoals een abonnement op de sportschool die u niet gebruikt door lichamelijke beperkingen, kunt u doorberekenen aan de aansprakelijke partij. Ten slotte claimt ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Etten-Leur smartengeld als er sprake is van psychische schade door het ongeval. Een aantal mogelijke schadeposten bij letselschade zijn:

> Meer over schade claimen na ongeval

  • Smartengeld
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Loonderving
  • Verlies van no-claim
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Aanpassingen van de thuissituatie

> Meer over aansprakelijkstelling en aansprakelijkheid na een ongeval

Letselschadebureau garandeert kosteloze rechtsbijstand

Ons letselschadebureau garandeert dat rechtsbijstand bij letselschade kosteloos is als de tegenpartij aansprakelijk is. Een letselschade advocaat in Etten-Leur rekent een hoger uurtarief waardoor hij u geen kosteloze rechtsbijstand kan garanderen. De juridische dienstverlening van een letselschade advocaat is duurder omdat hij een rechtszaak kan aanspannen tegen de aansprakelijke partij. In de meeste gevallen zal er geen rechtszaak komen, waardoor de rekening hoger uitvalt dan wanneer u een letselschadebureau had ingehuurd. De tegenpartij heeft in dit geval het recht om bezwaar te maken tegen de rekening van de letselschade advocaat. Hierdoor loopt u het risico om een gedeelte van de juridische rekening zelf te moeten betalen.

> Meer over rechtsbijstand inschakelen na ongeval

Vaak blijkt in een later stadium van de letselschadezaak pas of het nodig is om een procedure te starten tegen de aansprakelijke partij. Daarom is het verstandig om in eerste instantie altijd ons letselschadebureau in te schakelen zodat u ervan verzekerd bent dat u achteraf geen rekening voorgeschoteld krijgt voor uw rechtsbijstand. Mocht het nodig zijn om een rechtszaak te beginnen tegen de wederpartij, dan kunnen wij uw letselschadezaak overdragen aan een letselschade advocaat in Etten-Leur. Zo bent u verzekerd van gratis rechtsbijstand en een van een professionele afwikkeling van uw letselschadezaak.

B&O Letselschade voor rechtsbijstand in Etten-Leur

Voor rechtsbijstand in Etten-Leur kunt u terecht bij de ervaren en betrokken letselschade experts van B&O Letselschade. Als de tegenpartij aansprakelijk is voor uw letselschade, verlenen wij gratis rechtsbijstand en dragen wij zo nodig uw letselschadezaak over aan een letselschade advocaat in Etten-Leur. Bij letselschade doen wij er alles aan om maximale schadevergoeding te claimen voor alle schadeposten die het gevolg zijn van het ongeval. Neem vrijblijvend contact met ons op voor juridisch advies bij letselschade.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74