Letselschade advocaat Breda

Als u letselschade heeft opgelopen na een bedrijfsongeval, een auto-ongeluk of een ander ongeluk, dan moet er vaak veel geregeld worden. Op de eerste plaats heeft u waarschijnlijk te maken met dokters- en ziekenhuisbezoeken en een herstelperiode door uw letsel.

Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat Breda kan u in deze lastige tijd juridisch bijstaan door een schadevergoeding te claimen bij de aansprakelijke partij. De rechtsbijstand van een letselschadebureau of een letselschade advocaat Breda is meestal gratis, aangezien de aansprakelijke partij de kosten hiervan dient te vergoeden.

Onze letselschade specialisten kunnen u kosteloze rechtsbijstand verlenen bij letselschade wanneer een derde aansprakelijk te stellen is. Met het Nationaal Keurmerk Letselschade mogen wij ons een erkend letselschadebureau noemen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE).

Bij B&O Letselschade bent u dus verzekerd van hoogwaardige rechtsbijstand in Breda die aan de strenge voorwaarden voldoet voor Nederlandse letselschadebureaus.

Bel voor vrijblijvend advies bij letselschade: 085 – 877 17 74

Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat Breda kan u juridische hulp bieden bij letselschade. Wij doen een aansprakelijkheidsonderzoek, stellen de letselschade vast en claimen een letselschadevergoeding bij de tegenpartij. U kunt in Breda de juridische hulp inroepen van ons letselschadebureau of een letselschade advocaat, ongeacht in welke plaats of stad u de letselschade heeft opgelopen. Wij komen persoonlijk bij u thuis in de regio Breda om de letselschadezaak met u te bespreken.

> Meer over wat te doen na verkeersongeval

Letselschadevergoeding claimen in Breda

U kunt bij letselschade na een ongeval een letselschadevergoeding laten claimen door ons letselschadebureau of door een letselschade advocaat Breda. Stel dat u na een auto-ongeluk last krijgt van een whiplash, dan heeft u recht op een vergoeding voor de medische behandeling van en het misgelopen inkomen door een whiplash.

Een letselschade advocaat of ons letselschadebureau zal ook alle overige kosten als gevolg van het ongeval claimen zoals reparatie van uw auto, reiskosten en huishoudelijke hulp. Als u tijdelijke of  blijvende immateriële letselschade lijdt, dan zal ons letselschadebureau of een letselschade advocaat ook een bedrag berekenen aan smartengeld voor gederfde levensvreugde en psychische schade.

Veelvoorkomende letselschade is:

  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Smartengeld

Rechtsbijstand van letselschade advocaat Breda

Een letselschade advocaat Breda is werkzaam bij een advocatenkantoor en kan u rechtsbijstand bieden bij letselschade na een ongeval. Een letselschade advocaat kan uw volledige letselschadezaak behandelen van aansprakelijkheidsonderzoek tot aan het daadwerkelijk claimen van de letselschadevergoeding bij de aansprakelijke partij. Daarnaast is een letselschade advocaat bevoegd om een procedure te starten en de zaak aan een rechter voor te leggen. In Nederland komt dit in slechts 3 procent van de letselgevallen voor, dus meestal is het niet noodzakelijk om een letselschade advocaat in te schakelen. Een letselschade advocaat kan niet garanderen dat zijn rechtsbijstand gratis is, omdat de tegenpartij bezwaar kan maken tegen de hogere juridische kosten van zijn dienstverlening in vergelijking met een letselschadebureau. Het kan dus zijn dat u dan een deel van de kosten voor of een letselschade advocaat zelf moet betalen.

> Meer over wanneer letselschade advocaat inschakelen

Gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand letselschadebureau

Het voordeel van ons letselschadebureau is dat het tarief lager is dan dat van een letselschade advocaat Breda, waardoor wij u gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand kunnen aanbieden. Een letselschadebureau heeft letselschadejuristen en -experts in dienst die professionele rechtsbijstand verlenen bij letselschade. Het grootste verschil is dat een letselschadejurist een letselschadezaak niet kan voorleggen bij de rechter. Indien dit echter nodig blijkt te zijn, dan zal ons letselschadebureau een letselschade advocaat Breda voor u inschakelen om de gang naar de rechter te maken. Met onze gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand heeft u deskundige juridische hulp en komt u achteraf nooit voor financiële verrassingen te staan. Daarnaast zijn wij in de mogelijkheid om bij u thuis in Breda langs te komen voor een afspraak.

Letselschadebureau B&O Letselschade

B&O Letselschade is een erkend letselschadebureau met het Nationaal Keurmerk Letselschade. Onze ervaren letselschadejuristen en -experts kunnen u gratis rechtsbijstand verlenen bij letselschade na een ongeval in Breda en omstreken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor deskundig juridische advies bij letselschade.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74