Letselschade advocaat Gorinchem

Letselschade na een bedrijfsongeval, een verkeersongeluk of een ander ongeval kan uw leven behoorlijk op de kop zetten. Afhankelijk van de ernst van uw letsel kunt u te maken krijgen met een aanzienlijke herstelperiode. U zit er niet op te wachten om u zorgen te maken over de afwikkeling van een letselschadezaak. Gelukkig kunt u, wanneer een ander aansprakelijk is voor het ongeval, kosteloos een letselschade advocaat of jurist in Gorinchem inschakelen. Een letselschade advocaat of jurist in Gorinchem stelt uw letselschade vast en claimt een schadevergoeding bij de aansprakelijke partij.

Bij het zoeken naar juridische hulp in Gorinchem is het verstandig om erop te letten dat u te maken heeft met een erkend letselschade advocaat of letselschadebureau. B&O Letselschade is een erkend letselschadebureau dat het keurmerk van het Register Letselschade draagt. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE). Met de rechtsbijstand van B&O Letselschade in Gorinchem weet u zeker dat u wordt geholpen door letselschade-experts met ruime ervaring en vakkennis.

Bel voor kosteloze rechtsbijstand in Gorinchem naar: 085 – 877 17 74

Als een andere partij aansprakelijk is voor uw letselschade, dan kunt u kosteloos gebruik maken van de diensten van een letselschade advocaat in Gorinchem. Om een letselschadebureau of letselschade advocaat in Gorinchem in te schakelen is het overigens niet van belang waar het ongeval heeft plaatsgevonden of in welke plaats de aansprakelijke partij woonachtig is. U kunt altijd een letselschade advocaat of letselschadebureau in Gorinchem inschakelen om uw belangen te behartigen.

Experts inschakelen bij letselschade Gorinchem

Als u letselschade heeft opgelopen, dan heeft u recht op een schadevergoeding van de aansprakelijke partij. Aangezien de meeste mensen geen ervaring hebben in het claimen van letselschade, is het verstandig om een letselschade advocaat of letselschadebureau in te schakelen. Zij kunnen u op een professionele wijze helpen met het inventariseren van de totale letselschade en een schadevergoeding claimen bij de tegenpartij. In de meeste gevallen is deze rechtsbijstand gratis, omdat de aansprakelijke partij wettelijk verplicht is om ook de kosten van rechtsbijstand te vergoeden.

> Meer over hoe lang duurt een letselschadezaak

Bij een ongeval loopt u het risico op verschillende soorten letsel zoals bijvoorbeeld een whiplash, snijwonden en botbreuken. De ziekte- en reiskosten die u daardoor maakt vallen vanzelfsprekend onder uw letselschade. Daarnaast zijn er nog veel meer schadeposten waarvoor u schadevergoeding kunt claimen. U kunt bijvoorbeeld ook een vergoeding vragen voor hulp in de huishouding, misgelopen inkomsten en het aanleggen van een aangepast toilet. Daarnaast zal ons letselschadebureau of een letselschade advocaat Gorinchem smartengeld eisen als er sprake is van psychische schade door het ongeluk. Hieronder vindt u een aantal schadeposten waarvoor u schadevergoeding kunt eisen:

  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Smartengeld

Verschil letselschade advocaat en letselschadebureau

Voor rechtsbijstand bij letselschade kunt u kiezen voor een letselschadebureau of een letselschade advocaat in Gorinchem. Wij hebben bewust gekozen om een letselschadebureau te zijn en hanteren een lager tarief dan een letselschade advocaat. Ondanks dat de juridische kosten gedeclareerd worden bij de aansprakelijke wederpartij, is de hoogte van deze kosten wel degelijk van belang. Als de juridische kosten namelijk te hoog uitvallen, dan kan de tegenpartij bezwaar maken en u een deel van de kosten zelf laten betalen. Omdat wij kosteloze rechtsbijstand garanderen, bent u er bij ons zeker van dat er geen gepeperde rekening volgt.

> Meer over letselschadebureau Gorinchem inschakelen

Een ander verschil is dat een letselschade advocaat een procedure kan starten als uw zaak voor de rechter moet komen. De letselschadejuristen en -experts van een letselschadebureau doen dit niet. Echter, het komt slechts in ongeveer drie procent van de gevallen voor dat een letselschadezaak tot een rechtszaak leidt. Mocht er een rechtszaak nodig zijn in uw geval, dan zal het letselschadebureau u doorverwijzen naar een goede letselschade advocaat. Voor dat moment is het dus verstandig om de professionele hulp van een letselschadebureau in te schakelen, zodat u niet onnodig voor juridische kosten komt te staan.

B&O Letselschade

Letselschadebureau B&O Letselschade draagt het keurmerk van het Register Letselschade en heeft ruime ervaring in het succesvol afwikkelen van letselschadezaken. Wij kunnen u als letselschadebureau gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand verlenen zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Neem bij letselschade vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend advies bij letselschade in Gorinchem.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74