Letselschade advocaat Den Bosch

Als u letselschade heeft opgelopen door bijvoorbeeld een aanrijding of een bedrijfsongeval, dan kunt de rechtsbijstand inschakelen van een letselschade advocaat of jurist Den Bosch. Deze rechtsbijstand is in de meeste gevallen kosteloos als iemand anders aansprakelijk is voor uw letselschade. Een letselschade advocaat of jurist Den Bosch kan u helpen om uw letselschade vast te stellen. Zo heeft u bijvoorbeeld recht op een vergoeding voor schade aan uw bezittingen, ziektekosten en een hulp in de huishouding. Daarnaast heeft u bij psychische schade ook recht op smartengeld. Een letselschade advocaat kan de veroorzaker van de aanrijding of uw werkgever, in het geval van een bedrijfsongeval, aansprakelijk stellen en een schadevergoeding claimen.

Ondanks dat de rechtsbijstand van een letselschade advocaat of een letselschadebureau vaak kosteloos is, kunt u wel degelijk kwaliteitseisen stellen aan uw rechtsbijstand. Schakel altijd een letselschadespecialist in die in het bezit is van een nationaal erkend keurmerk. Letselschadebureau B&O Letselschade draagt het Nationaal Keurmerk Letselschade en is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars en het Nederlands Instituut voor Register Experts. Dit betekent dat onze letselschadejuristen en -specialisten ruime ervaring hebben en hun vakkennis constant bijspijkeren. Met de rechtsbijstand van B&O Letselschade bent u dus verzekerd van professionele juridische hulp in Den Bosch van ervaren letselschadespecialisten.

Bel voor een vrijblijvend consult naar: 085 – 877 17 74

U kunt voor kosteloze rechtsbijstand terecht bij letselschadebureau B&O Letselschade of bij een letselschade advocaat Den Bosch. Het is overigens niet van belang waar het ongeval heeft plaatsgevonden om gebruik te maken van onze rechtsbijstand in Den Bosch. U kunt bij letselschade altijd contact met ons opnemen en wij komen zelfs bij u thuis om uw letselschadezaak met u te bespreken.

> Meer over wanneer schakel je een letselschade advocaat Den Bosch in

Letselschade advocaat Den Bosch claimt uw letselschade

Als u letselschade heeft opgelopen in Den Bosch bij een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een ander ongeval, dan heeft u vaak meerdere schadeposten. Zo krijgt u op de eerste plaats te maken met ziektekosten, extra reiskosten en reparatiekosten van uw voertuig. Dit zijn allemaal voorbeelden van de materiële letselschade. Daarnaast kunt u als gevolg van het ongeval ook last krijgen van psychische schade, zoals gederfde levensvreugde omdat u door uw letselschade de dingen niet meer kunt doen die u graag deed voor het ongeval. Dit noemen we immateriële schade en hiervoor kunt u smartengeld eisen van de aansprakelijke wederpartij. Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat Den Bosch zet al uw schadeposten op een rij en claimt ze bij de wederpartij. Een aantal voorbeelden van letselschadeposten zijn:

  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Smartengeld

> Meer over schadeclaim bij letselschade

Het verschil tussen een letselschade advocaat en een letselschadebureau

Voordat u juridische hulp inschakelt bij letselschade in Den Bosch, is het goed om te weten wat nu precies het verschil is tussen een letselschade advocaat en een letselschadebureau. De belangrijkste twee verschillen zijn het verschil in uurtarief en het verschil in bevoegdheid om een procedure te starten. Een letselschadebureau hanteert een lager tarief dan een letselschade advocaat Den Bosch, maar een letselschade advocaat is bevoegd om een rechtszaak te beginnen tegen de wederpartij. Een letselschadezaak leidt echter in minder dan drie procent van de gevallen tot een rechtszaak.

Aangezien het hogere tarief van een letselschade advocaat ertoe kan leiden dat de wederpartij een deel van de juridische kosten weigert te betalen, is het verstandig om in eerste instantie altijd een letselschadebureau in te schakelen. Mocht er onverhoopt toch een rechtszaak komen naar aanleiding van uw letselschadezaak, dan schakelt het letselschadebureau alsnog een letselschade advocaat Den Bosch in om een procedure te starten. Door een letselschadebureau in te schakelen bij letselschade voorkomt u dus dat u alsnog een deel van uw rechtsbijstand moet betalen.

>Meer over kosten letselschade advocaat Den Bosch

Letselschadebureau B&O Letselschade

Als erkend letselschadebureau kunnen wij u gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand verlenen in Den Bosch als de wederpartij aansprakelijk is voor uw letselschade. Onze letselschadejuristen en -specialisten hebben meer dan 15 jaar ervaring in het behandelen van letselschadezaken en het claimen van letselschade. Neem vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend advies bij letselschade in Den Bosch.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74