Letselschade advocaat Waalwijk

Als u het slachtoffer bent geworden van een whiplash of andere letselschade door een ongeval, dan kunt u zich juridisch laten bijstaan door een letselschade advocaat of jurist. De rechtsbijstand van een letselschade advocaat of jurist in Waalwijk kost u zelfs niets als iemand anders schuldig is aan het ongeval. Een letselschade advocaat of juist zal zijn rekening namelijk direct doorsturen naar de aansprakelijke partij. U heeft er altijd baat bij om uw belangen te laten behartigen door een letseslchade jurist of letselschade advocaat. Een letselschade advocaat heeft namelijk de benodigde juridische kennis en ervaring met het claimen van letselschade zodat uw schadevergoeding altijd hoger uitvalt dan wanneer u het zonder hulp moet doen.

Letselschade in Waalwijk? Neem contact op met: 085 – 877 17 74

De ene letselschade expert is de andere niet en u wilt bij letselschade zeker weten dat u geholpen wordt door een professional. Om u te helpen bij de beoordeling van de kwaliteit van letselschadespecialisten in Nederland is het Nationaal Keurmerk Letselschade in het leven geroepen. Een letselschade advocaat of een letselschadebureau dat het keurmerk draagt moet voldoen aan strenge voorwaarden en kwaliteitseisen die jaarlijks worden gecontroleerd. B&O Letselschade draagt niet alleen het Nationaal Keurmerk Letselschade maar is ook verbonden aan het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars en het Nederlands instituut voor Register Experts. U heeft te maken met ervaren en toegewijde letselschadejuristen die uw persoonlijke belangen op de eerste plaats zetten.

Schadeposten bij letselschade

Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Waalwijk zal alle materiële letselschade, immateriële letselschade en smartengeld vaststellen nadat de tegenpartij officieel aansprakelijk is gesteld. Het inventariseren van alle schadeposten en het berekenen van smartengeld is een gecompliceerde klus dat de nodige kennis en ervaring vereist. Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Waalwijk is hierbij onmisbaar en zorgt ervoor dat u gecompenseerd wordt voor alle kosten en misgelopen inkomsten naar aanleiding van uw letselschade. U kunt erop rekenen dat u bij letselschade een schadevergoeding krijgt voor de volgende schadeposten:

  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Smartengeld

> Meer over schadeposten bij letselschade

Rechtsbijstand bij letselschade in Waalwijk

Bij letselschade na een bedrijfsongeval, een verkeersongeval of een ander ongeluk kunt u gebruik maken van de rechtsbijstand van een letselschadebureau of een letselschade advocaat in Waalwijk. De rechtsbijstand dient vergoed te worden door de aansprakelijke partij als deze aansprakelijk is voor uw letselschade. U krijgt uw juridische kosten niet altijd gegarandeerd vergoed, omdat niet alle letselschade experts hetzelfde tarief hanteren. De juridische kosten van een letselschade advocaat vallen bijvoorbeeld altijd hoger uit dan die van een letselschadebureau.

> Meer over aansprakelijkheid na een ongeval

Het uurtarief van een letselschade advocaat in Waalwijk is hoger dan dat van een letselschadebureau, omdat hij een procedure in de rechtbank kan starten tegen de aansprakelijke partij. De statistieken wijzen echter uit dat er slechts in drie procent van de letselschadegevallen een procedure gestart hoeft te worden.

Dit betekent dat er in 97 procent van de letselschadegevallen geen letselschade advocaat aan te pas hoeft te komen. Sterker nog, u loopt het risico dat u een deel van de juridische kosten zelf moet betalen, omdat de tegenpartij bezwaar in kan dienen tegen de hoogte van de rekening. Door het inschakelen van ons letselschadebureau voorkomt u dat u voor onverwachte kosten komt te staan bij letselschade en profiteert u van gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand van hoge kwaliteit.

> Meer over wat staat u te wachten na een ongeluk

B&O Letselschade

Als een andere partij aansprakelijk is voor uw letselschade of bijvoorbeeld uw whiplash, dan kunt u gratis gebruik maken van de juridische dienstverlening van B&O Letselschade. Onze ervaren letselschadejuristen en -experts komen persoonlijk bij u langs in Waalwijk voor professionele rechtsbijstand. Neem vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend juridisch advies.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74