Overlijdensschade

Overlijdensschade claimen bij verkeersongeluk

Wanneer uw partner is overleden ten gevolge van een ongeluk, is het gemis enorm. Zowel emotioneel als praktisch. Indien er iemand aansprakelijk is voor het overlijden, kunt u overlijdensschade claimen bij de aansprakelijke partij. Betreft het een verkeersongeluk, dan is de aansprakelijke partij meestal vertegenwoordigd door een (auto)verzekeraar. Maar ook wanneer er sprake is van een overlijden door andere omstandigheden, bijvoorbeeld door een bedrijfsongeval, kan overlijdensschade geclaimd worden.

Wegvallen inkomen valt eveneens onder overlijdensschade

U heeft kort geleden uw partner verloren door een ernstig bedrijfsongeval. Het verdriet is groot en u vindt het moeilijk de draad weer op te pakken. Ook financieel zit het niet mee. Omdat uw partner kostwinner was, zijn veel zaken onzeker. Moet u verhuizen? Of moet u een fulltime baan gaan zoeken? Wie zorgt er voor de kinderen? Het is de moeite waard te onderzoeken of u in aanmerking komt voor een vergoeding, van de zogenaamde overlijdensschade. Een schadeloosstelling kan een groot deel van de overlijdensschade vergoeden, al blijft dat enkel een materiële aangelegenheid. De emotionele aspecten van overlijdensschade blijven uiteraard lange tijd moeilijk voor de nabestaanden.

B&O Letselschade regelt financiële afwikkeling overlijdensschade

Letselschade, overlijdensschade…het zijn zaken die een grote impact hebben op het leven dat u tot nu toe heeft geleefd. Emotionele steun van uw omgeving is op deze momenten meer dan welkom. Professionele juridische bijstand kan de praktische kant van letselschade of overlijdensschade voor u regelen. Uw belangen wegen zwaar bij de letselschadejuristen van B&O Letselschade. Zij werken uitsluitend met vakkundige medische adviseurs en arbeidsdeskundigen. Dit team maakt zich hard voor uw belangen en stelt alles in het werk om de financiële kant van de overlijdensschade zo goed mogelijk af te handelen.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via 085 – 877 17 74 of het contactformulier.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74