Lichamelijk letsel

Lichamelijk letsel vraagt intensieve herstelperiode

Het ontstaan van lichamelijk letsel door de schuld van anderen, is een enorme klap. Zowel lichamelijk als geestelijk zult u moeten herstellen van deze plotselinge gebeurtenis. Een bedrijfsongeluk, een verkeersongeluk of een medische fout en een daaruit ontstaan lichamelijk letsel brengt nogal wat teweeg. Gemaakte afspraken moeten worden afgezegd, uw werkgever moet worden geïnformeerd en u rolt van het ene op het andere moment in een medische molen. Kortom, uw leven staat alleen nog maar in het teken van uw lichamelijk letsel.

Adequate rechtsbijstand nodig bij afwikkeling schade lichamelijk letsel

Natuurlijk werkt u hard aan het herstel van uw lichamelijk letsel. Maar dankzij de onoplettendheid van iemand anders zit U nu met de gebakken peren! Dat arbeidsongeluk gebeurde niet met opzet, maar u ondervindt nu behoorlijk wat ellende van uw lichamelijk letsel. Het ongeluk dreunt ook financieel nog lange tijd door. De letselschade expert van uw werkgever heeft u inmiddels benaderd voor het afwikkelen van de schadevergoeding. Nu is het tijd voor deskundige hulp in de vorm van een eigen letselschade specialist. Alleen dan bent u zeker van adequate rechtsbijstand.

Het is goed om te weten dat u in de meeste gevallen geheel gratis van onze juridische hulp gebruik kunt maken. Indien een ander aansprakelijk is, dient deze namelijk ook de kosten voor uw juridische bijstand te vergoeden!

B&O Letselschade beperkt financiële gevolgen van lichamelijk letsel

In de wereld van letselschade zijn de verzekeraars berucht. Zij proberen een slachtoffer van lichamelijk letsel nogal eens af te schepen met een lage schadevergoeding. Met de specialistische juridische kennis van B&O Letselschade weet u zeker dat uw belangen nauwlettend in de gaten worden gehouden. De discussie omtrent aansprakelijkheid voor uw lichamelijk letsel en het vaststellen van de omvang van uw schade nemen zij voor hun rekening. Met de letselschade experts van B&O Letselschade weet u zeker dat de gevolgen van uw lichamelijk letsel, in ieder geval financieel, zoveel mogelijk worden beperkt.

Voor gratis advies bij letselschade belt u 085 – 877 17 74 of vult u het contactformulier in.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74