Letselschade advocaat Hilversum

Bij letselschade door schuld van een ander heeft u recht op kosteloze rechtsbijstand. Als iemand anders aansprakelijk is voor uw letselschade, dan is deze aansprakelijke partij namelijk verplicht om, naast een schadevergoeding, uw juridische kosten te betalen. Een letselschade advocaat of jurist in Hilversum neemt u al het juridische werk uit handen: van een aansprakelijkheidsonderzoek tot het daadwerkelijk claimen van uw letselschade. Zeker als u naar aanleiding van een ongeval last heeft van pijnklachten en immobiliteit, dan is het prettig om de juridische afwikkeling toe te vertrouwen aan een professionele letselschade advocaat of jurist.

Hulp bij letselschade in Hilversum is ook mogelijk als de aansprakelijke tegenpartij in een andere stad woonachtig is of als het ongeval in een andere gemeente heeft plaatsgevonden. Het is echter wel van belang om zo spoedig mogelijk juridische hulp in te schakelen in verband met het verzamelen van bewijsmateriaal. Bij een verkeersongeval is het zelfs aan te raden om direct de gegevens te noteren van de betrokken partijen en de getuigen en, zo mogelijk, foto’s te maken van de schade en de plaats van het ongeval. Deze gegevens zijn zeer waardevol voor een letselschade advocaat om uw letselschadezaak met succes af te ronden en zo spoedig mogelijk over te kunnen gaan naar het claimen van de letselschade.

Letselschade in Hilversum? Neem vrijblijvend contact op: 085 – 877 17 74

Als u op zoek gaat naar een letselschadebureau of letselschade advocaat in Hilversum, dan let u natuurlijk op de kwaliteit van de juridische dienstverlening. In Nederland wordt de kwaliteit van letselschadespecialisten gecontroleerd door het Nationaal Keurmerk Letselschade. Het keurmerk houdt toezicht op alle aangesloten letselschadespecialisten zodat u verzekerd bent van eersteklas rechtsbijstand bij letselschade in Hilversum. Letselschadebureau B&O Letselschade draagt het Nationaal Keurmerk Letselschade en is tevens aangesloten bij het NIS (Nederlands Instituut voor Schaderegelaars) en het NIVRE (Nederlands Instituut voor Register Experts). Bij letselschadebureau B&O Letselschade weet u dus zeker dat u te maken heeft met deskundige en ervaren letselschadejuristen die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op letselschadegebied.

> Meer over recht op schadevergoeding slachtoffer na een ongeval

Letselschade advocaat in Hilversum behandelt uw letselschadezaak

Na een ongeval kunt u uw letselschadezaak kosteloos laten behandelen door ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Hilversum als de wederpartij aansprakelijk is voor uw letselschade. Met professionele juridische hulp bij letselschade, na bijvoorbeeld een verkeersongeval of een bedrijfsongeval, bent u er zeker van dat er geen schadepost ongemoeid blijft. Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Hilversum voert een aansprakelijkheidsonderzoek uit, zet zorgvuldig alle schadeposten op een rij en claimt een schadevergoeding bij de aansprakelijke partij.

> Meer over aansprakelijkheid bij letselschade

De schadeposten, waar u na letselschade mee te maken krijgt, bestaan uit meer dan ziektekosten, reiskosten en medische hulpmiddelen. U heeft recht om gecompenseerd te worden voor alle kosten die u maakt en alle inkomsten die u misloopt als gevolg van het ongeval. Ook hulp in de huishouding, omdat u minder mobiel bent geworden, een (tijdelijk) overbodig abonnement op de sportschool omdat u niet kunt sporten, worden opgenomen in de schadevergoeding. Tevens heeft u recht op smartengeld als u psychische schade hebt opgelopen na het ongeval. Een aantal schadeposten die ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Hilversum zal claimen bij letselschade zijn:

  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Smartengeld

Kies voor letselschadebureau B&O Letselschade bij letselschade

U kunt kiezen voor de rechtsbijstand van een letselschade advocaat of voor letselschadebureau B&O Letselschade bij letselschade in Hilversum. Ons letselschadebureau kan u, in tegenstelling tot een letselschade advocaat, gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand verlenen. Wij hanteren namelijk een lager tarief dan een letselschade advocaat. Een letselschade advocaat hanteert een hoger tarief omdat hij bevoegd is om een procedure te starten tegen de tegenpartij. Aangezien het slechts in drie procent van de gevallen nodig is om een procedure te starten, kan het voorkomen dat u een deel van de hogere juridische kosten van een letselschade advocaat zelf moet betalen.

> Meer over letselschadeclaim indienen

U kunt bij letselschade altijd ons letselschadebureau inschakelen. Mocht het noodzakelijk zijn, dan kunnen wij alsnog de zaak overdragen aan een letselschade advocaat in Hilversum om een procedure te starten. Neem bij letselschade vrijblijvend contact met ons op voor gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand in Hilversum.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74