Letselschade advocaat Diemen

Na een ongeval met letselschade bent u vaak een tijdje uit de running door lichamelijk letsel. Deze herstelperiode heeft altijd financiële gevolgen omdat u ziektekosten maakt en inkomen misloopt doordat u niet kunt werken. Als iemand anders aansprakelijk is voor uw letselschade, dan kunt u gratis een letselschade advocaat in Diemen inschakelen om alle kosten, die het gevolg zijn van het ongeval, te claimen bij de aansprakelijke partij. Een letselschade advocaat in Diemen stelt de tegenpartij aansprakelijk en claimt schadevergoeding voor uw letselschade.

Neem bij letselschade in Diemen contact op met 085 – 877 17 74

In Nederland staat juridische dienstverlening bij letselschade onder toezicht van het keurmerk van het Register Letselschade. Een letselschadebureau of letselschade advocaat met het keurmerk voldoet aan strenge eisen wat betreft onafhankelijkheid, deskundigheid en transparantie. Letselschadebureau B&O Letselschade is, met het keurmerk van het Register Letselschade en lidmaatschappen bij het NIS en NIVRE, een betrouwbare en deskundige dienstverlener bij letselschade.

Schade claimen na ongeval

U maakt na een ongeval veel extra kosten door medische behandelingen, schade aan goederen en eventueel een hulp in de huishouding. Welke schadeposten in uw geval van toepassing zijn, is afhankelijk van de ernst en aard van het ongeval. Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Diemen kan u helpen met het bepalen van uw schadeposten na een ongeval.

Na een ongeval kunt u te maken krijgen met materiële en immateriële letselschade. Materiële letselschade bestaat uit alle kosten en misgelopen inkomsten als gevolg van het ongeval. Immateriële letselschade bestaat uit de psychische gevolgen van het ongeval die niet in geld zijn uit te drukken. Hiervoor zal ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Diemen een bedrag aan smartengeld claimen.

> Meer over wat te doen wanneer u bent aangereden

Een aantal voorbeelden van schadeposten zijn:

  • Smartengeld
  • Verlies van no-claim
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Loonderving

Kies voor de juiste letselschade expert

Bij letselschade na een ongeval in Diemen kunt u kiezen voor de rechtsbijstand van een letselschadebureau of een letselschade advocaat. Een letselschadebureau heeft letselschadejuristen en -specialisten in dienst die een aansprakelijkheidsonderzoek doen, letselschade vaststellen en een schadevergoeding claimen bij de aansprakelijke partij. Een letselschade advocaat kan daarnaast ook een procedure starten om uw zaak voor te leggen aan een rechter. In meer dan 95 procent van de letselschadegevallen in Nederland is het niet nodig om een procedure te starten.

> Meer over schade verhalen na een aanrijding

Als de tegenpartij voor 100% aansprakelijk is voor uw letselschade, dan is rechtsbijstand in principe kosteloos omdat de tegenpartij uw juridische kosten moet vergoeden. Ons letselschadebureau geeft u vooraf de garantie dat de juridische dienstverlening gratis is. Een letselschade advocaat geeft deze garantie meestal niet, omdat de juridische kosten van een letselschade advocaat hoger zijn. Dit kan als gevolg hebben dat de tegenpartij de volledige kosten niet hoeft te vergoeden en dat u een deel van uw rechtsbijstand zelf moet betalen.

> Meer over de letselschadebemiddelaar

B&O Letselschade

Bij B&O Letselschade wordt u juridisch bijgestaan door deskundige en ervaren letselschadejuristen die er alles aan doen om een zo hoog mogelijke schadevergoeding te claimen voor uw letselschade. Wij claimen ook smartengeld als u psychische schade ondervindt door een ongeval. Mochten wij er niet uitkomen met de aansprakelijke partij, dan dragen wij uw zaak over aan een letselschade advocaat in Diemen een procedure start om alsnog de schadevergoeding te claimen waar u recht op heeft. Neem bij letselschade in Diemen vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar onze gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74