Letselschade advocaat Eemland

Als u letselschade heeft opgelopen door een ongeval, dan moet u ineens veel zaken tegelijk regelen terwijl u hier door uw letsel waarschijnlijk helemaal niet op zit te wachten. Misschien moet u een oppas en een hulp in de huishouding inschakelen zodat thuis niet alles in het honderd loopt en heeft u vervangend vervoer nodig omdat uw auto total loss is verklaard. In deze hectische tijd kunt u een letselschade advocaat of jurist in Eemland inschakelen om de juridische afwikkeling van uw letselschade voor zijn rekening te nemen. Een letselschade advocaat of jurist in Eemland claimt een schadevergoeding bij de aansprakelijke partij zodat u niet in de financiële problemen komt door de gevolgen van het ongeval.

Neem voor rechtsbijstand in Eemland contact op met: 085 – 877 17 74

Wanneer u op zoek gaat naar een letselschadebureau of letselschade advocaat om uw belangen te behartigen, dan is het verstandig om op de kwaliteit van de juridische dienstverlening te letten. Door een letselschadebureau of letselschade advocaat te kiezen met het Nationaal Keurmerk Letselschade, weet u zeker dat de juridische dienstverlening aan strenge kwaliteitseisen voldoet. B&O Letselschade draagt het Nationaal Keurmerk Letselschade en is lid van het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars en het Nederlands Instituut voor Register Experts. Bij letselschadebureau B&O Letselschade heeft u te maken met betrokken letselschade experts die te allen tijde op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de letselschadebranche.

Letselschade claimen

Als iemand anders aansprakelijk is voor uw letselschade na een ongeval, dan kunt u een schadevergoeding claimen. In een aantal gevallen, zoals bij een verkeersongeval, kunt u de claim direct bij de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke partij indienen. Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Eemland berekent exact op hoeveel schadevergoeding u recht heeft en claimt uw letselschade bij de aansprakelijke partij.

> Meer over aansprakelijkstelling bij letselschade

U heeft bijvoorbeeld recht op een vergoeding voor het eigen risico van uw ziektekostenverzekering, reparatie- of vervangingskosten van beschadigde goederen en misgelopen inkomsten. Indien van toepassing, zal ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Eemland ook een bedrag aan smartengeld berekenen voor psychische schade of gederfde levensvreugde als gevolg van het ongeval. Veelvoorkomende schadeposten bij letselschade zijn:

  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Loonderving
  • Smartengeld

> Meer over hoeveel schadevergoeding bij een ongeluk

Kies de juiste letselschade expert in Eemland

Het is raadzaam om bij letselschade altijd te kiezen voor een letselschade expert die het Nationaal Keurmerk Letselschade draagt. Naast de keuze voor een letselschade expert met of zonder keurmerk, bestaat er in Nederland het verschil tussen een letselschadebureau en letselschade advocaat. U kunt bij beide terecht voor de afwikkeling van uw letselschadezaak, maar er zijn een aantal verschillen waarvan u zich bewust moet zijn tijdens het maken van uw keuze.

> Meer over wat doet een letselschade advocaat Eemland

Ten eerste is het uurtarief van een letselschadebureau lager dan dat van een letselschade advocaat in Eemland. Dit heeft als gevolg dat alleen een letselschadebureau kan garanderen dat rechtsbijstand bij letselschade gegarandeerd kosteloos is als de tegenpartij aansprakelijk is. De hogere rekening van een letselschade advocaat kan als gevolg hebben dat de tegenpartij weigert 100% van de juridische kosten te vergoeden. Ten tweede is alleen een letselschade advocaat bevoegd om een rechtszaak aan te spannen indien nodig. Dit komt echter in slechts 3% van de letselschadezaken voor. Indien uw zaak in behandeling is bij ons letselschadebureau en er toch een procedure gestart moet worden, dan zorgen wij ervoor dat uw zaak alsnog wordt doorverwezen naar een letselschade advocaat in Eemland.

B&O Letselschade

Letselschadebureau B&O Letselschade is een specialist op het gebied van letselschade door ongevallen. Onze letselschadejuristen en -experts bepalen al uw schadeposten van uw letselschade en de hoogte van uw smartengeld. Vervolgens claimen wij maximale schadevergoeding bij de aansprakelijke partij. Als de tegenpartij 100% aansprakelijk is voor uw letselschade, dan garanderen wij u volledig kosteloze rechtsbijstand. Neem bij letselschade in Eemland contact met ons op voor vrijblijvend juridisch advies.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74