Letselschade advocaat Amstelveen

Na een bedrijfsongeval of een auto-ongeluk met letselschade krijgt u, naast het ongemak van uw letsel, te maken met veel kosten. Als een andere partij aansprakelijk is voor het ongeval, dan heeft u recht op een schadevergoeding, zodat u niet zelf opdraait voor de kosten van letselschade die een ander heeft veroorzaakt.

Ons letselschadebureau kan u helpen om uw schadevergoeding te claimen. De rechtsbijstand van een letselschadebureau of een letselschade advocaat Amstelveen is in de meeste gevallen gratis.

B&O Letselschade is een letselschadebureau met ervaren en deskundige juristen die gespecialiseerd zijn in letselschadezaken. Wij zijn in het bezit van het keurmerk van het Register Letselschade en zijn aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars en het Nederlands Instituut voor Register Experts.

Dit betekent dat onze juridische dienstverlening voldoet aan hoge kwaliteitsnormen en dat onze juristen met regelmaat worden bijgeschoold om hun vakkennis up-to-date te houden.

Letselschade opgelopen? Neem contact met ons op: 085 – 877 17 74

Voor professionele juridische hulp na letselschade kunt u kosteloos een letselschade advocaat Amstelveen of ons letselbureau inschakelen. U kunt u juridisch laten bijstaan door ons letselschadebureau of een letselschade advocaat ongeacht waar het ongeval heeft plaatsgevonden of waar de tegenpartij vandaan komt.

Als u wilt, dan komt er persoonlijk een letselschade expert van B&O Letselschade letselschadebureau bij u thuis in Amstelveen.

> Meer over aansprakelijkheid letselschade

Letselschade advocaat Amstelveen claimt letselschade

Bij letselschade na een ongeval kunt u een schadevergoeding claimen bij de veroorzaker van het ongeval. Een letselschade advocaat Amstelveen of ons letselschadebureau helpt u met het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. De aansprakelijke partij kan uw werkgever zijn na een bedrijfsongeval, de autobestuurder die u geen voorrang verleende op een kruispunt of uw buurman die tijdens het klussen een zware gereedschapskist op uw voet liet vallen.

Laat een letselschade advocaat Amstelveen of ons letselschadebureau de letselschade vaststellen en een schadeclaim indienen bij de aansprakelijke partij of diens verzekeringsmaatschappij. Naast de materiële letselschade, zoals ziektekosten, reiskosten en schade aan bezittingen, kunt u ons letselschadebureau of een letselschade advocaat een bedrag aan smartengeld laten berekenen voor uw immateriële letselschade zoals psychische schade en gederfde levensvreugde.

Uw letselschade bestaat onder andere uit de volgende schadeposten:

  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Smartengeld

Rechtsbijstand van letselschadebureau of letselschade advocaat Amstelveen

Bij letselschade kunt u kiezen voor de rechtsbijstand van een letselschade advocaat Amstelveen of ons letselschadebureau. Wat is nu het verschil tussen een letselschadebureau en een letselschade advocaat? Een letselschadebureau heeft letselschadejuristen en -experts in dienst die uw letselschadezaak volledig kunnen behandelen en een schadeclaim kunnen vorderen bij de tegenpartij, mits de zaak niet voor de rechter komt. Als er een rechtszaak volgt naar aanleiding van uw letselschade, dan moet er altijd een letselschade advocaat worden ingeschakeld om te procederen. Dit komt echter in maximaal drie procent van de letselschadezaken voor.

Een letselschade advocaat Amstelveen kan uw letselschadezaak ook behandelen zonder dat er geprocedeerd hoeft te worden. Het tarief voor de juridische diensten van een letselschade advocaat Amstelveen is echter hoger dan dat van ons letselschadebureau. Het hogere tarief van een letselschade advocaat kan ertoe leiden dat de aansprakelijke partij de volledige rekening niet wil betalen. Om te voorkomen dat u zelf deels de kosten van of een letselschade advocaat  moet betalen, raden wij aan om bij letselschade altijd ons letselschadebureau in te schakelen, omdat wij u gegarandeerd gratis rechtsbijstand kunnen bieden in Amstelveen wanneer de tegenpartij aansprakelijk is te stellen voor uw letsel. Mocht het nodig zijn, dan zorgen wij voor een letselschade advocaat om een procedure te starten.

> Meer over smartengeld advocaat

Gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand bij B&O Letselschade

Letselschadebureau B&O Letselschade kan u in veel gevallen gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand bieden in Amstelveen. Onze ervaren en deskundige letselschadespecialisten helpen u gedurende de gehele letselschadezaak, zodat u tijd heeft om u te richten op herstel na het ongeval. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor rechtsbijstand in Amstelveen.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74