Letselschade advocaat Blaricum

Na een bedrijfsongeval, auto-ongeluk of een ander ongeval met letselschade gaat u een hectische periode tegemoet. U moet herstellen van uw letsel en allerlei zaken regelen zoals vervangend vervoer, oppas voor de kinderen en hulp in de huishouding. Om er in deze lastige tijd niet alleen voor te staan, kunt u de juridische afwikkeling van uw letselschade overlaten aan een letselschade advocaat in Blaricum. Een letselschade advocaat neemt u niet alleen veel werk uit handen, maar weet door zijn ervaring maximale schadevergoeding te eisen. Als de tegenpartij volledig aansprakelijk is, dan kunt u kosteloos gebruik maken van de juridische dienstverlening van een letselschade advocaat in Blaricum.

Letselschade in Blaricum? Bel vrijblijvend met: 085 – 877 17 74

Om de kwaliteit van letselschadespecialisten inzichtelijk te maken voor consumenten is het keurmerk van het Register Letselschade opgericht. Een letselschadebureau of letselschade advocaat met het keurmerk voldoet aan de kwaliteitseisen die door de stichting zijn opgesteld op het gebied van deskundigheid, ervaring en onafhankelijkheid. B&O Letselschade is een onafhankelijk letselschadebureau dat het keurmerk van het Register Letselschade draagt. Daarnaast zijn wij aangesloten bij verschillende vakverenigingen zoals het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars en het Nederlands Instituut voor Register Experts.

Schadevergoeding claimen in Blaricum

Na een ongeval heeft u vaak meerdere schadeposten waarvoor u een schadevergoeding kunt claimen bij de aansprakelijke partij. Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Blaricum kan precies voor u vaststellen welke schadeposten van toepassing zijn in uw specifieke situatie. Naast uw directe ziekte- en reiskosten, houden wij ook rekening met indirecte kosten en loonderving. Als u bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden aan uw auto of boot moet uitbesteden aan iemand anders omdat u dit zelf niet meer kan, dan nemen wij deze kosten mee in de schadevergoeding. Ook inkomen dat u misloopt doordat u niet kunt werken wordt doorberekend aan de aansprakelijke partij.

Een aantal schadeposten die ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Blaricum kan claimen zijn:

  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Smartengeld
  • Honorarium letselschadebureau of letselschade advocaat

> Meer over materiële schade

Wie is aansprakelijk voor uw letselschade?

Wie aansprakelijk is voor uw letselschade hangt af van de toedracht van het ongeval en de wet- en regelgeving. Bij een verkeersongeluk is de bestuurder aansprakelijk die het ongeval heeft veroorzaakt door bijvoorbeeld geen voorrang te verlenen. Kwetsbare verkeersdeelnemers, zoals fietsers en voetgangers, zijn vrijwel altijd voor maximaal 50% aansprakelijk na een aanrijding. Bij letselschade na een bedrijfsongeval kunt u in de meeste gevallen uw werkgever aansprakelijk stellen. Alleen als de letselschade het gevolg is van roekeloosheid of bewuste opzet van de werknemer zelf, is de werkgever niet aansprakelijk. Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Blaricum kan, indien nodig, een aansprakelijkheidsonderzoek verrichten om de aansprakelijkheid vast te stellen.

> Meer over aansprakelijkheid bij verkeersongeval

Komt mijn letselschadezaak voor de rechter?

In Nederland komt slechts 3% van de letselschadezaken voor de rechter. In dit geval moet er een procedure gestart worden door een letselschade advocaat in Blaricum. De letselschadejuristen van een letselschadebureau zijn hiertoe niet bevoegd. In alle andere gevallen kunt u kiezen voor de rechtsbijstand van een letselschadebureau. Het voordeel van ons letselschadebureau is dat u gegarandeerd kosteloos wordt geholpen als de tegenpartij aansprakelijk is. Een letselschade advocaat biedt u deze garantie niet, omdat zijn uurtarief hoger is dan dat van een letselschadebureau. Als uw letselschadezaak bij ons letselschadebureau in behandeling is en het blijkt gaandeweg dat het nodig is om een procedure te starten in Blaricum, dan roepen wij alsnog de hulp van een letselschade advocaat voor u in.

> Meer over wat doet een letselschade expert

B&O Letselschade

Bij letselschade in Blaricum bieden wij gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand als een andere partij volledig aansprakelijk is. Met de juridische dienstverlening van B&O Letselschade hoeft u zich geen zorgen te maken over de juridische kant van uw letselschade. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen een schadevergoeding en dienen een claim in bij de aansprakelijke partij. Bij letselschade in Blaricum kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor juridisch advies.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74