Letselschade advocaat Culemborg

Na een ongeval met letselschade heeft een voorspoedig herstel van uw lichamelijk letsel natuurlijk de eerste prioriteit. In de hectische periode na een ongeval met letselschade staat uw hoofd er waarschijnlijk niet naar om u zich bezig te houden met de juridische afwikkeling van uw letselschade. Gelukkig kunt u alle juridische zaken omtrent uw letselschade overlaten aan een letselschade advocaat of jurist in Culemborg. Als iemand anders schuldig is aan het ongeval, dan is rechtsbijstand bij letselschade kosteloos. Een letselschade advocaat of jurist in Culemborg claimt schadevergoeding en smartengeld bij de aansprakelijke partij.

Letselschade in Culemborg? Bel vrijblijvend: 085 – 877 17 74

Door een letselschade expert in te schakelen die het keurmerk van het Register Letselschade draagt, bent u er zeker van dat u geholpen wordt door een ervaren en deskundig specialist op het gebied van letselschade. Een letselschadebureau of letselschade advocaat die het keurmerk draagt, wordt jaarlijks gecontroleerd op kwaliteitseisen zoals transparantie, deskundigheid en onafhankelijkheid. De kwaliteit van letselschadebureau B&O Letselschade is gewaarborgd door zijn verbondenheid met het keurmerk van het Register Letselschade, het Nederlands Instituut voor Register Experts en het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars.

Letselschade claimen na ongeval

Als een andere partij aansprakelijk is voor uw letselschade, dan dient ons letselschadebureau of een letselschade advocaat een schadevergoeding in voor alle kosten die u maakt door het ongeval. Dit zijn bijvoorbeeld uw ziektekosten, reiskosten en de kosten van een klusjesman voor werkzaamheden in en rondom het huis die u door uw letsel zelf niet meer kunt uitvoeren. Als u een tijdje niet kunt werken of zelfs volledig arbeidsongeschikt raakt door bijvoorbeeld een bedrijfsongeval of een auto-ongeluk, dan zal ons letselschadebureau of een letselschade advocaat een schadevergoeding claimen voor loonderving. Ten slotte heeft u recht op smartengeld als u door het ongeval immateriële letselschade heeft opgelopen zoals psychische schade en gederfde levensvreugde.

> Meer over wat te doen nadat u bent aangereden

Een aantal veelvoorkomende schadeposten bij letselschade in Culemborg zijn:

  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Loonderving
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Verlies van no-claim
  • Smartengeld
  • Honorarium van letselschadebureau of letselschade advocaat

Letselschadebureau voor gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand

Als u in geen enkele mate aansprakelijk bent voor uw eigen letselschade, dan garandeert ons letselschadebureau dat uw rechtsbijstand volledig gratis is. Wij voegen de juridische kosten van onze dienstverlening namelijk als schadepost toe aan de totale schadevergoeding die wij bij de aansprakelijk partij zullen claimen. Doordat het uurtarief van een letselschade advocaat in Culemborg hoger is dan dat van ons letselschadebureau, heeft u niet de zekerheid van gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand. De aansprakelijke partij kan een bezwaar indienen tegen de hogere juridische kosten van een letselschade advocaat waardoor u een deel van de rechtsbijstand zelf dient te betalen.

> Meer over aansprakelijkheid na ongeval met letselschade

Letselschade advocaat start procedure in Culemborg

Het uurtarief van een letselschade advocaat is hoger dan dat van een letselschadebureau omdat hij uw letselschadezaak kan voorleggen aan een rechter. De letselschadejuristen en -experts van een letselschadebureau zijn hiertoe niet bevoegd. In de praktijk is het in slechts 3% van de gevallen nodig om een rechtszaak aan te spannen tegen de aansprakelijke partij. Dit betekent dat u altijd kunt kiezen voor de gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand van ons letselschadebureau. Indien het nodig is om een procedure te starten, dan schakelen wij alsnog een letselschade advocaat voor u in om een procedure te starten in Culemborg.

> Meer over schadevergoeding verhalen

Letselschadebureau B&O Letselschade

B&O Letselschade behartigt uw belangen bij letselschade na een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of een ander ongeluk. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk en claimen maximale schadevergoeding voor uw letselschade zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de juridische kant van uw letselschade. Heeft u letselschade opgelopen na een ongeval in Culemborg? Neem dan contact op met letselschadebureau B&O Letselschade voor een persoonlijke afspraak bij u thuis in Culemborg.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74