Letselschade advocaat Harderwijk

Heeft u buiten uw schuld om letsel opgelopen bij een auto-ongeluk of bent u door een bedrijfsongeval arbeidsongeschikt geraakt terwijl uw werkgever aansprakelijk is? Dan kunt u gratis rechtsbijstand krijgen van een letselschade advocaat of jurist in Harderwijk. Ook bij letselschade door andere ongevallen waarvoor iemand anders aansprakelijk is, heeft u recht op kosteloze juridische hulp van een letselschade advocaat of jurist in Harderwijk. Een letselschade advocaat helpt u bij het aansprakelijk stellen van uw werkgever of de veroorzaker van het verkeersongeval, stelt de hoogte van uw schadevergoeding vast en claimt uw letselschade bij de aansprakelijke partij.

Letselschade in Harderwijk? Bel vrijblijvend met: 085 – 877 17 74

Bij letselschade wilt u er zeker van zijn dat u geholpen wordt door een deskundig en ervaren letselschade expert die de benodigde juridische en medische kennis in huis heeft om uw letselschadezaak te behandelen. Om slachtoffers van letselschade te helpen bij het kiezen van de juiste rechtsbijstand bij letselschade is het keurmerk van het Register Letselschade opgericht. Een letselschade advocaat of letselschadebureau die aangesloten is bij het keurmerk voldoet aan strenge eisen die jaarlijks worden gecontroleerd. B&O Letselschade is aangesloten bij het keurmerk van het Register Letselschade, het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars en het Nederlands Instituut voor Register Experts.

Schadevergoeding claimen

Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat claimt uw schadevergoeding bij de aansprakelijke partij in Harderwijk. Deze schadevergoeding bestaat uit alle schadeposten die door het ongeval zijn ontstaan. U heeft natuurlijk recht op een vergoeding voor uw ziektekosten, inclusief eigen risico, en de reparatiekosten van uw auto. Daarnaast maakt u nog veel verborgen kosten die het gevolg zijn van uw letselschade door een ongeval. Denk daarbij bijvoorbeeld aan hulp in de huishouding en een fitness-abonnement die u wel betaalt, maar waar u door uw letsel geen gebruik van kunt maken.

> Meer over schadeposten bij letselschade na aanrijding

Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Harderwijk heeft de kennis en de ervaring om de maximale schadevergoeding te claimen zodat u voor geen enkele schadepost zelf opdraait. Een aantal veelvoorkomende schadeposten bij letselschade zijn:

  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Smartengeld

Rechtsbijstand van letselschade advocaat in Harderwijk

Bij letselschade na een bedrijfsongeval, een verkeersongeval of een ander ongeval heeft u recht op gratis rechtsbijstand als iemand anders aansprakelijk is. Het is echter wel van belang dat uw juridische kosten redelijk zijn en in verhouding staan tot uw letselschade. Een letselschade advocaat in Harderwijk kan u bijvoorbeeld altijd rechtsbijstand verlenen bij letselschade, maar rekent een hoger uurtarief dan een letselschadebureau. Een letselschade advocaat rekent een hoger tarief omdat hij uw letselschadezaak kan voorleggen aan een rechter, dit in tegenstelling tot een letselschadebureau.

> Meer over inschakelen letselschade advocaat na ongeval

Als uw letselschadezaak niet voor de rechter komt, kan de wederpartij bezwaar maken tegen de hogere juridische kosten van de letselschade advocaat, omdat u namelijk ook een letselschadebureau had kunnen inschakelen. U moet in dit geval een deel van de juridische kosten zelf betalen. Aangezien slechts 3 procent van de letselschadezaken middels een rechtszaak worden afgewikkeld, is het verstandig om altijd een letselschadebureau in de arm te nemen voor gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand. Een letselschade advocaat inschakelen, om een procedure te starten tegen de aansprakelijke partij, kan altijd nog.

> Meer over letselschade claim indienen na ongeval

Letselschadebureau B&O Letselschade

B&O Letselschade garandeert u gratis rechtsbijstand bij letselschade als de tegenpartij aansprakelijk is. Bij B&O Letselschade heeft u te maken met letselschadejuristen en -experts die kennis van zaken hebben, ruime ervaring in de letselschadebranche en persoonlijk betrokken zijn bij uw letselschadezaak. Wij doen er alles aan om de maximale schadevergoeding te claimen en tevens een eerlijk bedrag aan smartengeld te eisen als u psychische schade heeft opgelopen door uw letselschade. Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele rechtsbijstand bij letselschade in Harderwijk.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74