Letselschade advocaat Vianen

Als u het slachtoffer bent geworden van letselschade na een verkeersongeluk, een bedrijfsongeval of een ander ongeluk, dan maakt u waarschijnlijk veel extra kosten. Voor al deze kosten kunt u een schadevergoeding claimen bij de aansprakelijke partij. Als een ander volledig aansprakelijk is voor uw letselschade, dan kunt u kosteloos gebruiken maken van de juridische dienstverlening van een letselschade advocaat of jurist in Vianen. Een letselschade advocaat stelt de tegenpartij aansprakelijk, inventariseert alle schadeposten en claimt een schadevergoeding bij de aansprakelijke partij in Vianen.

Letselschade in Vianen? Neem vrijblijvend contact op: 085 – 877 17 74

Om de kwaliteit van letselschade experts inzichtelijk te maken voor consumenten, heeft het Nationaal Keurmerk Letselschade een aantal kwaliteitseisen opgesteld. Een letselschadebureau of letselschade advocaat met het keurmerk, wordt jaarlijks gecontroleerd op de kwaliteit van de juridische dienstverlening. Letselschadebureau B&O Letselschade voldoet aan de strenge eisen van het keurmerk en is bovendien verbonden aan het Nederlands Instituut voor Register Experts en het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u geholpen wordt door deskundige en ervaren letselschadespecialisten bij letselschade in Vianen.

Letselschade claimen in Vianen

Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Vianen staat u juridisch bij om uw letselschade te claimen. Eerst wordt er bepaald welke schadeposten zijn ontstaan door het ongeval. Als u arbeidsongeschikt raakt, dan loopt u bijvoorbeeld inkomen mis. Hiervoor claimt ons letselschadebureau of een letselschade advocaat loonderving en verlies aan arbeidsvermogen. Dit betekent dat u dus ook gecompenseerd wordt voor schade die u in de toekomst nog zal lijden als gevolg van het ongeval. Om er zeker van te zijn dat al uw huidige kosten en toekomstige kosten naar aanleiding van het ongeval gedekt worden door uw schadevergoeding, laat u uw schadevergoeding berekenen door een erkend letselschadebureau of een letselschade advocaat in Vianen.

> Meer over wat te doen na een ongeval met letselschade

Een aantal voorbeelden van schadeposten bij letselschade na een ongeval zijn:

  • Loonderving
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Verlies van no-claim
  • Smartengeld

Letselschade advocaat start procedure rechtbank

Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat zal altijd proberen om de schadevergoeding rechtstreeks te claimen bij de aansprakelijke partij of diens verzekeraar. In de meeste gevallen zullen de eisende partij en de aansprakelijke partij er na enig onderhandelen uitkomen en wordt de schadevergoeding uitgekeerd. In enkele gevallen, ongeveer 3 procent van de letselschadegevallen in Nederland, is het nodig om een procedure te starten. Uw letselschadezaak wordt dan voorgelegd aan de rechter. De reden hiervoor kan zijn dat de tegenpartij zijn aansprakelijkheid niet erkent of het niet eens is met de hoogte van de schadevergoeding. In dit geval is het noodzakelijk om een letselschade advocaat in te schakelen in Vianen, omdat de letselschadejuristen en -experts van een letselschadebureau hiertoe niet bevoegd zijn.

> Meer over wat doet een advocaat bij letselschade

Gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand van letselschadebureau

Het voordeel van de juridische dienstverlening van ons letselschadebureau is dat wij u garanderen dat onze diensten gratis zijn als de tegenpartij volledig aansprakelijk is voor uw letselschade. Een letselschade advocaat kan deze belofte vooraf niet doen omdat zijn uurtarief hoger is. Doordat de juridische kosten van een letselschade advocaat altijd hoger uitvallen, heeft de aansprakelijke partij namelijk de mogelijkheid bezwaar te maken tegen de juridische kosten met als gevolg dat u zelf een deel moet betalen. U kunt te allen tijde ons letselschadebureau inschakelen voor gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand. Als namelijk blijkt dat er een rechtszaak moet komen, dan zorgen wij dat uw zaak wordt overgedragen en er een procedure wordt gestart door een letselschade advocaat in Vianen.

> Meer over wat doet een letselschadebureau bij letselschade

B&O Letselschade

De letselschade experts van B&O Letselschade hebben veel ervaring met het afwikkelen van letselschade naar aanleiding van ongevallen. Zij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat u een deskundige en betrokken professional achter u heeft staan om uw belangen te behartigen in deze lastige periode. Wij staan u gedurende het gehele traject bij van aansprakelijkheidsstelling tot het claimen van uw schadevergoeding. Neem vrijblijvend contact met ons op voor gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand bij letselschade in Vianen.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74