Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Letselschade Dordrecht

Een ongeval heeft een grote impact op uw leven. Niet alleen emotioneel, maar ook financieel. U moet misschien regelmatig naar een fysiotherapeut of een medisch specialist en door uw letsel kunt u niet of minder werken. Wist u dat u uw letselschade kosteloos kunt laten verhalen op de veroorzaker van het ongeval?

Onderbouwing letselschade

Als een ander aansprakelijk is voor uw letselschade, dan is dit verhaalbaar op deze aansprakelijke partij. Het is verstandig hierbij juridische hulp in te schakelen. Een letselschadeclaim dient juridisch goed onderbouwd te worden en berekening van letselschade vergt specialistische kennis. De claim dient met bewijs te worden onderbouwd.

De tegenpartij is in de meeste gevallen een verzekeringsmaatschappij, die geen belang heeft bij uitkering van uw letselschade. Hulp van een letselschadeadvocaat of –expert is dan ook geen overbodige luxe.

Letselschade experts Dordrecht

B&O Letselschade is een juristenkantoor dat zich volledig heeft toegelegd op het verhalen van letselschade. Onze medewerkers zijn letselschadejurist of –expert en hebben allen vele jaren ervaring. In principe zijn wij landelijk werkzaam maar doordat wij in Zuid-Holland zijn gevestigd is het grootste deel van onze cliënten woonachtig in deze omgeving.

Onze letselschadejuristen studeerden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en wonen allemaal in de buurt van Dordrecht. Een bezoekafspraak is zo gemaakt.

Thuisbezoek in Dordrecht

Wij horen graag uw hele verhaal en kunnen u nog beter van dienst zijn als wij persoonlijk met u kennis maken. Voor een goede dossieropbouw is het namelijk van belang dat de toedracht van het ongeval, uw persoonlijke omstandigheden en uw letsel goed worden besproken en vastgelegd. Omdat we het belangrijk vinden dat u zich bezig houdt met uw herstel, hoeft u niet naar ons toe te komen. We komen naar u toe, in Dordrecht, zo vaak als dat nodig is.

Schakelt u ons in, dan mag u een professionele, betrokken en persoonlijke aanpak verwachten. Onze kennis wordt gewaarborgd doordat wij in het bezit zijn van het keurmerk van het Register Letselschade en doordat wij zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties, zoals het Nederlands Instituut Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut Voor Register Experts (NIVRE).

Kosten letselschade advocaat

Over de kosten van rechtsbijstand hoeft u zich geen zorgen te maken, deze zijn namelijk onderdeel van uw letselschade en moeten door de aansprakelijke partij worden vergoed. Ons kantoor hanteert het principe dat onze rechtsbijstand u niets kost. Als wij uw zaak aannemen en denken dat we de volledige aansprakelijkheid rond krijgen, dan brengen wij u ook niets in rekening als dit onverhoopt niet lukt.

Meer weten over letselschade in Dordrecht?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen