Letselschade advocaat Hendrik-Ido-Ambacht

Elk jaar lopen veel mensen letselschade op. Dit kan overal gebeuren: op het werk, in het verkeer, thuis, terwijl u winkelt, in een speeltuin en ga zo maar door. De ernst van de letselschade varieert uiteraard: schaaf- en snijwonden komen veel voor, botbreuken, brandwonden maar ook inwendige kwetsuren en psychisch letsel. Als iemand anders schuld heeft aan uw ongeluk, dan komt u in aanmerking voor een schadevergoeding. Voor het vorderen van schadevergoeding is het vaak noodzakelijk juridische hulp in te roepen. Een letselschade advocaat of jurist Hendrik-Ido-Ambacht is een letselschade specialist die u kan helpen bij het claimen van uw letselschade.

Letselschade in Hendrik-Ido-Ambacht? Bel: 085 – 877 17 74

Een letselschade jurist kan u gegarandeerd kosteloos bijstaan wanneer een ander aansprakelijk is voor het ongeval, de kosten voor een letselschade advocaat in Hendrik-Ido-Ambacht worden meegenomen in de schadeclaim. In veel gevallen is juridische bijstand kosteloos, toch mag u eisen stellen aan de kwaliteit van deze hulp. B&O Letselschade draagt het keurmerk van het Register Letselschade en worden jaarlijks streng gecontroleerd op deskundigheid, transparantie en onafhankelijkheid. Daarnaast is ons letselschadebureau aangesloten bij Nederlands Instituut voor Schaderegelaars en het Nederlands Instituut voor Register Experts. Dit houdt in dat onze letselschadejuristen jaarlijks hun gespecialiseerde kennis bijspijkeren.

Oplopen van letselschade, een voorbeeld

Stel, u bent het slachtoffer van een aanrijding terwijl u op de fiets zat. Een jonge man op een brommer reed door rood en heeft u zijdelings aangereden. U bent ten val gekomen, waarbij u diverse kneuzingen, schaafwonden en een gebroken bovenarm heeft opgelopen. De politie en een ambulance komen ter plaatse. De politie maakt proces-verbaal op van het ongeluk en u wordt per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

De gevolgen van dit ongeluk kunnen zeer divers zijn. Uw letsel kan voorspoedig en snel genezen, maar u kunt ook langdurige gevolgen ondervinden van de gebroken arm omdat deze niet wil genezen en er meerdere operaties nodig zijn. De kosten die komen kijken bij dit herstel komen voor schadevergoeding in aanmerking.

> Meer over het bedrag aan letselschade en vergoeding

Een letselschade deskundige zoeken

Het beste kunt u zich na het oplopen van letselschade laten bijstaan door een letselschade deskundige. In de meeste gevallen zult u beginnen met zoeken op internet naar een geschikte letselschade specialist bij u in de buurt. In dit geval zou u kunnen zoeken op letselschade advocaat Hendrik-Ido-Ambacht. Het aanbod van letselschadedeskundigen is groot en varieert van letselschade bureaus tot advocaten en juristen. Hoe kiest u de meest geschikte letselschade expert? Uw keuze zal afhangen van een aantal factoren. De juiste expertise, keurmerken en gevolgen van het ongeval zullen hierin een rol spelen.

Keuze voor letselschade jurist

Als we het voorbeeld dat hierboven werd omschreven er nog eens bijhalen, dan zal uw keuze voor een letselschade expert afhangen van de gevolgen van uw ongeval. Als de wederpartij schuld erkent, dan kunt u kiezen voor een letselschade jurist. Hij of zij zal namens u onderhandelen met de wederpartij over de hoogte van de schadevergoeding. In dit geval zal de wederpartij worden vertegenwoordigd door een letselschade jurist van de verzekeringsmaatschappij van de jongen op de brommer. De kosten van uw letselschade jurist worden meegenomen in het bedrag aan schadevergoeding dat u krijgt. In veruit de meeste gevallen komt men tot overeenstemming en zal de zaak op deze manier worden afgehandeld. Wanneer de aansprakelijkheid voor het ongeval wordt erkend en er overeenstemming is over de schadevergoeding zal de hulp van een letselschade advocaat in Hendrik-Ido-Ambacht niet nodig zijn.

> Meer over de gevolgen van letselschade na een ongeval

De wederpartij erkent geen schuld

Het kan ook voorkomen dat de wederpartij geen schuld wil erkennen aan het ongeval, of slechts deelschuld wil erkennen. Als we het voorbeeld er nog eens bij pakken dan zou dat in dit geval kunnen betekenen dat de jongeman op de brommer ontkent door rood te hebben gereden. Sterker, hij zegt dat ú door rood reed. De wederpartij ontkent schuld te hebben aan het ongeval maar stelt dat ú schuldig bent aan het ongeval. Partijen zullen het in een dergelijk geval niet eens worden.

Ook in het geval van deelschuld zal de rechter om een oordeel moeten worden gevraagd. In bovengenoemd voorbeeld kan de wederpartij bijvoorbeeld stellen dat u op de fiets aan het bellen was en slingerend over de weg reed. De brommer kon u daardoor niet ontwijken. Mocht een van deze situaties aan de orde zijn, dan is de keuze voor een letselschade advocaat Hendrik-Ido-Ambacht de enige optie. Mocht u zich eerder al hebben laten bijstaan door een jurist, dan zal deze een advocaat in de arm nemen om uw te vertegenwoordigen in de procedure bij de rechtbank.

> Meer over aansprakelijkheid bij letselschade

Letselschade advocaat Hendrik-Ido-Ambacht nodig

Zelf een procedure voeren over letselschade ligt niet voor de hand. Er is veel kennis nodig om een dergelijke procedure te voeren en vaak duren ze lang en zijn ingewikkeld en emotioneel belastend voor het slachtoffer. Een letselschade advocaat Hendrik-Ido-Ambacht kan u alles uit handen nemen en namens u de beste schadevergoeding claimen bij de wederpartij. Om de kosten hoeft u het niet te laten. Immers, als u in uw recht staat en kunt bewijzen dat de wederpartij schuldig is aan uw letsel, dan krijgt u al uw schade vergoed. Ook de kosten van uw letselschade deskundige.

Letselschadebureau B&O Letselschade

Wanneer uw letselschadezaak buiten de rechtbank kan worden beslecht bent u beter af met een letselschadejurist. De kosten voor een letselschadejurist zijn lager dan die van een letselschade advocaat, daarnaast garanderen de ervaren letselschadejuristen van B&O Letselschade kosteloze rechtsbijstand wanneer een ander aansprakelijk is voor het ongeval. U bent dan verzekerd van de beste juridische hulp om een maximale schadevergoeding te eisen.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74