Letselschade advocaat Barendrecht

Na een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of ander ongeval kunt u letselschade op te lopen. Zeker bij ernstig letsel, zoals chronische whiplash klachten, een dwarslaesie of amputatie, krijgt u te maken met veel kosten en gederfde levensvreugde. Hiervoor kunt u een schadevergoeding en smartengeld eisen van de aansprakelijke partij. Het claimen van een schadevergoeding en smartengeld kunt u overlaten aan een letselschade advocaat in Barendrecht. Als de aansprakelijke partij volledig aansprakelijk is voor uw letselschade, dan is rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Barendrecht kosteloos.

Letselschade opgelopen in Barendrecht? Bel met: 085 – 877 17 74

De meeste mensen hebben niet dagelijks te maken met letselschade en zijn waarschijnlijk niet op de hoogte van alle wet- en regelgeving omtrent letselschade na een ongeval. Laat u daarom bijstaan door een letselschadebureau of letselschade advocaat met het keurmerk van het Register Letselschade. Zo weet u zeker dat uw belangen behartigd worden door een ervaren professional die zijn vakkennis te allen tijde actueel houdt. B&O Letselschade is een erkend letselschadebureau met het keurmerk van het Register Letselschade en is verbonden aan toonaangevende vakverenigingen in de letselschadebranche zoals het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars en het Nederlands Instituut voor Register Experts.

Letselschade claimen

Met behulp van ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Barendrecht claimt u al uw letselschade na een ongeval. Een ervaren letselschade expert laat geen enkele schadepost ongemoeid zodat u maximale schadevergoeding ontvangt. Naast de directe kosten zorgt ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Barendrecht ervoor dat u ook in de toekomst geen financieel nadeel ondervindt van uw letselschade. Hierbij kunt u denken aan een vergoeding voor loonderving, verlies aan arbeidsvermogen en het laten opnemen van een risicoclausule voor ziektekosten in de toekomst. Als u na het ongeval psychische schade of gederfde levensvreugde ervaart, dan berekenen wij ook smartengeld om het leed te verzachten.

Een aantal voorbeelden van letselschadeposten na een bedrijfsongeval, verkeersongeluk of een ander ongeval zijn:

  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Verlies van no-claim
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Loonderving
  • Smartengeld
  • Honorarium letselschadebureau of letselschade advocaat

> Meer over immateriële schade

Gegarandeerd gratis rechtsbijstand in Barendrecht

Ons letselschadebureau geeft u de garantie dat juridische hulp bij letselschade in Barendrecht gratis is als de wederpartij aansprakelijk is. De aansprakelijke partij is namelijk wettelijk verplicht om het honorarium van een letselschadebureau te vergoeden. Belangrijk om te weten is dat u deze garantie niet heeft als u bij letselschade direct een letselschade advocaat in Barendrecht inschakelt. Doordat het uurtarief van een letselschade advocaat hoger is dan dat van een letselschadebureau, kan de tegenpartij zich beklagen over de hoogte van de juridische kosten. Dit kan ertoe leiden dat u een deel van de rechtsbijstand van een letselschade advocaat zelf moet betalen.

> Meer over wat doet een letselschade jurist

Rechtszaak naar aanleiding van letselschade

Wij zullen altijd proberen om de schadevergoeding voor uw letselschade direct te claimen bij de aansprakelijke partij. Als de aansprakelijke partij echter niet akkoord gaat met de hoogte van de schadevergoeding of weigert zijn aansprakelijkheid te aanvaarden, dan kan er een procedure gestart worden. Om een rechtszaak te beginnen tegen de aansprakelijke partij zullen wij uw zaak overdragen aan een letselschade advocaat. In Nederland is het echter zeldzaam dat letselschade tot een rechtszaak leidt. Mocht blijken dat er een letselschade advocaat ingeschakeld moet worden om een procedure te starten, dan blijft uw garantie op gratis rechtsbijstand gelden. De hogere kosten voor een letselschade advocaat in Barendrecht zijn immers gerechtvaardigd en dienen wettelijk vergoed te worden door de aansprakelijke partij.

> Meer over kosten letselschade advocaat

B&O Letselschade

Letselschadebureau B&O Letselschade biedt u gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand bij letselschade in Barendrecht. Na het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het berekenen van de schadevergoeding dienen wij de schadeclaim in bij de aansprakelijke partij. Bij de gedreven letselschadejuristen en -experts van B&O Letselschade is uw belang de hoogste prioriteit en is het werk pas gedaan als uw schadevergoeding is overgemaakt op uw rekening. Neem vandaag nog contact met op voor gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand bij letselschade in Barendrecht.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74