Letselschade advocaat Oud-Beijerland

Na een ongeval krijgt u te maken met het herstel van uw letsel en de kosten van schade aan bezittingen en de diensten die u door het ongeval moet inhuren. Al deze kosten vallen onder uw letselschade en kunt u claimen bij de aansprakelijke partij. Voor juridische bijstand bij het claimen van uw letselschade kunt u een letselschade advocaat of jurist in Oud Beijerland inschakelen. Een letselschade advocaat of jurist is gespecialiseerd in het aansprakelijk stellen van de tegenpartij, uw schadevergoeding berekenen en het claimen van uw letselschade. Als de tegenpartij volledig aansprakelijk is voor uw letselschade, dan is de rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Oud Beijerland kosteloos.

Letselschade in Oud Beijerland? Bel vrijblijvend met: 085 – 877 17 74

Om er zeker van te zijn dat uw letselschade expert voldoet aan de landelijke kwaliteitsnormen, gaat u alleen in zee met een letselschadebureau of letselschade advocaat die is aangesloten bij het keurmerk van het Register Letselschade. Letselschade experts die het keurmerk dragen, worden jaarlijks gecontroleerd op transparantie, deskundigheid en onafhankelijkheid. Letselschadebureau B&O Letselschade draagt niet alleen het keurmerk van het Register Letselschade, maar is ook verbonden aan het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars en het Nederlands Instituut voor Register Experts. Bij B&O Letselschade weet u zeker dat geholpen wordt door gedreven letselschade experts die er alles aan doen om maximale schadevergoeding te claimen voor uw letselschade.

Letselschade berekenen

Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Oud Beijerland stelt alle schadeposten vast en berekent de hoogte van uw schadevergoeding. Bij het bepalen van de schadeposten van uw letselschade wordt rekening gehouden met alle kosten die u maakt door het ongeval. Dit kan betekenen dat u een vergoeding krijgt voor een hulp in de huishouding en misgelopen inkomsten omdat u minder zelfredzaam bent en niet meer kunt werken.

> Meer over berekenen letselschade na ongeval

Het is mogelijk dat u niet alleen kosten maakt door het ongeval, maar dat u ook psychische klachten ontwikkelt die niet in geld zijn uit te drukken. In dat geval zal ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Oud Beijerland smartengeld voor u berekenen. Dit doen wij bijvoorbeeld aan de hand van de ernst en de duur van uw klachten, uw leeftijd en bedragen die in het verleden zijn toegewezen door rechters. Een aantal voorbeelden van schadeposten bij letselschade zijn:

  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Verlies van no-claim
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Loonderving
  • Smartengeld

>Meer over letselschade claimen

Verschil tussen letselschadebureau en letselschade advocaat

Het is u wellicht opgevallen dat er onderscheid wordt gemaakt tussen een letselschadebureau en een letselschade advocaat. Beide letselschade experts kunnen uw letselschadezaak behandelen en een schadevergoeding claimen bij de aansprakelijke partij. Als uw letselschadezaak echter voor de rechter moet komen, dan is het noodzakelijk dat u een letselschade advocaat Oud Beijerland inschakelt. Dit komt in Nederland slechts in 3% van de gevallen voor.

> Meer over wat doet een letselschade advocaat

Een ander verschil is dat het uurtarief van een letselschade advocaat altijd hoger ligt dan dat van en letselschadebureau. Dit kan als gevolg hebben dat de rechtsbijstand van een letselschade advocaat niet geheel kosteloos is. De tegenpartij kan namelijk een bezwaar indienen tegen de hogere juridische kosten van een letselschade advocaat waardoor u zelf een deel moet betalen. Een letselschadebureau kan u vooraf garanderen dat uw rechtsbijstand in Oud Beijerland gratis is als de tegenpartij aansprakelijk is voor uw letselschade.

B&O Letselschade voor rechtsbijstand in Oud Beijerland

Bij letselschadebureau B&O Letselschade heeft u altijd de garantie dat uw rechtsbijstand gratis is als een ander aansprakelijk is voor uw letselschade. Onze letselschadejuristen en -experts zorgen er met hun expertise en ervaring voor dat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft. Neem bij letselschade in Oud Beijerland vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak bij u thuis.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74