Letselschade advocaat Zuid-Holland

Een ongeval met letselschade komt altijd onverwacht en ongelegen. Naast het ongemak van uw lichamelijke en psychische letsel, krijgt u altijd te maken met extra uitgaven na het ongeval. Als iemand anders aansprakelijk is voor uw letselschade dan kunt u kosteloos een letselschade advocaat of jurist in Zuid-Holland inschakelen om een schadevergoeding voor u te claimen. Met de juridische bijstand van een letselschade advocaat of jurist in Zuid-Holland heeft u een significant grotere kans op maximale schadevergoeding voor uw letselschade. Ook als het ongeval ergens anders in Nederland heeft plaatsgevonden, kunt u een letselschade advocaat inschakelen in Zuid-Holland.

Letselschade in Zuid-Holland? Bel vrijblijvend 085 – 877 17 74

Bij letselschade wilt u natuurlijk worden bijgestaan door een ervaren letselschade expert die opkomt voor uw belangen. Kies daarom altijd voor een letselschadebureau of letselschade advocaat in Zuid-Holland met het Nationaal Keurmerk Letselschade. Zo weet u zeker dat uw rechtsbijstand voldoet aan strenge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie, deskundigheid, onafhankelijkheid en communicatie. B&O Letselschade is een erkend letselschadebureau met het Nationaal Keurmerk Letselschade. Daarnaast zijn wij lid van het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars en het Nederlands Instituut voor Register Experts.

Aansprakelijkstelling wederpartij

Voordat de schadeclaim wordt ingediend, moet de tegenpartij officieel aansprakelijk gesteld worden. U kunt de aansprakelijkstelling overlaten aan ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Zuid-Holland. Met name als u tegenover een sterke partij staat, zoals bijvoorbeeld uw werkgever of diens verzekeraar, dan is het prettig als uw belangen behartigd worden door een ervaren letselschade expert. Vaak is de aansprakelijkheid wettelijk geregeld. Na een bedrijfsongeval kan in de meeste gevallen uw werkgever aansprakelijk worden gesteld. Ook in andere situaties heeft u de wet achter u staan wanneer u letselschade heeft opgelopen door een ongeval. Na een kop-staartbotsing kunt u de bestuurder aansprakelijk stellen die u van achteren heeft aangereden. Bent u als voetganger of fietser aangereden door een auto? Dan is de automobilist vrijwel altijd voor minimaal 50% aansprakelijk voor uw letselschade.

> Meer over aansprakelijkheid bij aanrijding

Claim uw letselschade in Zuid-Holland

Met behulp van ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Zuid-Holland claimt u al uw letselschade na een ongeval. Als de tegenpartij aansprakelijk is voor uw letselschade, dan kunt u een schadevergoeding eisen voor alle kosten die het gevolg zijn van het ongeval. Op de eerste plaats zijn dit bijvoorbeeld uw ziekenkosten en de reparatiekosten van uw auto. Daarnaast claimen wij ook een schadevergoeding voor misgelopen inkomsten, hulp in de huishouding en kosten die u in de toekomst nog verwacht te maken. Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Zuid-Holland baseert de hoogte van de schadevergoeding onder andere op de volgende schadeposten:

  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Smartengeld

> Meer over letselschade claimen

Gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand in Zuid-Holland

Bij letselschade na een ongeval kunt u gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand afnemen bij ons letselschadebureau. Voorwaarde hiervoor is dat de tegenpartij volledig aansprakelijk is voor uw letselschade. U heeft altijd de keuze om bij letselschade in Zuid-Holland een letselschade advocaat in te schakelen, maar let hierbij wel op dat de rechtsbijstand in dat geval niet gegarandeerd gratis is. De kosten van een letselschade advocaat in Zuid-Holland zijn namelijk hoger dan dat van een letselschadebureau omdat een letselschade advocaat uw zaak kan voorleggen aan een rechter. Om te voorkomen dat u achteraf een deel van uw juridische kosten moet betalen, schakelt u een letselschadebureau in. Wij kunnen gedurende uw letselschadezaak namelijk altijd nog de zaak overdragen aan een letselschade advocaat om een rechtszaak te starten.

> Meer over schadevergoeding letselschade

Letselschadebureau B&O Letselschade

Letselschadebureau B&O Letselschade heeft jarenlange ervaring in het claimen van schadevergoedingen na een bedrijfsongeval, kop-staartbotsing en andere ongevallen. Onze letselschade experts sturen bij een letselschadezaak altijd aan op maximale schadevergoeding zodat u niet in de financiële problemen komt door een ongeval waar u zelf geen schuld aan heeft. Neem bij letselschade in Zuid-Holland contact met ons op voor een afspraak bij u thuis.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74