Letselschade advocaat Drechtsteden

Bij letselschade door een ongeval op de werkvloer, een aanrijding of een ander ongeluk kunt u in de Drechtsteden de juridische hulp inschakelen van een letselschade advocaat of van ons letselschadebureau. De diensten van een letselschade advocaat zijn meestal kosteloos als een ander partij aansprakelijk is voor uw letselschade en ons letselschadebureau kan u zelfs gegarandeerd kosteloos rechtsbijstand verlenen in de Drechtsteden.

Letselschadebureau B&O Letselschade is een erkend letselschadebureau met het keurmerk van het Register Letselschade. Daarnaast zijn wij verbonden aan het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE). Het keurmerk van het Register Letselschade en het lidmaatschap bij het NIVRE en NIS staan voor hoogwaardige juridische diensten die aan strenge eisen voldoen. Zo wordt de juridische dienstverlening jaarlijks gecontroleerd op kwaliteit en worden de letselschadejuristen regelmatig bijgeschoold om hun vakkennis actueel te houden.

Neem vrijblijvend contact op met 085 – 877 17 74

Bij letselschade kunt u altijd vrijblijvend contact op nemen met een letselschade advocaat in de Drechtsteden of met B&O Letselschade letselschadebureau. Hiervoor is het niet noodzakelijk dat het ongeval in één van de Drechtsteden heeft plaatsgevonden of dat de tegenpartij uit de Drechtsteden komt. Als u woonachtig bent in één van de Drechtsteden dan komen wij persoonlijk bij u langs om u gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand te verlenen.

> Meer over wat te doen na een ongeval

Letselschade claimen in de Drechtsteden

Na een ongeval kunt u een schadevergoeding claimen bij de partij die aansprakelijk is voor uw letselschade. Een letselschade advocaat of B&O Letselschade letselschadebureau kan u in de Drechtsteden helpen om de wederpartij aansprakelijk te stellen, de letselschade vast te stellen en de schadevergoeding en het smartengeld te claimen. Door ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in te schakelen in de Drechtsteden bent u er zeker van dat er geen enkele schadepost van uw letselschade over het hoofd wordt gezien. Grofweg bestaat uw letselschade uit alle kosten die u maakt en in de toekomst nog zal maken als gevolg van het ongeluk. Daarnaast vallen misgelopen inkomsten als gevolg van gedeeltelijke of volledige arbeidsongeschiktheid ook onder letselschade. Ten slotte heeft u recht op smartengeld voor psychische schade en verminderde levensvreugde als gevolg van het ongeval.

> Meer over schadeposten bij een whiplash

Een aantal voorbeelden van letselschade zijn:

  • Smartengeld
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Verlies van no-claim

Juridische hulp na letselschade

Na letselschade door een ongeval kunt u ervoor kiezen juridische hulp in te schakelen  van een letselschadebureau of een letselschade advocaat om in de Drechtsteden. Het verschil tussen een letselschade advocaat en een letselschadebureau is dat een letselschade advocaat een procedure kan starten en de zaak aan een rechter kan voorleggen. Een letselschadejurist of -expert bij een letselschadebureau is hiervoor niet bevoegd. Het is echter zeer uitzonderlijk dat er tussenkomst van een rechter nodig is bij een letselschadezaak.

> Meer over wat kost een letselschade advocaat

Ons letselschadebureau hanteert een lager uurtarief dan een letselschade advocaat. Ondanks dat uw rechtsbijstand in de Drechtsteden door de aansprakelijke partij betaald moet worden, kan een te hoge rekening voor uw juridische hulp na letselschade een probleem opleveren. De tegenpartij kan namelijk bezwaar maken tegen de schadevergoeding en weigeren de gehele rekening van een letselschade advocaat te betalen. U kunt dit voorkomen door in eerste instantie altijd ons letselschadebureau in te schakelen voor juridische hulp in de Drechtsteden. Als het nodig is, dan zullen wij ervoor zorgen dat er een letselschade advocaat wordt ingeschakeld.

B&O Letselschade bij letselschade in Drechtsteden

B&O Letselschade is een erkend letselschadebureau en draagt het keurmerk van het Register Letselschade. Onze deskundige letselschadejuristen en -experts verlenen u kosteloze rechtsbijstand bij letselschade. Met onze jarenlange ervaring in letselschade houden wij ons bezig met het claimen van uw letselschade zodat u zich kunt richten op uw lichamelijke en psychische herstel van het ongeval. Neem vandaag nog contact met ons op voor rechtsbijstand in de Drechtsteden.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74